Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VensanKasel
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la VensanKasel » 11 sep 2023, 10:35

samocelik je napisao/la:
11 sep 2023, 07:42
Raja, ima li iz BiH direktni let za Hamburg? Kako vi generalno gledate odakle imaju direktni letovi sa naših aerodroma?
Ima iz Banja Luke , utorkom i subotom u 10:55h polijeće , leti WizzAir .

Generalno gledamo tako što odemo na web stranice aerodroma i vidimo odlazne i dolazne letove .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 sep 2023, 10:44

ArtemisFowl je napisao/la:
11 sep 2023, 10:18
Surreal je napisao/la:
11 sep 2023, 09:54
Sergej inače dobar glumac, ali baš se ofira
Uvijek je bio egoistični kreten
Meni je bezveze što kod nas ljudi gledaju glumce kakav je kao čovjek . Jeste da oni sami doprinose , pogotovo ovi što uđu u politiku , ali ja bih obavezno razdvojio njihov posao i privatni život .
Najbolji primjeri su upravo Sergej Trifunović i Emir Chivas Hadžihafizbegović .

U njihovu čast :

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2023, 10:53

admin je napisao/la:
10 sep 2023, 20:50
Zmajevi se već nalaze na Islandu, spremaju se za važnu utakmicu protiv domaće selekcije, a dan prije odigravanja iste održana je uobičajena press konferencija na kojoj su se novinarima, tačnije ekipi portala SportSport.ba koja jedina prati Zmajeve u dalekom Reykjaviku, obratili selektor Meho Kodro i golman našeg nacionalnog tima Ibrahim Šehić.
Mozel ovo bit? Ja mislio samo SportSport ne radi nista osim guzica, a svi ostali portali se ubise prateci sport?
Ignorisan na svom forumu. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 sep 2023, 11:04

Ma kontam mozda sportski fanovi putuju, daleko je Island, vjerovatno su svi ovi sto vole bh sport i smatraju da ga treba podrzati sad u avionu ili po aerodromima, pa ce se javiti dok se smjeste.

Inace, nisam apsolutno nista drugo ni ocekivao. Samo potvrdjuje moju tezu da su komentari o sadrzaju na portalu zlonamjerni i neobjektivni, da niko nikad ne pise o ono sto nedostaje nego pokusavaju ispasti inteligentniji nego sto jesu trazeci ono sto je visak. A u biti, upravo su oni koji isticu magazinske vijesti i nesto ih kao ismijavaju target skupina zbog kojih se te vijesti i pisu, oni su ti koji ih najvise i citaju.

Upravo zato nas i ne zanimaju i bice i dalje brisani kao i do sad.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 sep 2023, 11:26

admin je napisao/la:
11 sep 2023, 11:04
Ma kontam mozda sportski fanovi putuju, daleko je Island, vjerovatno su svi ovi sto vole bh sport i smatraju da ga treba podrzati sad u avionu ili po aerodromima, pa ce se javiti dok se smjeste.

Inace, nisam apsolutno nista drugo ni ocekivao. Samo potvrdjuje moju tezu da su komentari o sadrzaju na portalu zlonamjerni i neobjektivni, da niko nikad ne pise o ono sto nedostaje nego pokusavaju ispasti inteligentniji nego sto jesu trazeci ono sto je visak. A u biti, upravo su oni koji isticu magazinske vijesti i nesto ih kao ismijavaju target skupina zbog kojih se te vijesti i pisu, oni su ti koji ih najvise i citaju.

Niđe veze , u zadnje vrijeme većinom normalne diskusije i kada neko nešto objavi vezano za portal ( većinom kritika ) možda jedan forumaš mu odgovori ili niko , velika većina ignoriše .

Usput kad si već tu , je li postoji neko na portalu ko moderira komentare ?

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2023, 11:36

admin je napisao/la:

Daleko od toga da su samo magazinske vijesti problem.
Imaš zaposlenike koji pokušavaju pisati članke o sportskoj materiji koju ne poznaju pa samim time ispadaju smiješni, da ne kažem glupi.

Sumnjam da neko čita smeće napisano u koloni Magazin. Želim vjerovati da bar 90% onih koji nekad kliknu na vijest o "prsatoj profesorici" to urade čisto da vide kakav debilizam su danas pripremili dobitnici Pulitzera.

Bravo za Island. :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 sep 2023, 11:38

Ma ja sam o tome pisao par puta, privatni je portal neka pišu ljudi šta hoće. Meni samo budu smiješni određeni naslovi, neko baš ima dara za to :lol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2023, 11:44

Arvid je napisao/la:
11 sep 2023, 11:38
Ma ja sam o tome pisao par puta, privatni je portal neka pišu ljudi šta hoće. Meni samo budu smiješni određeni naslovi, neko baš ima dara za to :lol:
Ma ni ja ga ne pokušavam popravit, yebe mi se, al' ako se već svjesno ide u javnost sa sadržajem kakav jeste pa nemoj se onda ni ljutiti kad se to istakne. :mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 sep 2023, 11:45

Naslovi tipa: Pazite šta se desilo ovom onom fudbaleru - a tekst veze s tim nema ili je tek marginalno povezan...
Ok, vjerujem da je se to klika i ispravno, al opet...
Koševo Zapad

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 11 sep 2023, 11:47

Ma dosta se sjetiti prenošenja priče o Gradačcu jer eto debil je bio lafo bodybuilder.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 11 sep 2023, 12:21

admin je napisao/la:

Može tebi biti krivo koliko god ti hoćeš, ali kvalitet novinarstva na ovom portalu je dno dna. Evo primjer pogledaj koliko je članaka o tome da Salah "sigurno" ide iz Liverpoola. Znači tabloid 1/1.
Kako ja da očekujem ako pišete redovno bljuvotine da ćete sad odjednom imati jako kvalitetne izvještaje i članke iz Rejkjevika?

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 11 sep 2023, 14:25

slika

Koliko se svijet promijenio u ove 22 godine. :bih:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2023, 14:34

Asteriks je napisao/la:
11 sep 2023, 09:08

slika

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 sep 2023, 15:19

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 sep 2023, 15:20

VensanKasel je napisao/la:
11 sep 2023, 10:35
samocelik je napisao/la:
11 sep 2023, 07:42
Raja, ima li iz BiH direktni let za Hamburg? Kako vi generalno gledate odakle imaju direktni letovi sa naših aerodroma?
Ima iz Banja Luke , utorkom i subotom u 10:55h polijeće , leti WizzAir .

Generalno gledamo tako što odemo na web stranice aerodroma i vidimo odlazne i dolazne letove .
Hvala ti na odgovoru. Ma često me huja uhvati sa raznim reklamama i onim stranicama što preprodaju karte pa se samo povučem sa googlanja. U suštini samo trebam ukucati zvanični sajt aerodroma i sve piše :thumbup:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2023, 15:30

Arvid je napisao/la:
11 sep 2023, 15:19
https://www.youtu
On objasnjava Riu kako da igra odbranu :rol:

To k'o Salih jedan ludi ovdje, iso u dzamiju gdje iso Hakeem Olajuwon, stane pored njeg u saf i objasnjava mu kako ce pucat slobodna

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 sep 2023, 15:32

alemsa je napisao/la:
11 sep 2023, 15:30
To k'o Salih jedan ludi ovdje, iso u dzamiju gdje iso Hakeem Olajuwon, stane pored njeg u saf i objasnjava mu kako ce pucat slobodna
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 sep 2023, 15:48

Arvid je napisao/la:
11 sep 2023, 15:32
alemsa je napisao/la:
11 sep 2023, 15:30
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja ba, Hakeem se crveni
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 sep 2023, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 11 sep 2023, 15:56

alemsa je napisao/la:
11 sep 2023, 14:34
Asteriks je napisao/la:
11 sep 2023, 09:08
slika
Taj hram u Kambodzi je izgradjen u 10. stoljecu. Hram u Guatemali je stariji, a udaljenost dvije zemlje je preko 16 000 km il ti ga vise od 24 sata leta avionom.

Recemo prvi kontakti Europljana sa americkim kontinentom bio je u eri Vikinga, ali to nije toliko znacajno glede razmjene iskustava i diplomatije.

Neki istrazitelji kazu da je prvi brod iz Kine stigao na americko tlo malo prije Kolumba, ali znamo ono sto je dokazano.

Mozda su nekad u starini ljudi slucajno nekakvim camcima iz Azije stizali u Ameriku ali budimo realni, u taj vakat skoro nemoguce. Prve planske, organizovane plovidbe sa vise clanova padaju u neke kasnije periode, tako da je fascinantno kako su ta dva hrama identicna, iako su ih pravile dvije razlicite kulture, razlicita drustva, jos u dobu kada je okean bio krajnja granica poznatog. :salut:
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 11 sep 2023, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 sep 2023, 16:17

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Huske, JHam i 8 gostiju.