FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moramo se svi dici i pozvati rodbinu prijatelje djecu i ostale na tekmu. Ako neko nema neko dijete plati mu ulaznicu iz ulice povedi ga nek zavoli klub tako se to radi. Pogotovo na Sjeveru gdje u zadnje vrijeme vifjam zenu sa sjecom sto je lijrpa slika da je Sjever opet ko prije prava raja bez psovanja samo navijanje i podrska a ne ko istok i zapad samo negativa caat izuzetcima...
Takodjer je jako bitno da neki grafiti osvanu na skenderiji i po gradu da ae zna kome to pripada a ne da nam se slikaju manijaci kod tvrtka i salju poruke.. Hajmo se dici svi pomoci da ae sve pozitivno desava oko kluba!!!
Takodjer je jako bitno da neki grafiti osvanu na skenderiji i po gradu da ae zna kome to pripada a ne da nam se slikaju manijaci kod tvrtka i salju poruke.. Hajmo se dici svi pomoci da ae sve pozitivno desava oko kluba!!!
Znam gdje trebamo biti u subotu, za one koji ne znaju, evo koordinati.

- BordoBBoja
- Kontakt:
Strah me i pomisliti sta ce biti ako ne dodje kapitalno pojacanje
-
- Kontakt:
Bit ce preko 10k 110%
Eto i vrijeme ce posluziti odlicno,ne trebam govoriti puno,svi znate svoju obavezu i duznost .Mogao bi i pasti rekord sto se tice posjete u ligi izuzev derbija i proslava titula
SVI NA KOŠEVO !!!!
Eto i vrijeme ce posluziti odlicno,ne trebam govoriti puno,svi znate svoju obavezu i duznost .Mogao bi i pasti rekord sto se tice posjete u ligi izuzev derbija i proslava titula
SVI NA KOŠEVO !!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako za ove 2 sedmice ne budu digli fizičku spremu, onda nam je bod plafon. Mi trebamo odraditi svoje a na njima je da ispune naša očekivanja.
- belosevic23
- Kontakt:
Kanuric u Palermu. Nije mi jasno kako mu je menadzer uspio ovu kantu prodat prvo u Nott Forest, a sad u Palermo. Treba tog menadzera zvat u klub da prodaje ove ublehe
Ko koga **** ovdje u zdrav mozak,sportski dir.juče reče da je Viveros orišo kući,a ovaj prije 1 sat objavio story na instagramu da je u Sarajevu
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kakva sapunica oko Kevina ahahahah, da neće kod kona 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Viveros u Sarajevu, bilda u nekoj teretani 

-
- Kontakt:
Bas izgleda tuzno nekako i nostalgicno na slici 

Strah me i pomislit gdje bi branio da zna loptu uhvatitbelosevic23 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 17:20Kanuric u Palermu. Nije mi jasno kako mu je menadzer uspio ovu kantu prodat prvo u Nott Forest, a sad u Palermo. Treba tog menadzera zvat u klub da prodaje ove ublehe
-
- Kontakt:
Onda ih Rožman neće moći poredati u formaciju,na takvo nešto me strah i pomislitialacious je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:50Strah me i pomisliti sta ce biti ako ne dodje kapitalno pojacanje
Valjda Rožman u toku sedmice kaže ko je spreman za Zrinjski, morat ćemo čekati subotu u 19:45 da saznamo ko konkuriše.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑12 sep 2023, 18:54Onda ih Rožman neće moći poredati u formaciju,na takvo nešto me strah i pomisliti
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Strah me i pomisliti sta ce biti, ako brat Pitar ubode tacno dva prezimena nasih igraca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar jeste? Nisam to upratio. Znam da je rekao kako se nije snašao ovdje, da želi ići itd.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, benko21, bvsic, Google Adsense [Bot], johntravolta123, keli, nedimmmm1337, ubipara i 76 gostiju.