Samo vode, sapuna i ne sekiraj se. Bit ce ti mozda cudan osjecaj na pocetku ali cim se naviknes shvatit ces koliko je ljepse od papira.miki651 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:37Opala i mostarski skin mirišu guze.MostarskiSin je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:08Operi guzicu pa nece smrditi, ne mozes se samo obrisati toalet papirom i ocekivati da ce mirisati, ne ide to tako prijatelju.
Očekivano eto gdje smrdi
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Tko smeta europskom Velezu, kralju federalne lige ??? 

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izvini sto te opet citiram ali me ovo bas zanima. Je li se ovo određuje na principu dođe Hrvoje Turudić i kaže e Posusje Sloga tu bi mogli poslati Harisa Halkica. I oni svi kazu moze, 5 za jedan protiv i izglasano. Ili postoji neki mehanizam da ne može Pilav uzeti sebi za pravo da predlaže sudiju. Je li to tako funkcioniše i postoji li ikakva informacija kako dođe do određivanja i predlaganja sudija.MortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2023, 17:02Kako misliš ''kako se delegiraju''? Dogovore se članovi komiteta Nogometnog saveza BiH za sudije i suđenje. Ne znam je li to pitaš.
Predsjednik - Robert Zrilić
Prvi potpredsjednik - Hrvoje Turudić
Drugi potpredsjednik - Elmir Pilav
Član - Duško Vujičić
Član - Adnan Alispahić
Član - Miro Hrkač
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Halo mitomani,
Jeste li živi?
Neki zaginuli,neki uginuli!
Ide Nastavak malo kasnije,prvo Olimpijska 84g.
pa onda lijepa 1985g.
Napokon će se i Željezničar po nečemu lijepom
spomenuti.
Spremite se,čitamo se!
Jeste li živi?
Neki zaginuli,neki uginuli!
Ide Nastavak malo kasnije,prvo Olimpijska 84g.
pa onda lijepa 1985g.
Napokon će se i Željezničar po nečemu lijepom
spomenuti.
Spremite se,čitamo se!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prije je često bilo da npr. Sloga - Posušje treba suditi Bošnjak. Ne postoji to pravilo na papiru ali eto kao bilo je najpoštenije. Otkad je Vico došao vidiš da Borcu u pola mečeva sude ovi iz Gradiške, Prijedora što znači da im se definitivno izlazi u susret u zamjenu za nešto. Tipa haj ti meni odobri Njegomirovića za duel Široki Brijeg - Borac a ti predloži Veležu, Željezničaru ili Sarajevu koga hoćeš i imaš dvije ruke odmah. Sudije se biraju k'o ambasadori BiH.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:02Izvini sto te opet citiram ali me ovo bas zanima. Je li se ovo određuje na principu dođe Hrvoje Turudić i kaže e Posusje Sloga tu bi mogli poslati Harisa Halkica. I oni svi kazu moze, 5 za jedan protiv i izglasano. Ili postoji neki mehanizam da ne može Pilav uzeti sebi za pravo da predlaže sudiju. Je li to tako funkcioniše i postoji li ikakva informacija kako dođe do određivanja i predlaganja sudija.MortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2023, 17:02Kako misliš ''kako se delegiraju''? Dogovore se članovi komiteta Nogometnog saveza BiH za sudije i suđenje. Ne znam je li to pitaš.
Član - Duško Vujičić
Član - Adnan Alispahić
Član - Miro Hrkač

Predsjednik ove komisije je bivši direktor Borca. Ovo su najbitnije pozicije u savezu barem što se tiče naše lige. Evo za utakmicu Zrinjski - Posušje sudiju su predložili Turudić i Hrkač a ostali očito podržali.
Jesi primjetio da je u više navrata zapelo kod delegiranja sudija i da se nije znalo ko će šta suditi dan pred utakmicu? To ti je zato što se ne mogu dogovoriti i složiti, posebno na kraju prvenstva. Imaš i osobe koje ne zanima to previše i koji će pristati na skoro sve, mislim da je Alispahić takav.
Musić iz Hrasnice sudi Zrinjskom a isti taj lik je dosudio nepostojeći penal Borcu protiv Sloge prije 2 sedmice. Loš, korumpirani sudija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Što bi, laički, značilo da Borac kroz Zrilića i Zrinjski kroz Turudića, te kroz podršku najvažnijih funkcija u Savezu (predsjednik i prvi potpredsjednik), mogu predlagati ili bar pokušati predložiti sudije za svaku utakmicu i izglasati ih, jer Pilav kameleon i Alispahić sigurno neće skočiti za Velež ili prije Slobodu, Čelik. I vi preko Pilava možete nešto makar zatražiti, ali i to je sve jadno jer znamo svi ko je Elmir Pilav.MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:36Prije je često bilo da npr. Sloga - Posušje treba suditi Bošnjak. Ne postoji to pravilo na papiru ali eto kao bilo je najpoštenije. Otkad je Vico došao vidiš da Borcu u pola mečeva sude ovi iz Gradiške, Prijedora što znači da im se definitivno izlazi u susret u zamjenu za nešto. Tipa haj ti meni odobri Njegomirovića za duel Široki Brijeg - Borac a ti predloži Veležu, Željezničaru ili Sarajevu koga hoćeš i imaš dvije ruke odmah. Sudije se biraju k'o ambasadori BiH.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:02Izvini sto te opet citiram ali me ovo bas zanima. Je li se ovo određuje na principu dođe Hrvoje Turudić i kaže e Posusje Sloga tu bi mogli poslati Harisa Halkica. I oni svi kazu moze, 5 za jedan protiv i izglasano. Ili postoji neki mehanizam da ne može Pilav uzeti sebi za pravo da predlaže sudiju. Je li to tako funkcioniše i postoji li ikakva informacija kako dođe do određivanja i predlaganja sudija.MortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2023, 17:02Kako misliš ''kako se delegiraju''? Dogovore se članovi komiteta Nogometnog saveza BiH za sudije i suđenje. Ne znam je li to pitaš.
Član - Duško Vujičić
Član - Adnan Alispahić
Član - Miro Hrkač![]()
Predsjednik ove komisije je bivši direktor Borca. Ovo su najbitnije pozicije u savezu barem što se tiče naše lige. Evo za utakmicu Zrinjski - Posušje sudiju su predložili Turudić i Hrkač a ostali očito podržali.
Jesi primjetio da je u više navrata zapelo kod delegiranja sudija i da se nije znalo ko će šta suditi dan pred utakmicu? To ti je zato što se ne mogu dogovoriti i složiti, posebno na kraju prvenstva. Imaš i osobe koje ne zanima to previše i koji će pristati na skoro sve, mislim da je Alispahić takav.
Musić iz Hrasnice sudi Zrinjskom a isti taj lik je dosudio nepostojeći penal Borcu protiv Sloge prije 2 sedmice. Loš, korumpirani sudija.
A na mjesto "Bošnjaka" su dovedeni Pilav koji je tu bio kroz sve sastave Saveza i Adnan Alispahić koji je Zeničanin kojem je svejedno apsolutno orilo-gorilo i za Čelik a ne za nekog drugog. Znači, apsolutno niko ko bi mogao reći išta protiv delegiranja sudija po navođenju klubova.
Divno, nazire se koja ga strana pushi u ovom sastavu komisije

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
To su izmijenili jos dok je Osim bio na celu saveza. Znam da je Edin Jakupovic sudio skoro svaku utakmicu Borca protiv Zeljeznicara i Sarajeva, godinama.MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:36Prije je često bilo da npr. Sloga - Posušje treba suditi Bošnjak. Ne postoji to pravilo na papiru ali eto kao bilo je najpoštenije.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:02Izvini sto te opet citiram ali me ovo bas zanima. Je li se ovo određuje na principu dođe Hrvoje Turudić i kaže e Posusje Sloga tu bi mogli poslati Harisa Halkica. I oni svi kazu moze, 5 za jedan protiv i izglasano. Ili postoji neki mehanizam da ne može Pilav uzeti sebi za pravo da predlaže sudiju. Je li to tako funkcioniše i postoji li ikakva informacija kako dođe do određivanja i predlaganja sudija.MortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2023, 17:02Kako misliš ''kako se delegiraju''? Dogovore se članovi komiteta Nogometnog saveza BiH za sudije i suđenje. Ne znam je li to pitaš.
Član - Duško Vujičić
Član - Adnan Alispahić
Član - Miro Hrkač
Zaboravili ste mislim da se Valjic zove.
Bivši sudija iz BL koji bi trebao biti Predsjednik.
čitave sudijske organizacije.
Sto se prošlosti tiče i vakta 2 Osima,ne može se zaboraviti
Sudija iz Trebinja -Vuksanović.
Koliko je taj bodova i titula Želji donio.
Jednom je sudio Želji 7 utakmica jednu za drugom.
Kao glavni i pomoćni.
Bio je lijepo negradjen za ta nedjela.
Zato se sada lijepo druže on i Osim mljadji u Trebinju.
Bivši sudija iz BL koji bi trebao biti Predsjednik.
čitave sudijske organizacije.
Sto se prošlosti tiče i vakta 2 Osima,ne može se zaboraviti
Sudija iz Trebinja -Vuksanović.
Koliko je taj bodova i titula Želji donio.
Jednom je sudio Želji 7 utakmica jednu za drugom.
Kao glavni i pomoćni.
Bio je lijepo negradjen za ta nedjela.
Zato se sada lijepo druže on i Osim mljadji u Trebinju.
Zadnja izmjena: Pitarsam, dana/u 12 sep 2023, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je, dobro si sve napisao. Taj Alispahić je poput Durića a on je faktički najbitnija karika kod Bošnjaka u savezu. Kao što su Beus i Vico kod Hrvata i Srba. On je stranački kadar, u parlamentu Federacije ispred NES-a. Beus HDZ a Vici ujak Dodik. Prelijepokillafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:49Što bi, laički, značilo da Borac kroz Zrilića i Zrinjski kroz Turudića, te kroz podršku najvažnijih funkcija u Savezu (predsjednik i prvi potpredsjednik), mogu predlagati ili bar pokušati predložiti sudije za svaku utakmicu i izglasati ih, jer Pilav kameleon i Alispahić sigurno neće skočiti za Velež ili prije Slobodu, Čelik. I vi preko Pilava možete nešto makar zatražiti, ali i to je sve jadno jer znamo svi ko je Elmir Pilav.MortemHz je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:36Prije je često bilo da npr. Sloga - Posušje treba suditi Bošnjak. Ne postoji to pravilo na papiru ali eto kao bilo je najpoštenije. Otkad je Vico došao vidiš da Borcu u pola mečeva sude ovi iz Gradiške, Prijedora što znači da im se definitivno izlazi u susret u zamjenu za nešto. Tipa haj ti meni odobri Njegomirovića za duel Široki Brijeg - Borac a ti predloži Veležu, Željezničaru ili Sarajevu koga hoćeš i imaš dvije ruke odmah. Sudije se biraju k'o ambasadori BiH.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:02
Izvini sto te opet citiram ali me ovo bas zanima. Je li se ovo određuje na principu dođe Hrvoje Turudić i kaže e Posusje Sloga tu bi mogli poslati Harisa Halkica. I oni svi kazu moze, 5 za jedan protiv i izglasano. Ili postoji neki mehanizam da ne može Pilav uzeti sebi za pravo da predlaže sudiju. Je li to tako funkcioniše i postoji li ikakva informacija kako dođe do određivanja i predlaganja sudija.![]()
A na mjesto "Bošnjaka" su dovedeni Pilav koji je tu bio kroz sve sastave Saveza i Adnan Alispahić koji je Zeničanin kojem je svejedno apsolutno orilo-gorilo i za Čelik a ne za nekog drugog. Znači, apsolutno niko ko bi mogao reći išta protiv delegiranja sudija po navođenju klubova.
Divno, nazire se koja ga strana pushi u ovom sastavu komisije![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pilav i Alispahić "lažni" Bošnjaci. Vico lopove

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Je li istina da se pojavila prva članska kartica na temi Zrinjskog, da ne ulazim ako je lažna uzbuna

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 12 sep 2023, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ne zalazim tamo. Draže su mi ove teme gdje je sci-fi tematika.
-
- Kontakt:
Đe ćeš veći sci-fi od pojavljivanja članske kluba koji nikad članstvo nije imao do 2023.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Vidi timijevaca sto su na ekskurziju u grad došli!
Rekao im učitelj eno novi spomenik u centru Grada postavljen.
Haj se malo provozajte i slikajte.
…i nemojte nebulozne parole zaboravit ponijeti.
Nije valjda da bi se učlanio? Nije sramota, i moji su prebjegli poslije rata. Dođi u društvo najboljihkillafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:32Đe ćeš veći sci-fi od pojavljivanja članske kluba koji nikad članstvo nije imao do 2023.

-
- Kontakt:
Ne znam ostavlja li opekotine po rukama, čudan je to spoj, neprirodna pojava. Ne bih se upuštao, čim niste ni vi dosadRigoletto je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:44Nije valjda da bi se učlanio? Nije sramota, i moji su prebjegli poslije rata. Dođi u društvo najboljihkillafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:32Đe ćeš veći sci-fi od pojavljivanja članske kluba koji nikad članstvo nije imao do 2023.![]()

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ništa, zadovoljit ćemo se igranjem europskih utakmica ako već ne možemo članstvomkillafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:47Ne znam ostavlja li opekotine po rukama, čudan je to spoj, neprirodna pojava. Ne bih se upuštao, čim niste ni vi dosadRigoletto je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:44Nije valjda da bi se učlanio? Nije sramota, i moji su prebjegli poslije rata. Dođi u društvo najboljihkillafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:32
Đe ćeš veći sci-fi od pojavljivanja članske kluba koji nikad članstvo nije imao do 2023.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Zadovoljite, nadam se da ćete i otići na utakmicu, ovaj hoće sad nešto i da vam naplaćuje karte, držite se, izgurajte Aston Villu na 3KM po glavi, sretnoRigoletto je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:49Ništa, zadovoljit ćemo se igranjem europskih utakmica ako već ne možemo članstvomkillafrommanilla je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:47Ne znam ostavlja li opekotine po rukama, čudan je to spoj, neprirodna pojava. Ne bih se upuštao, čim niste ni vi dosad![]()
![]()

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Zrinski je imao oko 150 clanova do 1945. godine

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.