Ne primamo one koji se ne sjećaju gola Jay-Jay Okoche Oliveru Khanu
Šalim se, dobrodošao
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne primamo one koji se ne sjećaju gola Jay-Jay Okoche Oliveru Khanu
Starosna granica i godina nulta se menjaju na gol Grafitea Rensingu.
Joj druže logike ti. Znači dođe igrač danas i sutra može otići u neki drugi klub. Kakav bi to tim bio, promijeni se 50 igrača kroz godinu, ne zna niko nikog, a kamoli da se uigraju. Digne se nekom igraču, nije mu nešto po volji i traži transfer kad mu se ćefne.korisnik32 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 12:48Baš neku dan pričam, vazda neke novitete uvode u fudbal, reko stvarno ne znam zašto još uvijek postoje transfer prijelazni rok, dosad su trebali ukinuti to i dopustiti da se trguje čitavu godinu, ko ima para nek troši ko nema neće. Prijelazni rokovi u ligama 5ice su jedni, za tursku ligu drugi, za saudiju treći, pa bolje ukinut i dopustit klubovima da trgujz čitavu godinu.
Ma čini ti se, bilo bi vjeruj mi zanimljivo. Pomoglo bi klubovima koji su u deficitu s igračima, u slučaju povreda itd. Sve više utakmica i obaveza imaju igraći, veća vjerovatnoća da će doći do povreda, izostanaka itd. U tim slučajevima bi klubovi koji imaju novca mogli da traže zamjenu, u toku sezone bi vjerovatno cijene igrača skočile dva, tri puta a možda i više. Pa samim tim ne bi došlo do velikih promjena u klubovima. Ukoliko igrač hoće da ide, klub mu odredi neku astronomsku cijenu, pa ako neko hoće da plati ideš ako ne, onda nek čeka van sezone.Bundesliga je napisao/la: ↑06 sep 2023, 12:54Joj druže logike ti. Znači dođe igrač danas i sutra može otići u neki drugi klub. Kakav bi to tim bio, promijeni se 50 igrača kroz godinu, ne zna niko nikog, a kamoli da se uigraju. Digne se nekom igraču, nije mu nešto po volji i traži transfer kad mu se ćefne.korisnik32 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 12:48Baš neku dan pričam, vazda neke novitete uvode u fudbal, reko stvarno ne znam zašto još uvijek postoje transfer prijelazni rok, dosad su trebali ukinuti to i dopustiti da se trguje čitavu godinu, ko ima para nek troši ko nema neće. Prijelazni rokovi u ligama 5ice su jedni, za tursku ligu drugi, za saudiju treći, pa bolje ukinut i dopustit klubovima da trgujz čitavu godinu.
Bilo bi katastrofalno, zamisli dopustiš Saudijcima otvoren prelazni rok kroz čitavu godinu. Pokupovali bi pola Evrope, kako su radili ovaj prelazni rok. Ne ide to tako sa igračima, zaštićeni su kao polarni medvjedi. Bojkotuju treninge, nezadovoljni su, izlaze u medije itd. A da ih pošalješ na tribine ne ide jer ti trebaju i jer si ih platio i plaćaš velike pare.korisnik32 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:22Ma čini ti se, bilo bi vjeruj mi zanimljivo. Pomoglo bi klubovima koji su u deficitu s igračima, u slučaju povreda itd. Sve više utakmica i obaveza imaju igraći, veća vjerovatnoća da će doći do povreda, izostanaka itd. U tim slučajevima bi klubovi koji imaju novca mogli da traže zamjenu, u toku sezone bi vjerovatno cijene igrača skočile dva, tri puta a možda i više. Pa samim tim ne bi došlo do velikih promjena u klubovima. Ukoliko igrač hoće da ide, klub mu odredi neku astronomsku cijenu, pa ako neko hoće da plati ideš ako ne, onda nek čeka van sezone.
Imaju Saudijci pravilo, mogu imati ograničen broj stranaca u ekipi, ne znam da li 5 ili 6. Oni jesu uzeli dosta velikih imena, al su dosta i pomogli evropskim klubovima, finansijski i omogućili im kupovinu nekih novih imena. Pogledaj npr Liverpool oni su dosta igrača u Saudiju pustili, ali su od tog novca uzeli mlade talentovane igrače. Čak su i Bayernu pomogli da se Manea otarasi. Vjerovatno bi bilo dosta i mana ali i koristi za klubove.Bundesliga je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:30Bilo bi katastrofalno, zamisli dopustiš Saudijcima otvoren prelazni rok kroz čitavu godinu. Pokupovali bi pola Evrope, kako su radili ovaj prelazni rok. Ne ide to tako sa igračima, zaštićeni su kao polarni medvjedi. Bojkotuju treninge, nezadovoljni su, izlaze u medije itd. A da ih pošalješ na tribine ne ide jer ti trebaju i jer si ih platio i plaćaš velike pare.korisnik32 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:22Ma čini ti se, bilo bi vjeruj mi zanimljivo. Pomoglo bi klubovima koji su u deficitu s igračima, u slučaju povreda itd. Sve više utakmica i obaveza imaju igraći, veća vjerovatnoća da će doći do povreda, izostanaka itd. U tim slučajevima bi klubovi koji imaju novca mogli da traže zamjenu, u toku sezone bi vjerovatno cijene igrača skočile dva, tri puta a možda i više. Pa samim tim ne bi došlo do velikih promjena u klubovima. Ukoliko igrač hoće da ide, klub mu odredi neku astronomsku cijenu, pa ako neko hoće da plati ideš ako ne, onda nek čeka van sezone.
Ok, ti misliš da bi to bilo dobro, ja ne mislim. A evo ti argumenata.korisnik32 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:44Imaju Saudijci pravilo, mogu imati ograničen broj stranaca u ekipi, ne znam da li 5 ili 6. Oni jesu uzeli dosta velikih imena, al su dosta i pomogli evropskim klubovima, finansijski i omogućili im kupovinu nekih novih imena. Pogledaj npr Liverpool oni su dosta igrača u Saudiju pustili, ali su od tog novca uzeli mlade talentovane igrače. Čak su i Bayernu pomogli da se Manea otarasi. Vjerovatno bi bilo dosta i mana ali i koristi za klubove.
Malo sam stariji od toga, kada smo osvojili Ligu sampiona protiv Dortmunda nisam gledao jer sam se zeniofarinelli123 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 11:34Starosna granica i godina nulta se menjaju na gol Grafitea Rensingu.
“Dobro došao u klub, sedi udobno se smesti” sto bi rekla jedna ljubiteljka jahti i penušavog pića iz pokrajine Šampanje, narodu poznata po ulozi u filmu - “Rocked on the boat”
Zuke13 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:51Malo sam stariji od toga, kada smo osvojili Ligu sampiona protiv Dortmunda nisam gledao jer sam se zeniofarinelli123 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 11:34Starosna granica i godina nulta se menjaju na gol Grafitea Rensingu.
“Dobro došao u klub, sedi udobno se smesti” sto bi rekla jedna ljubiteljka jahti i penušavog pića iz pokrajine Šampanje, narodu poznata po ulozi u filmu - “Rocked on the boat”
Možda su se naglo opametili pa će ga koristiti odnosno raubati u manje bitnim utakmicama, a rotirati Kima i de Ligta čuvati za bitnije utakmice gdje Upa dobija pomračenje uma, mada poznavajući kako struka u klubu voli gurati krive igrače i dodvoravati im se, ovo je vjerojatno još jedan takav slučaj.
Bogami propustiti finale Lige Prvaka u kojem igra Bayern zbog svadbe je veoma loš izgovor. Ja bi je gledao nama kad bi zena otislaZuke13 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:51Malo sam stariji od toga, kada smo osvojili Ligu sampiona protiv Dortmunda nisam gledao jer sam se zeniofarinelli123 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 11:34Starosna granica i godina nulta se menjaju na gol Grafitea Rensingu.
to je pravi bavaracSWOT je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:33Bogami propustiti finale Lige Prvaka u kojem igra Bayern zbog svadbe je veoma loš izgovor. Ja bi je gledao nama kad bi zena otislaZuke13 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:51Malo sam stariji od toga, kada smo osvojili Ligu sampiona protiv Dortmunda nisam gledao jer sam se zeniofarinelli123 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 11:34
Starosna granica i godina nulta se menjaju na gol Grafitea Rensingu.
“Dobro došao u klub, sedi udobno se smesti” sto bi rekla jedna ljubiteljka jahti i penušavog pića iz pokrajine Šampanje, narodu poznata po ulozi u filmu - “Rocked on the boat”![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.