izvinite na upadu ali Dal je oprilicno mladi (perspektivni) igrac, Nemanje je vec u godinama (fudbalski receno)
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Kakvo pretjerivanje s cijenama karata za europu...
-
- Kontakt:
Kojom logikom
Mogla je cjena biti malo niža za ove što imaju člansku...
-
- Kontakt:
Jedino za ove sa sezonskom. Ne moze se na Breidablik i Aston Villu za isto para, nit u pretkola i grupe
-
Ovo je ipak pretjerivanje, jeste grupa i sve al sta oni misle s ovim pa eto samo pogledajte slike ono na instagram sto stave koliko ljudi ide s djecom, pa sad zamisli covjek onaj sa 3 djece, pola place na karte da mu ode...
-1905-
Sve zavisi kako gledaš.Ja bih platio i duplo vise kad sam ovo doživio da gledam Vilu u Mostaru protiv Zrinje.
Istina za naš standard jeste skupo ali realno ja sam očekivao možda čak i skuplje.**** tako nam je kako nam je.Sto kažeš nije problem za jednu osobu ali ako vodiš dvoje djece ….S druge strane kad gledas ovo je grupna faza europskog takmičenja i 20 eura nije uopce puno.Ali isto tako uvjeti na stadionu su nikakvi i lako moguce da ćemo kisnuti i smrzavati se na ovim utakmicama.Valjda će se uskoro nesto i po tom pitanju uraditi.
Volim Mostar pa makar i vaki
E pa to si dobro reko, kad si vec nabio cijene barem ih opravdaj onda.Marko1905 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:36Sve zavisi kako gledaš.Ja bih platio i duplo vise kad sam ovo doživio da gledam Vilu u Mostaru protiv Zrinje.
Istina za naš standard jeste skupo ali realno ja sam očekivao možda čak i skuplje.**** tako nam je kako nam je.Sto kažeš nije problem za jednu osobu ali ako vodiš dvoje djece ….S druge strane kad gledas ovo je grupna faza europskog takmičenja i 20 eura nije uopce puno.Ali isto tako uvjeti na stadionu su nikakvi i lako moguce da ćemo kisnuti i smrzavati se na ovim utakmicama.Valjda će se uskoro nesto i po tom pitanju uraditi.
-1905-
-
- Kontakt:
Trebalo je dzabe bit,nek ostane za A.Pejovica ,tu nije skupo 25,i T.Savić kurvetinu,ili one iz Etno Sela 20 km za to se ima sve,da nepricam za prokockat danas itd.
-
- Kontakt:
Ma treba vratit 2 na 1 ulaz, cenera kartu, za djecu do 30 godina dzaba
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Gdje se moze vidjeti popis igraca prijavljenih za Europu zna li itko? Pita ovaj novinar na konferenciji Rendulica zasto nema Jukica na popisu. Gdje on to vidi, UEFA jos nije objavila koliko ja vidim.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
Nije novinar rekao da je vidio popis nego je pitao je li istina da je Jukic izostavljen s popisa, pretpostavljam cuo je tu informaciju iz nekog izvoraTheNoblesMo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:14Gdje se moze vidjeti popis igraca prijavljenih za Europu zna li itko? Pita ovaj novinar na konferenciji Rendulica zasto nema Jukica na popisu. Gdje on to vidi, UEFA jos nije objavila koliko ja vidim.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Aha, nisam dobro razumio, hvala na objašnjenju.Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:19Nije novinar rekao da je vidio popis nego je pitao je li istina da je Jukic izostavljen s popisa, pretpostavljam cuo je tu informaciju iz nekog izvoraTheNoblesMo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:14Gdje se moze vidjeti popis igraca prijavljenih za Europu zna li itko? Pita ovaj novinar na konferenciji Rendulica zasto nema Jukica na popisu. Gdje on to vidi, UEFA jos nije objavila koliko ja vidim.
Stvarno je glupo da još uvijek UEFA nije ažurirala popise, prošlo je tjedan dana od roka za predaju listi.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
Ma nisu levati ni za LP jos objavili sveTheNoblesMo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:46Aha, nisam dobro razumio, hvala na objašnjenju.Strucnjakupokusaju je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:19Nije novinar rekao da je vidio popis nego je pitao je li istina da je Jukic izostavljen s popisa, pretpostavljam cuo je tu informaciju iz nekog izvoraTheNoblesMo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:14Gdje se moze vidjeti popis igraca prijavljenih za Europu zna li itko? Pita ovaj novinar na konferenciji Rendulica zasto nema Jukica na popisu. Gdje on to vidi, UEFA jos nije objavila koliko ja vidim.
Stvarno je glupo da još uvijek UEFA nije ažurirala popise, prošlo je tjedan dana od roka za predaju listi.
Nije puno dati, kome je puno neka ne gleda ali kojom logikom ti može biti ista cjena karte za ove sto imaju sezonsku i ovima bez sezonske...GradKamena2 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:58Trebalo je dzabe bit,nek ostane za A.Pejovica ,tu nije skupo 25,i T.Savić kurvetinu,ili one iz Etno Sela 20 km za to se ima sve,da nepricam za prokockat danas itd.
Zadnja izmjena: Rudnik94, dana/u 12 sep 2023, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Okle ti clanska kralju?Rudnik94 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:18Nije puno dati, kome je puno neka ne gleda ali kojom logikom ti može biti ista cjena karte za ove sto imaju člansku i ovima bez članske...GradKamena2 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:58Trebalo je dzabe bit,nek ostane za A.Pejovica ,tu nije skupo 25,i T.Savić kurvetinu,ili one iz Etno Sela 20 km za to se ima sve,da nepricam za prokockat danas itd.
-
- Kontakt:
Zna covjek nesto sto mi ne znamoCesc44 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:22Okle ti clanska kralju?Rudnik94 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:18Nije puno dati, kome je puno neka ne gleda ali kojom logikom ti može biti ista cjena karte za ove sto imaju člansku i ovima bez članske...GradKamena2 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:58Trebalo je dzabe bit,nek ostane za A.Pejovica ,tu nije skupo 25,i T.Savić kurvetinu,ili one iz Etno Sela 20 km za to se ima sve,da nepricam za prokockat danas itd.
-
- Kontakt:
Ako ides redovno na utakmice i imas SEZONSKU onda skontaš da nije ista cijena ... to je ta LOGIKA !Rudnik94 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:18Nije puno dati, kome je puno neka ne gleda ali kojom logikom ti može biti ista cjena karte za ove sto imaju člansku i ovima bez članske...GradKamena2 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:58Trebalo je dzabe bit,nek ostane za A.Pejovica ,tu nije skupo 25,i T.Savić kurvetinu,ili one iz Etno Sela 20 km za to se ima sve,da nepricam za prokockat danas itd.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... -zrinjski/
Spisak, zasto Misic ispred Jukica, ostalo sve okej.
Jos idu tu Sefo, Sabljic i Prskalo kao igraci iz domace skole.
Spisak, zasto Misic ispred Jukica, ostalo sve okej.
Jos idu tu Sefo, Sabljic i Prskalo kao igraci iz domace skole.