FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

donDondon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la donDondon » 11 sep 2023, 14:11

holyman je napisao/la:
11 sep 2023, 13:47
U ovom sopu, od Adidasa imaju samo dresovi i to bijeli, ostalo sve errea ili isti artikli ko i uvijek
Katastrofa ja neki dan bio u sopu ajde rekoh plata legla uzeti dres a ono dodjem samo jedna opcija ili errea dres koji se.vise.ne koristi.Pa brže dodju dresovi Al Hilala nego novi dresovi Sarajeva u Sarajevu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2023, 14:12

Trebala bi nova tura biti krajem septembra, rasprodalo se.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 11 sep 2023, 14:17

belosevic23 je napisao/la:
11 sep 2023, 13:55
holyman je napisao/la:
U ovom sopu, od Adidasa imaju samo dresovi i to bijeli, ostalo sve errea ili isti artikli ko i uvijek
cirkus šop,cirkus oprema, posebno na ferhadiji, jednom navratio, bili samo 3xl dresovi, ostalo errea oprema, bolje su kiosci opremljeni
Bukvalno, evo sad bio, dresovima mozes plastenik pokriti. Majice iste godinama
NEMA NAZAD

aleole
Kontakt:

Post Postao/la aleole » 11 sep 2023, 14:20

Joj novinara, bolje bi neki forumasi postavljali pitanja.
Nemojte crnjaciti sad i za dresove, mozda se rasprodalo (sto je pozitivan znak) i ako je tako
logicno je da ce doci nova isporuka.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 11 sep 2023, 14:24

Trebate provjeriti u glavnom shopu u Titovoj, ja kad sam uzimao nije bilo veličina na Ferhadiji (samo XS čini mi se) a u Titovoj regularno nađem M sebi.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 11 sep 2023, 14:39

Dobro dosao Nemanja trebinjski sokole,povedi nas do titule :)

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 11 sep 2023, 14:50

donDondon je napisao/la:
11 sep 2023, 14:11
holyman je napisao/la:
Katastrofa ja neki dan bio u sopu ajde rekoh plata legla uzeti dres a ono dodjem samo jedna opcija ili errea dres koji se.vise.ne koristi.Pa brže dodju dresovi Al Hilala nego novi dresovi Sarajeva u Sarajevu
Ma katastrofa jebko god vodi onaj sop, toliko potencijala se ima da uzimas masne pare , ali jok isto kao da su u drzavnoj pa ih boli ku rac. Nikad nista u njemu nema, pa pogledaj malo kopiraj sopove od evropskih klubova.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 sep 2023, 15:00

donDondon je napisao/la:
11 sep 2023, 14:09
Realno njesra press,kupiš igrača on dodje hoće da ide,pa ima li kakav sindikat šta da ga tuzis, ne ide to tako jbt,3 mjeseca je čovjek tu a hoće da ide 3 mjeseca plaćaš stanu hran platu,Al eto ajd povjerovat ćemo sve to.

Ako je trako pouzdaniji od serbecica onda ja pojma nemam o fudbalu,eto povjerovat ću i to

Popuniti sve gdje su mislili da treba a nisu doveli stopera,anicic nek se povrijedi nama je rinaka do zime,Al ajde oni imaju bolji uvid od mene.

Podrška inače za Rozmana da ne bude zabune,ali ovakve presice gdje dobiješ šta ćeš pričati su smijesne
Pa ne znam sta vam nije jasno oko pres konferencije, sve je receno. Ovi sto su otpisani trener misli da ne trebaju i da su ovi bolji sto su trenutno u timu, traze najbolja rijesenja za klub da se raskinu ugovori. Ibricic nije bio tu i ne moze odgovarati zasto je neko doveo Riverosa. Hasic, Julardzija, Andjušić, ovaj Crnogorac su zelja trenera sve jasno ne znam sta se ocekuje da se kaze na presu.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 11 sep 2023, 15:20

Pod broj jedan odmah bih otpustio ovu djevojku što je vodila press konferenciju! Zašto? Zato što trebaš lutko biti nasmijana, elokventna, da poznaješ materiju dakle fudbal, da znaš j-ebeno ime čovjeka kojeg najavljujes a ne da griješiš pa kažeš Senad umjesto senijad. Pod 2. ovaj Ibričić možda zna svoj posao raditi ali je strašno glup. Pa kakvo je ono obraćanje?! Pa daj izdeklamuj o svemu pa nek novinari onda pitaju ali jok lik došao sa stavom:"Eh evo me izvolite pitajte šta vas interesuje!" Ma daj molim te pa napravi neku pripremu i ti i ona.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 sep 2023, 15:29

Cuj Anton Maglica potpiso za Zrinjski.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 sep 2023, 15:32

ŠTA_JE je napisao/la:
11 sep 2023, 15:20
Pod broj jedan odmah bih otpustio ovu djevojku što je vodila press konferenciju! Zašto? Zato što trebaš lutko biti nasmijana, elokventna, da poznaješ materiju dakle fudbal, da znaš j-ebeno ime čovjeka kojeg najavljujes a ne da griješiš pa kažeš Senad umjesto senijad. Pod 2. ovaj Ibričić možda zna svoj posao raditi ali je strašno glup. Pa kakvo je ono obraćanje?! Pa daj izdeklamuj o svemu pa nek novinari onda pitaju ali jok lik došao sa stavom:"Eh evo me izvolite pitajte šta vas interesuje!" Ma daj molim te pa napravi neku pripremu i ti i ona.
Mora li se smijati sve vrijeme ili samo dok se postavljaju pitanj? Da li se moraju vidjeti zubi ili je dovoljno osmijeh da ima? Djesi elokventni i poznavaocu materije sta ti radis osim sto jedes gov.na po forumu gledajuci da pljujes nekog? A onda gdje ti cujes Senad molim te? Rekla je Senijad bez greske. Moras kupiti bolji uredjaj odakle slusas ili su ti usi zapusene. Pun mi qurac takvih kao ti pametnjakovica
Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 11 sep 2023, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 11 sep 2023, 15:33

Opet vecina komentara kme kme sranje press, pa sta ste ocekivali.
covjek vam lijepo objasnio
Viveros se nije navikao,otisao nazad i sad se pokusava vidjeti sta se moze spasiti od para

Serbecic i Balta nisu zadovoljili strucni stab i vozdra
to sto vi mislite da znate bolje od Rozmana i njegovih pomocnika je vas problem sto niste negdje treneri pa eto dovedite ovu dvojicu

Sto se tice Njemanje ostalo je malo nejasno, ali vrlo lako moze biti da je tu dogovor dva kluba, ali vidjet cemo. Nemanja kad je u formi je odlican igrac za rotacije.

Ja se nadam da ce u ovoj pauzi jos bolje sjesti izmedju trenera i igraca i da cemo gledati dobro Sarajevo protiv Zrinjskog.
Na kraju krajeva ja sad potpisujem Europu ali da se izgradimo kao tim i napravimo sistem, mnogo ce Miljacke proteci dok skinemo Zrinjskog sa vrha BH fudbala

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 sep 2023, 15:40

Evo sad pregledao press, covjek sve fino objasnio i odgovorio na pitanja koja su nas zanimala, jbte koliko mozete jes ****, sta ce ocekivali jbte.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 11 sep 2023, 15:45

Bujrum u HZ shop u Skenderiji. Duplo bolji marketing od shopa kluba.

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 11 sep 2023, 15:51

Aduka87 je napisao/la:
11 sep 2023, 15:40
Evo sad pregledao press, covjek sve fino objasnio i odgovorio na pitanja koja su nas zanimala, jbte koliko mozete jes ****, sta ce ocekivali jbte.
Bas tako covjek fino sve objasnio i ko razumije imalo fudbal shvatio je. Svima je jasno da ljudi nisu svemirci da naprave sve preko noci.Nase je da dodjemo na stadion i damo podrsku i kad je najteze. Ovi tviterasi sto po FB pisu iz fotelje iz njemacke ili Svicarske i niko i nista im ne valja a zadnju tekmu bili protiv Levskog ili dodju svaku Evropsku tekmu jer sta ces oni ne prate PL. Ma mrs ba. Mi volimo Sarajevo i kad je na virslama bilo pa ceno ga i sad voliti kad nam treba sano srece i malo znanja da se sve poklopi a onda da gazimo...

Jedino se slazem ovo za Fan Shop gdje zaista imamo problem gdje nrmaju osnovne stvari i vrlo mali izbor. Pa brate napravi 5 6 vrsta majica za odrasle i dukseva i salova i vrtis samo zar je to tesko i svaki mjesec dodas neku majicu dugi ili kratki rukav. Al eto valjda se promjeni al ko god ode treba im reci jer tako mjenjamo sve samo kritika al osnovana a ne napamet nesto... Dosta vise mahale idemo Svi na Kosevo, Samo Sjever protiv zrinje!!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 11 sep 2023, 16:07

JavierBosnia je napisao/la:
11 sep 2023, 15:32
ŠTA_JE je napisao/la:
11 sep 2023, 15:20
Mora li se smijati sve vrijeme ili samo dok se postavljaju pitanj? Da li se moraju vidjeti zubi ili je dovoljno osmijeh da ima? Djesi elokventni i poznavaocu materije sta ti radis osim sto jedes gov.na po forumu gledajuci da pljujes nekog? A onda gdje ti cujes Senad molim te? Rekla je Senijad bez greske. Moras kupiti bolji uredjaj odakle slusas ili su ti usi zapusene. Pun mi qurac takvih kao ti pametnjakovica
Jao budale hahahahahaha pa j-ebote čemu uvrede?!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 sep 2023, 16:13

Zato sto ti i takvi samo taj jezik razumijete i zasluzujete. Nemam vise nikakvog respekta prema takvima sto sa namjerom ili ne hoce da pljuju sve zivo i narusavaju pozitivnu atmosferu oko kluba. Nece proci lp
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 sep 2023, 16:14

Imao sam priliku posjetit Romin fanshop u Rimu. Prostor ogroman, ispunjen do vrha raznim proizvodima. Pored standardnog tekstila tu je i 15 vrsta flasa, igracaka, nekih ukrasa za dom, figurica igraca, mirisa... Jedan kutak imaju samo retro opreme, na TVu u tom cosku se vrte stare utakmice Rome, a mozes kupit dres iz sampionske sezone 2001. od Tottija, Montelle, Batistute itd. Ne znam kakva su pravila oko proizvodjaca tih dresova itd, al bilo bi lijepo da se i kod nas moze kupit neka replika retro dresova, nesta od tog historijskog programa. I puno, puno vise sadrzaja treba za neke random posjetioce, nece svako doc da kupi dres ili duksu, trebas covjeku omogucit da kupi solju, flasu, igracku, nesta.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 11 sep 2023, 16:18

napoleon72 je napisao/la:
11 sep 2023, 16:14
Imao sam priliku posjetit Romin fanshop u Rimu. Prostor ogroman, ispunjen do vrha raznim proizvodima. Pored standardnog tekstila tu je i 15 vrsta flasa, igracaka, nekih ukrasa za dom, figurica igraca, mirisa... Jedan kutak imaju samo retro opreme, na TVu u tom cosku se vrte stare utakmice Rome, a mozes kupit dres iz sampionske sezone 2001. od Tottija, Montelle, Batistute itd. Ne znam kakva su pravila oko proizvodjaca tih dresova itd, al bilo bi lijepo da se i kod nas moze kupit neka replika retro dresova, nesta od tog historijskog programa. I puno, puno vise sadrzaja treba za neke random posjetioce, nece svako doc da kupi dres ili duksu, trebas covjeku omogucit da kupi solju, flasu, igracku, nesta.

Bravo. Ja sam poslao klubu poruku a trebali bi i ostali ovako nesto sastaviti i poslat. Sigurno da ce utjecat i dat im ideju za dalje...

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 11 sep 2023, 16:19

curvanord je napisao/la:
11 sep 2023, 15:45
Bujrum u HZ shop u Skenderiji. Duplo bolji marketing od shopa kluba.
Uvijek je i bio bar zadnjih dvadesetak godina. Klupski shop teska skalemerija bez i malo ideja, dizajn blaga katastrofa..

A sto se tice Andjusica iskreno povratnik u klub koji ne moze praviti razliku na terenu kamaranje ofanzive a odbrana kao u stupcanice svaki prekid je prilika za go protivnika.. Jedini povratnik kojeg prihvatam je Amar Rahmanovic ostalo sve nije ni za Veleza...
Mirvicu uci od Zrinjskog kako se dovode ciljana pojacanja ostavi se foodball managera i kamaranja vagona igraca.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, NeSamSafetee i 49 gostiju.