Tesko je ljudima to prevaliti preko usta i tipkovnice jer ga gledaju kroz ono "HSK Zrinjski", a ne kao igraca
BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
Kad je ušao Čivinho, sudbina se sama napisala.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
gledamo ga kao nacionalistickog seljoberatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:57Tesko je ljudima to prevaliti preko usta i tipkovnice jer ga gledaju kroz ono "HSK Zrinjski", a ne kao igraca
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Najveci kriminal i reprezentaciji Sehic na golu Milicevic Hadzikadunic na stoperu. Pored Prevljaka ti uvodis Bilbiju, Menala, Kodru izbacujes jedinog koji je nesto pokusavao po lijevoj strani katastrofaaa Kodro je takticki pobjeđen selektor Islanda vidio da smo krenuli naprijed ubacije visoke igrace za kontre, a nas izbacuje ekstra brzog Dedica i Gazibegovica ubacuje Civica i Menala, umjesto Tahirovica je trebao Prevljaka al eto pripremit se za baraz i nek nam je Bog na pomoci. Dzeko hvala za sve ali na okupljanju se ne slave djeciji rodjendani
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kodro pritisnuo dugme za samounistenje zamjenom Civic za Dedica 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali oni bi ga zadržali u ekipi da nije ono uradio, natjerao ih je bukvalno. Otom potom, napisao si da se ne može sastaviti sa loptom u Vitesse-u a čim je došao postao je prvi napadač od njih pet i ima jednu asistenciju zasad, svaku je počeo tako da ti tvrdnja nije tačna. Valjda nam je svima u cilju da svaki igrač bude što bolji a ne da ih omalovažavamo na osnovu netačnih tvrdnji, posebno ovi koji su budućnost reprezentacije, on ipak ima 22 godine.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:50u njegovom slucaju samo lijep naziv za potjeran, poslan na posudbu..normalno da ga nece tek tako pustit kad su ga platili. A pisemo opet nakon kratkog perioda, kad dvije utakmice budeMortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:37Nije ga niko ''potjerao'' već nije bio zadovoljan sa minutažom pa su ga poslali na posudbu, na njegov zahtjev. U Nizozemskoj ima jednu asistenciju za 3 utakmice, za početak ok. Imaju 5 napadača u timu i on se već izborio za prvu postavu (prvi je napadač) pa ćemo vidjeti kako će igrati dalje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:31
hebo li te hamulic u pakas..potjerali ga iz tuluza, u vitezeu se ne moze s loptom sastavit
na klupi pa opet napravi cirkus jer ocito misli da je pretplacen na prvih 11 gdje god dodje
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 sep 2023, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bilbija je valjda tu da zabije gol a ne da promasi citav gol sa 5 metara. Sve sto treba reci o njegovoj igri nocas.
- sagitarius
- Kontakt:
Ma ja sad kriv Vico jer dovodi smece od selektora, isto kad je i Peteva doveo, a vamo ispade to kao najbolji potez, jer vecina hoce Peteva nazad…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Potpisali bivsi uposlenici jednog kluba. Inace su isti objavili rat savezu koji nas je doveo do svjetskog prventstva. Upucivali parole, ismijsvali plasman na SP...
Za njih je Vico gospodin.
Da je Bilbija usao bar u 60oj dobili bi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bilbija može biti i nacionalista,i seljober i svašta nešto ali je majstor za pola naše repke..
Ne razumijem ako je vec izabrao njega ispred svih ostalih da pocne protiv Lihtenstajna i odgovori mu s 2 asistencije i generalno dobrom utakmicom zasto nije i veceras poceo ili bar ranije uveo u igru igraca u formitutankamon1905 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:57Tesko je ljudima to prevaliti preko usta i tipkovnice jer ga gledaju kroz ono "HSK Zrinjski", a ne kao igraca

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
tuzlak1987 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:58Kodro pritisnuo dugme za samounistenje zamjenom Civic za Dedica![]()

Čiva je AZ 5
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
i na kraju i on i vranjes dva nacionalisticka seljobera se vise borila za BiH grb nego svi "nasi patriotski" nastrojeni fudbaleri... toliko o nacionalizmu i borbi za drzavni dresDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:57gledamo ga kao nacionalistickog seljoberatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:57Tesko je ljudima to prevaliti preko usta i tipkovnice jer ga gledaju kroz ono "HSK Zrinjski", a ne kao igraca
NEMA OD BARAZA NISTA UKRAJINA JE TU, Mudryk ce protiv nas pokazat sto vrijedi 100m
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- Chapman1886
- Kontakt:
Dzeko uz duzno postovanje mislim da nam gusis igru i usporavas bekove .. Ako napadac ceka da samo sutne loptu onda ga Treba nam selektor sa rezultatima. A ne da se neko uči na nama pa bio to i neko kao igračka veličina kao što je Kodro. Nacekacemo se mi svi da pobjedimo bilo kakvu reprezentaciju - sad smo u rangu Farskih Ostrva a i to je bara- bara. Odlično odigrano, rezultat u skladu sa kvalitetom, onaj ko očekuje više, nije normalan, pa hrvatska sa Brozovićem, Modrićem, Perišiće, Gvardiolom...jedva dobije Armeniju. Ja reprezentaciju vec godinama pratim samo u tekstualnom prenosu, stid me upalit televizor a i ženu mi je strah jer je dŽabe udaram rad džeke.
Samo Sloboda | COYG
Hebo li te prevljak sta je prevljak bolji od bilbije ybo ga ti pa bilbija protiv lihtenstajna vise pokazao nego ova dvojica za cijelo vrijeme hebli te oni sve dok budemo gledali po imenu igrace i gdje igraju biti cemo kanta za nabijanjemirsonetz je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:58Najveci kriminal i reprezentaciji Sehic na golu Milicevic Hadzikadunic na stoperu. Pored Prevljaka ti uvodis Bilbiju, Menala, Kodru izbacujes jedinog koji je nesto pokusavao po lijevoj strani katastrofaaa Kodro je takticki pobjeđen selektor Islanda vidio da smo krenuli naprijed ubacije visoke igrace za kontre, a nas izbacuje ekstra brzog Dedica i Gazibegovica ubacuje Civica i Menala, umjesto Tahirovica je trebao Prevljaka al eto pripremit se za baraz i nek nam je Bog na pomoci. Dzeko hvala za sve ali na okupljanju se ne slave djeciji rodjendani
Crni Cerak 🐦⬛
- tutankamon1905
- Kontakt:
o tom ti pricam. Seljacina i ti i ovaj ti kolega sto ga zove invalidom..stoga se vasi komentari uvijek uzimaju s rezervomDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:57gledamo ga kao nacionalistickog seljoberatutankamon1905 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:57Tesko je ljudima to prevaliti preko usta i tipkovnice jer ga gledaju kroz ono "HSK Zrinjski", a ne kao igraca
-
- Kontakt:
Zato smo tu gdje jesmo kad su nam takvi igrači klase.zeljovolimte je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:56Svi tii igraci su klasa za Bilbiju. Bilbija je pozvan jer je najbolji strijelac nase ligemontolivo18 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:53Pa mi nemamo igrača nikako, Bilbija je najmanji problem. Zamisli, u odbrani igra Milicević, Ćivić ulazi da nabaci kakvu loptu, Siničina ulazi da ga zabije...ArtVandelay je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Na osnovu čega su ćivić, maksumić i bilbija u reprezentaciji?
Ljudi prizivali bilbiju a on hodajuća ubleha s 33 godina u guzici, umjesto da ubaci hamulića...
Tačno sam znao da će nam se ovo dogoditi. Majke mi. I samo nama se događaju ovakve stvari da u zadnjoj minuti primamo gol. Događalo se protiv Kipra, Grčke, Slovačke npr...
Ko nas je kleo stvarno nije dangubio.
Raspad države, reprezentacije, narod potpuno demoraliziran , defetizam...
Pa ne znam da je Ahmetovic, Kordic pozvan z og toga.

Zadnja izmjena: montolivo18, dana/u 11 sep 2023, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Opet će nešto analizirati.
Trideset godina samo nešto analiziramo jbt.

Trideset godina samo nešto analiziramo jbt.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies