Ima iz Banja Luke , utorkom i subotom u 10:55h polijeće , leti WizzAir .
Generalno gledamo tako što odemo na web stranice aerodroma i vidimo odlazne i dolazne letove .
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima iz Banja Luke , utorkom i subotom u 10:55h polijeće , leti WizzAir .
Meni je bezveze što kod nas ljudi gledaju glumce kakav je kao čovjek . Jeste da oni sami doprinose , pogotovo ovi što uđu u politiku , ali ja bih obavezno razdvojio njihov posao i privatni život .
Ignorisan na svom forumu.admin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:50Mozel ovo bit? Ja mislio samo SportSport ne radi nista osim guzica, a svi ostali portali se ubise prateci sport?Zmajevi se već nalaze na Islandu, spremaju se za važnu utakmicu protiv domaće selekcije, a dan prije odigravanja iste održana je uobičajena press konferencija na kojoj su se novinarima, tačnije ekipi portala SportSport.ba koja jedina prati Zmajeve u dalekom Reykjaviku, obratili selektor Meho Kodro i golman našeg nacionalnog tima Ibrahim Šehić.
Niđe veze , u zadnje vrijeme većinom normalne diskusije i kada neko nešto objavi vezano za portal ( većinom kritika ) možda jedan forumaš mu odgovori ili niko , velika većina ignoriše .admin je napisao/la: ↑11 sep 2023, 11:04Ma kontam mozda sportski fanovi putuju, daleko je Island, vjerovatno su svi ovi sto vole bh sport i smatraju da ga treba podrzati sad u avionu ili po aerodromima, pa ce se javiti dok se smjeste.
Inace, nisam apsolutno nista drugo ni ocekivao. Samo potvrdjuje moju tezu da su komentari o sadrzaju na portalu zlonamjerni i neobjektivni, da niko nikad ne pise o ono sto nedostaje nego pokusavaju ispasti inteligentniji nego sto jesu trazeci ono sto je visak. A u biti, upravo su oni koji isticu magazinske vijesti i nesto ih kao ismijavaju target skupina zbog kojih se te vijesti i pisu, oni su ti koji ih najvise i citaju.
Upravo zato nas i ne zanimaju i bice i dalje brisani kao i do sad.
Daleko od toga da su samo magazinske vijesti problem.admin je napisao/la: ↑11 sep 2023, 11:04Ma kontam mozda sportski fanovi putuju, daleko je Island, vjerovatno su svi ovi sto vole bh sport i smatraju da ga treba podrzati sad u avionu ili po aerodromima, pa ce se javiti dok se smjeste.
Inace, nisam apsolutno nista drugo ni ocekivao. Samo potvrdjuje moju tezu da su komentari o sadrzaju na portalu zlonamjerni i neobjektivni, da niko nikad ne pise o ono sto nedostaje nego pokusavaju ispasti inteligentniji nego sto jesu trazeci ono sto je visak. A u biti, upravo su oni koji isticu magazinske vijesti i nesto ih kao ismijavaju target skupina zbog kojih se te vijesti i pisu, oni su ti koji ih najvise i citaju.
Ma ni ja ga ne pokušavam popravit, yebe mi se, al' ako se već svjesno ide u javnost sa sadržajem kakav jeste pa nemoj se onda ni ljutiti kad se to istakne.
Može tebi biti krivo koliko god ti hoćeš, ali kvalitet novinarstva na ovom portalu je dno dna. Evo primjer pogledaj koliko je članaka o tome da Salah "sigurno" ide iz Liverpoola. Znači tabloid 1/1.admin je napisao/la: ↑11 sep 2023, 11:04Ma kontam mozda sportski fanovi putuju, daleko je Island, vjerovatno su svi ovi sto vole bh sport i smatraju da ga treba podrzati sad u avionu ili po aerodromima, pa ce se javiti dok se smjeste.
Hvala ti na odgovoru. Ma često me huja uhvati sa raznim reklamama i onim stranicama što preprodaju karte pa se samo povučem sa googlanja. U suštini samo trebam ukucati zvanični sajt aerodroma i sve pišeVensanKasel je napisao/la: ↑11 sep 2023, 10:35Ima iz Banja Luke , utorkom i subotom u 10:55h polijeće , leti WizzAir .
Generalno gledamo tako što odemo na web stranice aerodroma i vidimo odlazne i dolazne letove .
On objasnjava Riu kako da igra odbranu
Ja ba, Hakeem se crveni
Taj hram u Kambodzi je izgradjen u 10. stoljecu. Hram u Guatemali je stariji, a udaljenost dvije zemlje je preko 16 000 km il ti ga vise od 24 sata leta avionom.