FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Strah me i pomisliti sta ce biti ako ne dobijemo Zrinjski
-
- Kontakt:
Prošlu polusezonu smo dobili Zrinjski i ŠB, ma da bi ja sad potpisao 4 boda iz ove dvije utakmice.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta će biti? Na stadionu podrška, a na forumu 10 dijasporaca će ispisati 10 stranica pljuvanja i to je to. Mišljenje bitno ko semafor u 3 ujutro.
🇵🇸
Čovječe, shvati da me strah i pomisliti
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kako ce historicar jednom puknut zbog ovih zajebancija
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pustimo dijasporce nek pljuju po svemu iz fotelje a mi dodjimo na nase Kosevo sa porodicom, prijateljima i dajmo podrsku nasem klubu bez obzira na rezultat. Mi nismo navijaci rezultata nego kluba nam jedinog Sarajeva. Dosta vise polemisanja sve ostalo je palamudjenje. Volio bi da nas bude 3 milje kao i clanova al da znamo da ti ljudi vole klub i dolaze svaku tekmu nego 20 milja negativaca koji samo cekaju kiks. HAJMO SJEVER DA SE NAPUNI I DA GRMIMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Riki10HZ je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:56Pustimo dijasporce nek pljuju po svemu iz fotelje a mi dodjimo na nase Kosevo sa porodicom, prijateljima i dajmo podrsku nasem klubu bez obzira na rezultat. Mi nismo navijaci rezultata nego kluba nam jedinog Sarajeva. Dosta vise polemisanja sve ostalo je palamudjenje. Volio bi da nas bude 3 milje kao i clanova al da znamo da ti ljudi vole klub i dolaze svaku tekmu nego 20 milja negativaca koji samo cekaju kiks. HAJMO SJEVER DA SE NAPUNI I DA GRMIMO!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SARAJEVSKA PIVARA PONOVO DIO BORDO PORODICE

Sarajevska pivara i FK Sarajevo potpisali su ugovor o saradnji za sezonu 2023/2024. Ovim ugovorom ponovo smo zaključili partnerski odnos, te je kroz ovo sponzorstvo Sarajevska pivara još jednom dala doprinos razvoju sporta u našoj zemlji.
Sarajevska pivara je prva industrijska fabrika u Bosni i Hercegovini. Ona je danas jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija u proizvodnji piva, gazirane i negazirane vode, bezalkoholnih pića i sokova.
Navijači i posjetioci stadiona Koševo moći će kupovati bezalkoholne proizvode Sarajevske pivare na domaćim utakmicama našeg kluba. Najbolji proizvod iz sarajevske doline!

Sarajevska pivara i FK Sarajevo potpisali su ugovor o saradnji za sezonu 2023/2024. Ovim ugovorom ponovo smo zaključili partnerski odnos, te je kroz ovo sponzorstvo Sarajevska pivara još jednom dala doprinos razvoju sporta u našoj zemlji.
Sarajevska pivara je prva industrijska fabrika u Bosni i Hercegovini. Ona je danas jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija u proizvodnji piva, gazirane i negazirane vode, bezalkoholnih pića i sokova.
Navijači i posjetioci stadiona Koševo moći će kupovati bezalkoholne proizvode Sarajevske pivare na domaćim utakmicama našeg kluba. Najbolji proizvod iz sarajevske doline!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:07SARAJEVSKA PIVARA PONOVO DIO BORDO PORODICE
ide ACE ko djeca iz skole

- 1 9 4 6 -
Treba se potruditi maksimalno da se ovo ispostuje, mogao bi se ovaj rekord od 15 utakmica oboriti
Sljedecih 6 utakmica na kosevu
Zrinjski
Zvijezda 09
Zeljeznicar
Borac
Tuzla city
Siroki Brijeg
Svi su atraktivni protivnici izuzev zvijezde
90!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ide ovo lagano u top 3 samo da ne izradimo protiv Zvijezde, nije 5K ništa strašno.
Imaju paket ulaznice taman zbog zvijezde, treba iskoristitiMortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:10Ma ide ovo lagano u top 3 samo da ne izradimo protiv Zvijezde, nije 5K ništa strašno.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
samo da se zrinjski uzme
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma meni je svejedno jer svake godine uzmem sezonsku ali slažem se da je generalno dobar potez. Bit će sigurno 5K protiv Zvijezde, ne sumnjam u to.
Strah me i pomisliti sta ce biti ako nas ne bude preko 5 hiljada
Biće preko 10 milja protiv svinjskog e još da je akobogda dobit'.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Dave, dmx, HariTz, Kockoglavi, kogmagie46, nedimmmm1337, Proximic, SamoDaKazeem, Tracy3McGrady, ubipara, Vanja8 i 113 gostiju.