Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Spahic98

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Spahic98 » 12 sep 2023, 19:03

Selektor: Barba
Strucni stab: Huda Kompani ,Faco i naravno neizostavni Slaven Musa

slika

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 sep 2023, 19:05

Svakog trenera preko 50 godina je pojelo vrijeme. Pogotovo one sa ovih prostora. I dan danas misle ako trcis i imas kondicije da ne moze izgubiti, takvima je formacija broj samo broj na papiru. Ovo sto se izredalo zadnjih godina ne znam jesu li losiji na terenu ili pred kamerama, ne zna niko dvije jbn progovoriti, najveci domet je analiza kako smo ili nismo bili fokusirani na terenu. Jeidni razlog pozivanja/nepozivanja je jel igra ili ne u klubu. Sportsko, fizicko, takticki razlozi ne postoje. Novinari i sportska kritika jos gora, 2023. a govori se o sreci ili nesreci. Niko nikad nije upitao o sportskim razlozima neuspjeha.

Smio bih se zakleti da obican forumas koji iole prati fudbal zna vise teorije o fudbalu, nego li pola selektora i novinara.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 12 sep 2023, 19:57

Spahic98 je napisao/la:
12 sep 2023, 19:03
Selektor: Barba
Strucni stab: Huda Kompani ,Faco i naravno neizostavni Slaven Musa

slika
I fali jos
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 sep 2023, 19:58

sljivo je napisao/la:
12 sep 2023, 19:05
Svakog trenera preko 50 godina je pojelo vrijeme. Pogotovo one sa ovih prostora. I dan danas misle ako trcis i imas kondicije da ne moze izgubiti, takvima je formacija broj samo broj na papiru. Ovo sto se izredalo zadnjih godina ne znam jesu li losiji na terenu ili pred kamerama, ne zna niko dvije jbn progovoriti, najveci domet je analiza kako smo ili nismo bili fokusirani na terenu. Jeidni razlog pozivanja/nepozivanja je jel igra ili ne u klubu. Sportsko, fizicko, takticki razlozi ne postoje. Novinari i sportska kritika jos gora, 2023. a govori se o sreci ili nesreci. Niko nikad nije upitao o sportskim razlozima neuspjeha.

Smio bih se zakleti da obican forumas koji iole prati fudbal zna vise teorije o fudbalu, nego li pola selektora i novinara.
To je to.

Samo bih se nadovezao na sportsku kritiku, ss. Ba naprimjer je vec zaboravio Island i bacio se na dojke, yebiga prioriteti su prioriteti, a admin zna srat o tome kako su najtirazniji sportski portal, covjek bi reko da su sportskim radom dospjeli do pijadestala
naprijed rejal

ZkaoZenica
Kontakt:

Post Postao/la ZkaoZenica » 12 sep 2023, 20:17

Trea dat Vahi da prođe baraz i onda ga nogirati da ne vodi ekipu na Euru 🤣

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 sep 2023, 20:21

ZkaoZenica je napisao/la:
12 sep 2023, 20:17
Trea dat Vahi da prođe baraz i onda ga nogirati da ne vodi ekipu na Euru 🤣
Nogirat ce on sam sebe ko i svaki put dosad :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2023, 20:22

Zeljković je potvrdio da će sjesti sa Vahom i da će pričati. Iskreno se nadam da će naći neko rješenje i da će Kodro shvatiti da je to za dobrobit fudbala.

Halilhodžić nije čudotvorac, ali je više puta u karijeri bio u ovakvim situacijama i gašenje požara je njegovo prirodno okruženje.

Ima sasvim dovoljno vremena da se sve posloži i ne smijemo izgubiti niti dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 sep 2023, 20:28

Problem je što ako nas u baražu zadese Norveška, Ukrajina i slični, tu imamo minimalne i da nas Čelzijev Mourinho vodi.

Mislim da je kasno za gasenje požara jer EURO-a nećemo vidjeti, uigrati se za naredne kvalifikacije EUROa
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 sep 2023, 20:36

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
12 sep 2023, 20:28
Problem je što ako nas u baražu zadese Norveška, Ukrajina i slični, tu imamo minimalne i da nas Čelzijev Mourinho vodi.

Mislim da je kasno za gasenje požara jer EURO-a nećemo vidjeti, uigrati se za naredne kvalifikacije EUROa
ma nije kasno. sa dobrim strategom imamo realne sanse cak i protic ukrajine ili norveske.
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 sep 2023, 20:42

Ma i Norveska se muci ove kvalifikacije. Uz dobrog trenera (nadam se Halilhodzicu) mozemo ih dobiti kod kuce. Ukrajinci bi bili najtezi protivnik sigurno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 12 sep 2023, 20:46

Ne bih se slozio u vezi Halilhodzica, nije on trener koji daje instant rezultate, vec radi planski i dugorocno, a takav nam i treba. Npr plasman Maroka je bio duzi projekat, ranije sa Japanom, Alzirom isto tako. Uz to uvjek izbaci neke nove igrace, Azzedine Ounahi je Vaha promovisao na veliku scenu.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 12 sep 2023, 20:47

DamirT je napisao/la:
12 sep 2023, 20:42
Ma i Norveska se muci ove kvalifikacije. Uz dobrog trenera (nadam se Halilhodzicu) mozemo ih dobiti kod kuce. Ukrajinci bi bili najtezi protivnik sigurno
Ma kakav Vaha i selektor...Info iz prve ruke, Vaha bi mogao biti Savjetnik takvu info imam. Sad sta i kako, kako bi to izgledalo ko ce ti ga znati..

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 12 sep 2023, 20:48

Hansestadt je napisao/la:
12 sep 2023, 20:46
Ne bih se slozio u vezi Halilhodzica, nije on trener koji daje instant rezultate, vec radi planski i dugorocno, a takav nam i treba. Npr plasman Maroka je bio duzi projekat, ranije sa Japanom, Alzirom isto tako. Uz to uvjek izbaci neke nove igrace, Azzedine Ounahi je Vaha promovisao na veliku scenu.
Pa ovo i jeste sport koji mora imati plan za 4-5 godina.
Ako i dodje treba ga pustiti da radi minimalno 2 godine.
Ovo sa Kodrom, ne mozemo suditi nakon 2 utakmice, ali u njegovom slucaju, jer i nakon 20 ce biti isto
Vaha je nas najbolji trener i daj Boze da dodje

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 12 sep 2023, 20:49

Šansu smo u propustili sa Jakirovićem i prilikom prve kandidature i sada kad je Rijeci trebalo platiti 100K eura, što su nikakve pare.Sergej je bio pravi izbor, igraju najbolji, oni koji imaju trku i disciplinu, uveo bi neke nove igrače, postavio pravu formaciju i ušao u tu priču 100%.Mislim da ni Vaha nije rješenje, on igrače uopšte ne poznaje, igraće sa ovim sto je zvao Kodro i njega je vrijeme pregazilo, još je veliki ters i s njim je teško raditi.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 sep 2023, 21:40

ovisnik je napisao/la:
12 sep 2023, 20:49
Šansu smo u propustili sa Jakirovićem i prilikom prve kandidature i sada kad je Rijeci trebalo platiti 100K eura, što su nikakve pare.Sergej je bio pravi izbor, igraju najbolji, oni koji imaju trku i disciplinu, uveo bi neke nove igrače, postavio pravu formaciju i ušao u tu priču 100%.Mislim da ni Vaha nije rješenje, on igrače uopšte ne poznaje, igraće sa ovim sto je zvao Kodro i njega je vrijeme pregazilo, još je veliki ters i s njim je teško raditi.
On i barbarez u duetu su bili najbolji izbor jos od cire
naprijed rejal

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 12 sep 2023, 21:53

Meho da je pametan, sam bi rekao dovedite Vahu da mu budem pomocnik, i nesto naucim po stare dane od starog lisca. A itekako bi imao sta nauciti. Trener ti je kao kuhar, neko sa 5 sastojaka (prosjecnih igraca) napravi top ukusno jelo (tj slaze pobjede), dok los od najboljih sastojaka moze napraviti bezlicno i bezukusno jelo. E takva je nasa igra u ovim kvalifikacijama. Ne moze me niko ubjediti da ne moze bolje, jer pogledom na sastave protivinika koji su nas NADIGRALI, i gdje isti igraju a gdje nasi igraju....do selektora je. Fino sam napisao da je Faruk neznalica, a Kodro trener u pokusaju. Pa dokle vise da se vjezbaju, uce i pred penziju karijere pokusavaju ozivjeti preko repke. Pa dosta vise.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 sep 2023, 22:14

hz1987 je napisao/la:
12 sep 2023, 21:53
Meho da je pametan, sam bi rekao dovedite Vahu da mu budem pomocnik, i nesto naucim po stare dane od starog lisca. A itekako bi imao sta nauciti. Trener ti je kao kuhar, neko sa 5 sastojaka (prosjecnih igraca) napravi top ukusno jelo (tj slaze pobjede), dok los od najboljih sastojaka moze napraviti bezlicno i bezukusno jelo. E takva je nasa igra u ovim kvalifikacijama. Ne moze me niko ubjediti da ne moze bolje, jer pogledom na sastave protivinika koji su nas NADIGRALI, i gdje isti igraju a gdje nasi igraju....do selektora je. Fino sam napisao da je Faruk neznalica, a Kodro trener u pokusaju. Pa dokle vise da se vjezbaju, uce i pred penziju karijere pokusavaju ozivjeti preko repke. Pa dosta vise.
Dobra analogija
naprijed rejal

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 12 sep 2023, 22:24

hz1987 je napisao/la:
Inače čovjek s par odrađenih treninga može napraviti čuda.. Da su invalidi pogodili bar dva zicera od onoliko promašenih, niko ne bi pričao o Kodri. Eventualno bi pričali kako je sve karte bacio u napad i kako nam se to isplatili, a još bi ga raja hvalila kako je mudonja i kako je išao na sve ili ništa.

Kodro nije klasan trener, ali nije ni ubleha kakvom se predstavlja.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 12 sep 2023, 22:34

GalileoGalilei je napisao/la:
12 sep 2023, 22:24
hz1987 je napisao/la:
Inače čovjek s par odrađenih treninga može napraviti čuda.. Da su invalidi pogodili bar dva zicera od onoliko promašenih, niko ne bi pričao o Kodri. Eventualno bi pričali kako je sve karte bacio u napad i kako nam se to isplatili, a još bi ga raja hvalila kako je mudonja i kako je išao na sve ili ništa.

Kasne izmjene, uvođenje sina i Čivića, i Dedićeva pozicija govore suprotno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 sep 2023, 22:35

GalileoGalilei je napisao/la:
12 sep 2023, 22:24
hz1987 je napisao/la:

Kodro je tanak trener. Da valja vodio bi timove po prosjecnim timovima Europe. Lik poslije Servette otisao trenirati neki lijevi tim u Svicie, toliko o njemu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Poligon10, Rimes87 i 39 gostiju.