BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Direktorcic
Kontakt:

Re: BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)

Post Postao/la Direktorcic » 11 sep 2023, 22:53

baboedindzeko09 je napisao/la:
11 sep 2023, 22:52
Okrećemo se obavezama u baražu.

Može li neko stručniji napisati koga možemo dobiti?
To je pitanje za Nedima Jusufbegovica, on je strucnjak

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 11 sep 2023, 22:53

Jos ce se sad i Hamula naljutiti
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 sep 2023, 22:54

Po viđenom, nikog.
Al u baražu je najizglednija Norveška.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 11 sep 2023, 22:54

JonSnow je napisao/la:
11 sep 2023, 22:50
let3 je napisao/la:
11 sep 2023, 22:48
Iskenjajte se dobro po Hadziahmetovicu i Sehicu, oni su krivi i za rat u Ukrajini.

Nemoj slucajno da bi ko pomenuo Vicu i Misketa koji su u vrhu Saveza vec godinama i koji namjerno dovode fosile za selektore.
Ne ispucava Vico lopte u bunar i ne usporava Miske svaki napad svojim idiotizmom.
Fakti...

Dzeko oprosti se inače će te nez Alice uzeti i na zub i sve zaboraviti. Pijanke kad je ušao tad smo i igrali, Tahirovic najbolji na terenu. Ali to je to, od Nigerije sam ohladio od repke i vidim i zašto.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 11 sep 2023, 22:54

Chapman1886 je napisao/la:
dok je Vico tu gdje jest, reprezentacija će biti neozbiljna stvar. Zar je neko stvarno mislio dacemo pobjediti poslije nake utakmice protiv Lihtensteina?? Najboljeg nogometasa na zadnjoj utakmici Nemanju Bilbiju ostavio na klupi. Ali svog sina je bez problema ubacio u igru. Ne znam, ali nije mi zao sto je BiH izgubila. Gasi mjesalicu ba! Nek idu svi u penziju! Polako pravit novu ekipu i zdravo. Dosta, ova ekipa vidno nema motiva a samo govore kako u sl utakmici trebaju ici maksimalno. Vazda prica trebamo izvuc zakljucke i sl utakmica. Vazda neka sl utakmica! Hocel doc vise!? Kad smo postali narod 60% ciganskog porijekla bem vam sve valja sutra u prvu smjenu ovo stvarno više nema smisla prestani te svi igrati za BiH dajte našim momcima priliku koji bi se za Bosnu poderali a ne ko svi za strani klub daju sve mrš u tri ljepe više Kako se hrvati borbe za svoje a mi ****. Šta to bi ... Kodro kao zamjenu ubacio sina Kenana ! Pa jeli to moguće ! Zamislite da je Osim na nekoj važnoj utakmici ubacio sina Amara ! Bože sačuvaj !Sta reci, Island nas dobije. Nekad 13. repka svijeta danas kanta za nabijanje izgleda. Sramota!!! Ko je ko dijete cekao plasman od kvalifikacija do kvalifikacija, sad ima veliku djecu koja isto tako cekaju plasman od kvalifikacija do kvalifikacija...cuj sve ti je oprosteno safete kak9 mozete tako reci kad nas je jedini plasirao na sp i uvijek je igrao medunjanin begovic hajrovic visca besic kod njega to su igraci koji su mogli igrati zadnjih 5 godina kako ih ne zovu a mogu igrati jos 5 i opet ih en zovu sto je meni cudno nemas pas igraca i ne zoves pas igraca poput medunjanina. Sram da vas bude manekeni pola bi vas izbacio za sva vremena dao bi djeci da igraju, ovaj Island je smjeh od ekipe. Savez kompletan promjeniti NIKAD NECEMO ICI dok god su ljudi koji nemaju veze sa fudbalom u savezu. Dokle vise ove sramote godina, ima li tih navijaca da napokon skinemo odgovorne za ovu blamazu, sta se vise ceka??? ZAŠTO KODRO NEDAŠ BILBIJI DA IGRA.??????????? MOMAK JE MARADONA ZA TAHIROVIĆA!!! Kodro je nula od trenera isto mrtav kad prica radi nesto mulja nesto bla bla drug imaj muda budi taj trener probudi tu zvijer u pjanjicu otvori oci vidi da je Bilbija klasa za ovog tvog sina.Uzmi kofer i sto dalje od repke Faruk je klasa za tebe ziva. Ne vrijedi mijenjati trenera. Mogu postaviti najboljeg na svijetu ali to neće puno pomoći.3 boda je jos i dobro, ja sam rekao da im je bod realnost, a 3 ko kuca... Eto Meho, sad mozes opet nakon dvije utakmice da ides...Sve dok se ne ode pred savez i silom ne poskidaju svi do zadnjeg, nakog toga postavi kako treba trener, nemamo se mi šta tu buniti. Zadnjih 15 minuta je pokazalo da možemo, iako smo primili gol i da je isključivo krivica u savezu i treneru ekipe.
Majmune, šta je savez kriv za golove ? Igrači igraju u Ajaxu, Feneru, Atalanti, Milanu, rijetko koji da je u šaban ligi. Ne valjaju igrači i mentalitet, nema veze sa savezom, ne tražite im izgovor. od kad sam je presto pratit rahat zaspim svaku noc, bez onih visokih otkucaja srca...Sramite se bagro! Edine kao kapiten vrijeme je da više izađeš na press i kažeš sve! Vrijeme je Edineeeeeee. Asmir Begović je sa obrazom otišao! Meho Kodro, još jedno "veliko" trenersko ime, jedan u nizu kojima su dali reprezentaciju da se uči. Ovako je mogao i Hadžibegić, nikakve razlike. Reći će da nismo imali sreće....Ide ceh dobar večeras za nargila barove na Islandu. Eto pjanketa , još odmoran nije igrao plaho , svježa pluća , može dva šlaufa odjednom dudlat. Luksemburg je ovim pingvinama dao 3 komada, a mi nemozemo, i jos izgubimo, ma daj sramota, gasi sve, luksemburg ispred tebe bruka, zapalit sve, samo se covjek nervira bezveze. dobro su igrali ali nema to mentalitet za pobjedu vidi se da se unervoze kad imaju sanse za gol.
:?

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 11 sep 2023, 22:54

čovjek nikako da shvati, da je poput buhe na ovoj planeti. I u cijelom nama poznatom kosmosu, jedino mjesto gdje možemo živjet. Planeti je to sve jedno, ona nas samo otrese. I da, Klima se je uvijek mijenjala, ali je pitanje brzine I adaptacije.
Samo Sloboda | COYG

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 sep 2023, 22:54

Trenutno koliko sam shvatio: Island, Norveska, Ukrajina
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 11 sep 2023, 22:54

let3 je napisao/la:
11 sep 2023, 22:48
Iskenjajte se dobro po Hadziahmetovicu i Sehicu, oni su krivi i za rat u Ukrajini.

Nemoj slucajno da bi ko pomenuo Vicu i Misketa koji su u vrhu Saveza vec godinama i koji namjerno dovode fosile za selektore.
Kad su mogli Lulica istjerati zbog Duljevica.
Da ne mogu Djokanovica i Dizdarevica ispred ove dvojice.

Vodja im objavi kako je Milicevic najbolji ocjenjen nas igrac 😂

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 11 sep 2023, 22:55

Zovite hotića da nam prisjedne na muku još i on.

Yebem ti kalaš istetovirani iznad pupka cecilijinog.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 sep 2023, 22:55

Izgubis od drzave sa 375,318 stanovnika :njanjanja:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 sep 2023, 22:55

Ovaj je gori i od Faruka ,treba i to znati.Hajde sto je covjek drugoligaski trener ali da ima obraza i sina u svemu tome gurati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 11 sep 2023, 22:55

Sine Kenane ne očajavaj.
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 11 sep 2023, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 11 sep 2023, 22:56

Pa sta nas boli **** koga mozemo dobiti za protivnika.
Svakako nikoga ne mozemo pobijediti. Tako da je svejedno.
- FKS -

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 11 sep 2023, 22:56

DamirT je napisao/la:
11 sep 2023, 22:54

Trenutno koliko sam shvatio: Island, Norveska, Ukrajina
+ Izrael ili Rumunija

MerciBien
Kontakt:

Post Postao/la MerciBien » 11 sep 2023, 22:56

U barazu Norveska, Izrael i jos neko nisam siguran

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 11 sep 2023, 22:56

Ako neko čini samo ono što se od njega traži, on je rob. Ako čini više no što se od njega traži, on je slobodan čovjek. U pamet kodro...
Samo Sloboda | COYG

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 sep 2023, 22:56

Chapman1886 je napisao/la:
dok je Vico tu gdje jest, reprezentacija će biti neozbiljna stvar. Zar je neko stvarno mislio dacemo pobjediti poslije nake utakmice protiv Lihtensteina?? Najboljeg nogometasa na zadnjoj utakmici Nemanju Bilbiju ostavio na klupi. Ali svog sina je bez problema ubacio u igru. Ne znam, ali nije mi zao sto je BiH izgubila. Gasi mjesalicu ba! Nek idu svi u penziju! Polako pravit novu ekipu i zdravo. Dosta, ova ekipa vidno nema motiva a samo govore kako u sl utakmici trebaju ici maksimalno. Vazda prica trebamo izvuc zakljucke i sl utakmica. Vazda neka sl utakmica! Hocel doc vise!? Kad smo postali narod 60% ciganskog porijekla bem vam sve valja sutra u prvu smjenu ovo stvarno više nema smisla prestani te svi igrati za BiH dajte našim momcima priliku koji bi se za Bosnu poderali a ne ko svi za strani klub daju sve mrš u tri ljepe više Kako se hrvati borbe za svoje a mi ****. Šta to bi ... Kodro kao zamjenu ubacio sina Kenana ! Pa jeli to moguće ! Zamislite da je Osim na nekoj važnoj utakmici ubacio sina Amara ! Bože sačuvaj !Sta reci, Island nas dobije. Nekad 13. repka svijeta danas kanta za nabijanje izgleda. Sramota!!! Ko je ko dijete cekao plasman od kvalifikacija do kvalifikacija, sad ima veliku djecu koja isto tako cekaju plasman od kvalifikacija do kvalifikacija...cuj sve ti je oprosteno safete kak9 mozete tako reci kad nas je jedini plasirao na sp i uvijek je igrao medunjanin begovic hajrovic visca besic kod njega to su igraci koji su mogli igrati zadnjih 5 godina kako ih ne zovu a mogu igrati jos 5 i opet ih en zovu sto je meni cudno nemas pas igraca i ne zoves pas igraca poput medunjanina. Sram da vas bude manekeni pola bi vas izbacio za sva vremena dao bi djeci da igraju, ovaj Island je smjeh od ekipe. Savez kompletan promjeniti NIKAD NECEMO ICI dok god su ljudi koji nemaju veze sa fudbalom u savezu. Dokle vise ove sramote godina, ima li tih navijaca da napokon skinemo odgovorne za ovu blamazu, sta se vise ceka???
ZAŠTO KODRO NEDAŠ BILBIJI DA IGRA.??????????? MOMAK JE MARADONA ZA TAHIROVIĆA!!!
Kodro je nula od trenera isto mrtav kad prica radi nesto mulja nesto bla bla drug imaj muda budi taj trener probudi tu zvijer u pjanjicu otvori oci vidi da je Bilbija klasa za ovog tvog sina.Uzmi kofer i sto dalje od repke Faruk je klasa za tebe ziva. Ne vrijedi mijenjati trenera. Mogu postaviti najboljeg na svijetu ali to neće puno pomoći.3 boda je jos i dobro, ja sam rekao da im je bod realnost, a 3 ko kuca... Eto Meho, sad mozes opet nakon dvije utakmice da ides...Sve dok se ne ode pred savez i silom ne poskidaju svi do zadnjeg, nakog toga postavi kako treba trener, nemamo se mi šta tu buniti. Zadnjih 15 minuta je pokazalo da možemo, iako smo primili gol i da je isključivo krivica u savezu i treneru ekipe.
Majmune, šta je savez kriv za golove ? Igrači igraju u Ajaxu, Feneru, Atalanti, Milanu, rijetko koji da je u šaban ligi. Ne valjaju igrači i mentalitet, nema veze sa savezom, ne tražite im izgovor. od kad sam je presto pratit rahat zaspim svaku noc, bez onih visokih otkucaja srca...Sramite se bagro! Edine kao kapiten vrijeme je da više izađeš na press i kažeš sve! Vrijeme je Edineeeeeee. Asmir Begović je sa obrazom otišao! Meho Kodro, još jedno "veliko" trenersko ime, jedan u nizu kojima su dali reprezentaciju da se uči. Ovako je mogao i Hadžibegić, nikakve razlike. Reći će da nismo imali sreće....Ide ceh dobar večeras za nargila barove na Islandu. Eto pjanketa , još odmoran nije igrao plaho , svježa pluća , može dva šlaufa odjednom dudlat. Luksemburg je ovim pingvinama dao 3 komada, a mi nemozemo, i jos izgubimo, ma daj sramota, gasi sve, luksemburg ispred tebe bruka, zapalit sve, samo se covjek nervira bezveze. dobro su igrali ali nema to mentalitet za pobjedu vidi se da se unervoze kad imaju sanse za gol.
:tokralju: :tokralju: :rol: :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

salkan
Kontakt:

Post Postao/la salkan » 11 sep 2023, 22:56

Pa ne bira BIA predsjednika Fudbalskog saveza, moraju neki balijanderi to potpisat, pa da im se diplome kakve utrune djeci
Džeri Drejk

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 11 sep 2023, 22:56

montolivo18 je napisao/la:
11 sep 2023, 22:53
ArtVandelay je napisao/la:
11 sep 2023, 22:47
Na osnovu čega su ćivić, maksumić i bilbija u reprezentaciji?

Ljudi prizivali bilbiju a on hodajuća ubleha s 33 godina u guzici, umjesto da ubaci hamulića...

Tačno sam znao da će nam se ovo dogoditi. Majke mi. I samo nama se događaju ovakve stvari da u zadnjoj minuti primamo gol. Događalo se protiv Kipra, Grčke, Slovačke npr...

Ko nas je kleo stvarno nije dangubio.

Raspad države, reprezentacije, narod potpuno demoraliziran , defetizam...
Pa mi nemamo igrača nikako, Bilbija je najmanji problem. Zamisli, u odbrani igra Milicević, Ćivić ulazi da nabaci kakvu loptu, Siničina ulazi da ga zabije...
Svi tii igraci su klasa za Bilbiju. Bilbija je pozvan jer je najbolji strijelac nase lige 😂😂
Pa ne znam da je Ahmetovic, Kordic pozvan z og toga.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 sep 2023, 22:57

E kud se ne rodih makar u Holandij8 **** te zivote

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.