Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DamirT
Kontakt:

Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la DamirT » 11 sep 2023, 23:20

Sta su ga onda dovodili :rol:
Na kraju ce doci novi Jugosaurus
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 sep 2023, 23:20

Nisam nista htio pisati o njemu nakom izbora za selektora cekajuci da vidim hoce li kakve novine unjeti, kakvu selekciju igraca ce napraviti. Ali kao sto je vecina saglasna ovdje, trenerska karijera govori za njega. Velika nula od trenera bez ikakvog plana B tokom utakmice, bez pokusaja nesto da se promijeni, da formaciju prilagodi stanju na terenu gdje napadas i drzis loptu, a i dalje forsirad 3 u odbrani i jos na kraju uvodis Civica umjesto da izbacis viska beka i ojacas napad.
Mars jugosaurus.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Stratus7
Kontakt:

Post Postao/la Stratus7 » 11 sep 2023, 23:21

DamirT je napisao/la:
11 sep 2023, 23:20
Sta su ga onda dovodili :rol:
Na kraju ce doci novi Jugosaurus
Vlado Jagodić

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 11 sep 2023, 23:22

Meho ce otici ako ovo bude istina da ocekuju od njega.Nema muda i zivaca hvatat se u kostac s ovim i dokazivat da su pogrijesili. Specificnu narav ima Meho totalno

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 sep 2023, 23:22

Sluga Saveza

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 11 sep 2023, 23:23

Sta ce neki drugi trener promjeniti? Kodri mogu jedino zamjerati sto nije vise forsirao presing i agresivnost u napadu, inace sto se tice formacije i odabir igraca mi nemamo bolje nit bi neki drugi trener nesto promjenio. Nemamo igraca koji ce napraviti solo akciju ili iz "nemoguceg" napraviti moguce, tako dzaba nam Mourinjo ili bilo koje "zvucno" ime.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 sep 2023, 23:29

avenija je napisao/la:
11 sep 2023, 22:38
Yugobalija koji se sjeća zivog Tite ne smije biti SELEKTOR. Pišam ti se po crvenoj petokraki.

Do kada vise sa ovim Yugodinosaurusima.
Pa ne dovode se ti jugosaurusi sami za selektore.
Neko namjerno bira i dovodi upravo takve selektore... a znamo ko, da se ne pravimo sad naivni ;)

I kako to da selektore lete kao tekucoj traci,dok su Miske i Vico koji ih dovde i dalje na svojim pozicijama :rol:

A onda raja po forumu pljuje po selektorima i igracima, bave se sa njima, nekakve analize, a niko ne pominje glavne odgovorne. O njima najmanje price :lol:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 sep 2023, 23:30

Komunjarama zabranit prilaz reprezentaciji .

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 sep 2023, 23:32

icetea01 je napisao/la:
11 sep 2023, 23:23
Sta ce neki drugi trener promjeniti? Kodri mogu jedino zamjerati sto nije vise forsirao presing i agresivnost u napadu, inace sto se tice formacije i odabir igraca mi nemamo bolje nit bi neki drugi trener nesto promjenio. Nemamo igraca koji ce napraviti solo akciju ili iz "nemoguceg" napraviti moguce, tako dzaba nam Mourinjo ili bilo koje "zvucno" ime.
Kako nemas bolan, vec oko 65. minute si trebao izvesti Gazibegovica, vratiti Dedica na desnu stranu, a Hamulica na krilo. Posto je Demirovic bio uzasan njega OUT, ubacujes Bilbiju ili Menala.
Tahirovica izbacis i gurnes Nalica iza Dzeke npr. Ili povuces Dzeku iza napadaca, a Bilbiju ispred njega. Pa kao selektor valjda trebas u glavi imati potencijalne rokade igraca i formacije, prilagodjavati se situaciji na terenu, a ne j3benog Civica ubacivati i ocekivati nesto, a imas Kolasinca iza njega koji je izmislio za njega fudbal.

075 ❤

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 11 sep 2023, 23:34

Bivsi je :clap: :wave:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 11 sep 2023, 23:34

Krezubi Zenićani komentarišu jednog Mehu Kodru :urnebes:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 11 sep 2023, 23:35

Beduin je napisao/la:
Nisam nista htio pisati o njemu nakom izbora za selektora cekajuci da vidim hoce li kakve novine unjeti, kakvu selekciju igraca ce napraviti. Ali kao sto je vecina saglasna ovdje, trenerska karijera govori za njega. Velika nula od trenera bez ikakvog plana B tokom utakmice, bez pokusaja nesto da se promijeni, da formaciju prilagodi stanju na terenu gdje napadas i drzis loptu, a i dalje forsirad 3 u odbrani i jos na kraju uvodis Civica umjesto da izbacis viska beka i ojacas napad.
Mars jugosaurus.
Ojacao je napad, igrali smo s 3 napada, sta je trebalo, da igramo jedino s Hadzikadunicem i Milicevicem u odbrani? Izmjena Kolasinca isto u redu, pomenuti je u napadu bezkoristan i bezidejan, danas jos dosta pogresnih dodavanja, zaista slabo za igraca Atalante. Gazibegovic i Dedic su danas igrali i u napadu i u odbrani, ali vidilo se da je to previse za 90 minuta, a koga mi to imamo na tim pozicijama jos? Menalo nije odigrao cijelu utakmicu u Dinamo 1,5 godinu, Stevanovic ozlijedjen, em sto su to sve prosjecni igraci i onako ne bi napravili neku promjenu na terenu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 sep 2023, 23:38

icetea01 je napisao/la:
11 sep 2023, 23:35
Beduin je napisao/la:
Mars jugosaurus.
Ojacao je napad, igrali smo s 3 napada, sta je trebalo, da igramo jedino s Hadzikadunicem i Milicevicem u odbrani? Izmjena Kolasinca isto u redu, pomenuti je u napadu bezkoristan i bezidejan, danas jos dosta pogresnih dodavanja, zaista slabo za igraca Atalante. Gazibegovic i Dedic su danas igrali i u napadu i u odbrani, ali vidilo se da je to previse za 90 minuta, a koga mi to imamo na tim pozicijama jos? Menalo nije odigrao cijelu utakmicu u Dinamo 1,5 godinu, Stevanovic ozlijedjen, em sto su to sve prosjecni igraci i onako ne bi napravili neku promjenu na terenu.
Zato su Civic i Kodro napravili promjenu, umjesto Hamulica i Menala. Odlicna postavka igre.

075 ❤

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 11 sep 2023, 23:41

Priča se sa mu slijedi otkaz sad ne znam koliko je to tacna informacija ili ujedno koliko je to pametna ideja?
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 sep 2023, 23:42

Ma otkaz nego sta,ovaj covjek nikad nije ni trebao biti selektor,2 utakmice su trebale da pokaze svoje znanje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 11 sep 2023, 23:42

safun79 je napisao/la:
11 sep 2023, 23:41
Priča se sa mu slijedi otkaz sad ne znam koliko je to tacna informacija ili ujedno koliko je to pametna ideja?
ideja je jako pametna
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 sep 2023, 23:43

senjak075 je napisao/la:
11 sep 2023, 23:34
Krezubi Zenićani komentarišu jednog Mehu Kodru :urnebes:
Gledam i ne vjerujem...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 11 sep 2023, 23:44

icetea01 je napisao/la:
11 sep 2023, 23:35
Beduin je napisao/la:
Mars jugosaurus.
Sasvim korektna partija Kolasinca, ne znam sta ocekujes vise. Namjestio je 100% priliku za Bilbiju, i bezkoristan, bezidejan?

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 sep 2023, 23:44

safun79 je napisao/la:
11 sep 2023, 23:41
Sve bi to bilo krasno kad bi se potegla odgovornost onih koji su izabrali njega i Faruka, a pošto ne živimo u svijetu marmelade s dvorcima od čokolade, svejedno je.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 sep 2023, 23:44

Za ove pare sto su dali Rukfasu i vjerovatno Kodri za otkaz, su mogli dovesti veoma dobrog selektora za nas, umjesto Jugosaurusa....
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, meecko i 31 gost.