Miske ga je i prodao protiv portugalaBosniaBoston je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:23Sve više vjerujem u Ćirinu priču da je Miske oduvijek bio dodikov pijunTNT je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:21Ovdje mora ici BOJKOT za bolje sutra. Mozda da domaci navijaci se udruze I nesto urade.
Glupo je ocekivati da dijasporci kroz BHF mijenjaju stvari I prekidaju tekme.
Ako savez podje gubit lovu postat ce nezanimljiv kriminalcima koji vladaju savezom.
Ja razumijem Vicu, Durica,Beusa i ostale sibicare,ali kako i za kakve pare su uzeli Misimovica.
Tip je rodjen u Njemackoj,zaradio milione u karijeri i dodjes u ebeni Balkan da budes sluga jednom Vici.
Mozda ova zemlja i narod nezasluzuje bolje kad se sve trpi i koliko se mora cekati da neko izadje i kaze samo par stvari onako iskreno ko Dudic veceras.
BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako je iko i sumnjao u Cirine rijeci mislim da je sad sve jasno.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:23Sve više vjerujem u Ćirinu priču da je Miske oduvijek bio dodikov pijunTNT je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:21Ovdje mora ici BOJKOT za bolje sutra. Mozda da domaci navijaci se udruze I nesto urade.
Ako savez podje gubit lovu postat ce nezanimljiv kriminalcima koji vladaju savezom.
Ja razumijem Vicu, Durica,Beusa i ostale sibicare,ali kako i za kakve pare su uzeli Misimovica.
Tip je rodjen u Njemackoj,zaradio milione u karijeri i dodjes u ebeni Balkan da budes sluga jednom Vici.
Mozda ova zemlja i narod nezasluzuje bolje kad se sve trpi i koliko se mora cekati da neko izadje i kaze samo par stvari onako iskreno ko Dudic veceras.
-
- Kontakt:
Slazem se. Ali pod uvjetom da bira sam svoj strucni stab. Naravno mnogi ce negodovati na ideju ali mi jednostavno nemamo nikakav naboj kad igramo. Ko da gledam Jugoslovensku repku iz 80tih. Sam Kodro rece da je bilo presporo. Kako je bilo na treningu onda? Vjerovatno isto.delinjo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:20Sad je idealno dovesti Barbareza,nemas sta izgubiti a i da se uvjere ovi sto ga prizeljkuju u neke stvari i da se jednom za sva vremena rijesi mit.Ili cemo se ugodno iznenaditi ili ce biti fijasko kao ovo do sad sto smo nekako i navikli,kako god win win situacija.
Sječa li se Barbarez živog Tita? Da li voli petokraku?delinjo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:20Sad je idealno dovesti Barbareza,nemas sta izgubiti a i da se uvjere ovi sto ga prizeljkuju u neke stvari i da se jednom za sva vremena rijesi mit.Ili cemo se ugodno iznenaditi ili ce biti fijasko kao ovo do sad sto smo nekako i navikli,kako god win win situacija.
Ako je ijedan odgovor DA treba ga otjerati u pi.čku materinu a ne prizivati za selektora. Ako je NE, opet mu zabraniti jer se nije potrudio da bude dana trener pa makar HSV U-13
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sistemski se uništava kult reprezentacije. Alajhmanet.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sa Barbarezom bi tek bilo neprofesionalizma, hodanja po kafanama, obilaska familije i sl. Čovjek nije trenirao ekipu ni na rekreaciji, kamoli šta drugo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Treba jos kako probati rijesiti Amoaha. Kad je bal, nek je maskenbalMrAmarOsim je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:18Hadžikić-Ahmethodžić, Hadžikadunić, Leon Barišić-Dedić, Balta, Mekić, Zeljković, Kolašinac-Krpić, Bilbija
Kao izmjene daj Memiju, Štilića, još jednog štopera i Hamulića.
Daj ekipu Amaru ili Husrefu ili Baki i mi bi svako prvenstvo igrali.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Fale Dalkan, Rahmanović, a možda i Amar Drina i Semir Štilić. Da svi budu zadovoljni.DamirT je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:30Treba jos kako probati rijesiti Amoaha. Kad je bal, nek je maskenbalMrAmarOsim je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:18Hadžikić-Ahmethodžić, Hadžikadunić, Leon Barišić-Dedić, Balta, Mekić, Zeljković, Kolašinac-Krpić, Bilbija
Kao izmjene daj Memiju, Štilića, još jednog štopera i Hamulića.
Daj ekipu Amaru ili Husrefu ili Baki i mi bi svako prvenstvo igrali.![]()
Frajer tik toka sa hudom kompanijem sunce ti yebem ovi ga jos zovu da bude selektorbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:30Sa Barbarezom bi tek bilo neprofesionalizma, hodanja po kafanama, obilaska familije i sl. Čovjek nije trenirao ekipu ni na rekreaciji, kamoli šta drugo

naprijed rejal
Sve je Ciro bio upravu. Sta smo mogli ocekivati od covjeka koji je otvoreno htio da igra za Srbiju, ali ga ovi odyebali, pa se nama priklonio. Smrad ko i Vico.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:23Sve više vjerujem u Ćirinu priču da je Miske oduvijek bio dodikov pijunTNT je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:21Ovdje mora ici BOJKOT za bolje sutra. Mozda da domaci navijaci se udruze I nesto urade.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pročitali su kako Anćeloti sa igračima ide na večere i tako pravi ekipu pa evo i naši pokušaju.
-
- Kontakt:
Imo je 13 godina kad je doticni otisao u vjecna lovista. Vjerovatno ga se sjeca malo ali ne i sa nostalgijom kao neki drugi. Siguran sam da vise voli ljiljane od petokrake. Biti Selektor znaci biti leader. Zna on vrlo dobro gdje mu treba pomoc i to je javno i rekao. Okruzio bi se ljudima iz struke pod uvjetom da mu to Savez dozvoli naravno. Kao sto "delinjo" rece rijesiti mit za sva vremena. Kad vec "gonic robova" nece, odgovor na tvoja prva dva pitanja je sigurno DA u njegovom slucaju.avenija je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:29Sječa li se Barbarez živog Tita? Da li voli petokraku?delinjo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:20Sad je idealno dovesti Barbareza,nemas sta izgubiti a i da se uvjere ovi sto ga prizeljkuju u neke stvari i da se jednom za sva vremena rijesi mit.Ili cemo se ugodno iznenaditi ili ce biti fijasko kao ovo do sad sto smo nekako i navikli,kako god win win situacija.
Ako je ijedan odgovor DA treba ga otjerati u pi.čku materinu a ne prizivati za selektora. Ako je NE, opet mu zabraniti jer se nije potrudio da bude dana trener pa makar HSV U-13
- Meraak1921
- Kontakt:
Fudbalski Ramo Isak - NAPOLJE I TI I SAVEZ
@baboedindzeko09
Ma nek napadaju, boli me briga.
Al ovo je smijesno sta Dodikovi jirgeti rade od Saveza i reprezentacije. PLBIH su svakako razjebali i obesmislili, to je jedan cirkus kojem se smijemo svako kolo. Mlade selekcije su raspad sistema.
Ostala je jos samo A selekcija koja je na izdisaju i to je to. Dodik ce preko svojih pusikuraca odraditi svoj posao razaranja BH fudbala. To je bio cilj od prvog dana imenovanja Vice, njegovog sestrica.
Al ovo je smijesno sta Dodikovi jirgeti rade od Saveza i reprezentacije. PLBIH su svakako razjebali i obesmislili, to je jedan cirkus kojem se smijemo svako kolo. Mlade selekcije su raspad sistema.
Ostala je jos samo A selekcija koja je na izdisaju i to je to. Dodik ce preko svojih pusikuraca odraditi svoj posao razaranja BH fudbala. To je bio cilj od prvog dana imenovanja Vice, njegovog sestrica.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 sep 2023, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahah ma ljudi samo vrte istu pricu evo 8 godina se barbarez priziva a covjek u tom periodu nije nidje nikog vodio ne razumijem hajp oko njega dal lika uopste fudbal zanima svime se bavi osim loptomSveti je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:32Frajer tik toka sa hudom kompanijem sunce ti yebem ovi ga jos zovu da bude selektorbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:30Sa Barbarezom bi tek bilo neprofesionalizma, hodanja po kafanama, obilaska familije i sl. Čovjek nije trenirao ekipu ni na rekreaciji, kamoli šta drugo![]()

stvarno se ljudi jos cude za misimovica nesto?? dodin i vicin pulen
Fakat su izdominirali večerascostacurta08 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 23:46Al kad reče: "Čeka nas teško gostovanje Lihtenštajnu" i nasmija se![]()

Respect i za njih i za BHRT, jer se konačno neko usudio da ovako javno razotkrije i obznani ovu bijedu i lakrdiju, s obzirom na to da Slavica Pecikoza na zvaničnim press konferencijama godinama nije dozvoljavala novinarima da postave bilo kakvo "škakljivo pitanje".
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 12 sep 2023, 04:04, ukupno mijenjano 4 puta.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije problem u njima, problem je U NAMA. Ništa oni ne bi mogli raditi bez naših, DOMAĆIH BALIJA u savezu, u politici i ostalim sferama koji im to isto isporuče na tanjiru, za šaku para ili u zamjenu za zapošljavanje familije, ljubavnica ili u zamjenu za neki tender. Vidite šta se dešava godinama u politici kada su domaće balije u pitanju (ko god dođe na vlast, isto je), to se upravo sada isto dešava u savezu.let3 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:36@baboedindzeko09
Čovječe, kod nas je predsjednik rukometnog saveza čovjek koji govori da BiH ne postoji (isto kao Vico), a izabran je glasovima BOŠNJAĆKE KOMPONENTE.
-
- Kontakt:
Najaci su kad kazu Vico napravio terene i Var uvodi hahah. Uefa je pokrenula projekat za terene,,takodje i za var a ne Vico. Pravi teren godinu dana i naprave ruglo kao na Kosevu,zvanicni organi su napisali da teren nije zadovoljio uslove i mediji ni rijec o tome lopovluku. U medjuvremenu nas Bojacu u 4 tekme sviraju 1 zuti karton dok nor Sarajevu 13 a zelji 23. Prisustvujemo najvecoj lakrdiji od kad je lige sto se sudjenja tice,svaka tekma Bojca je za rubriku vjerovali ili ne. Od toga se prvo krene pa onda repka.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.