FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igrači na slikama ozbiljni, niko se ne smije. Nema labavo kod Simona.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nije rekao da je otisao kuci, ljudi fakat sjede na usima, rekao da zeli ici kuci bla bla da je klub sve do sada pokusavao naci nacin kako da se rijesi ova situacija i da se jos radi na tome.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Neko zaista vjeruje u ove nebuloze?Aduka87 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 20:06Nije rekao da je otisao kuci, ljudi fakat sjede na usima, rekao da zeli ici kuci bla bla da je klub sve do sada pokusavao naci nacin kako da se rijesi ova situacija i da se jos radi na tome.

Nego gledam ove što se "preporodiše" u Zrinjskom kako odoše iz Sarajeva, ni Ramica ni Jukica nema na spisku za Evropske utakmice.
A tek Ikic da je otišao nesmijem ni zamislit sta bi bilo

A tek Ikic da je otišao nesmijem ni zamislit sta bi bilo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma pojedini ne mogu Husrefa još oplakat pa na Viverosu suze manifestuju. Trenira individualno, gledaju da ga utuše negdje na posudbu bar da ograniče finansijske gubitke i to je to. Mirvić se zaletio, Mirvić će platiti, hajmo dalje. U subotu igramo protiv aktuelnog prvaka.
Problem je što je on očito neki povučen miran tip, a ostali stranici su uglavnom malo divlje opuštene prirode, nisu se našli i on očito nema društvo:) Gledam Pena i Oliveria baš se izgleda druže. A Kyeremehu očito nije interesantan jer mu je konkurencija. Ovaj mi izgleda baš usamljen, a i postavio se vala kao kakva baba. Daj malo energije, želje, elana, dokaži se, izbori se. Samo neka kuknjava po story-ima.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Daj mu da igra pa ce bit i elana i osmjeha i svega. Ne ulazim u to dal treba da igra ili ne, to ima ko je placen da procijeni. Svaki igrac koji dodje preko pola svijeta u jednu od najgorih evropskih liga i pri tom ne dobije jedno citavo poluvrijeme za dva / tri mjeseca koliko je tu bi se tako ponasao. Kad negdje ode gdje ce igrat popravit ce se i njegovo raspolozenje.Amcho1 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 20:31Problem je što je on očito neki povučen miran tip, a ostali stranici su uglavnom malo divlje opuštene prirode, nisu se našli i on očito nema društvo:) Gledam Pena i Oliveria baš se izgleda druže. A Kyeremehu očito nije interesantan jer mu je konkurencija. Ovaj mi izgleda baš usamljen, a i postavio se vala kao kakva baba. Daj malo energije, želje, elana, dokaži se, izbori se. Samo neka kuknjava po story-ima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po prvi put nakon davne šampionske 1984/85. sezone Fudbalski klub Sarajevo je na pragu da ostvari niz od više od 10 domaćih utakmica sa više od 5.000 gledalaca prisutnih na Olimpijskom stadionu Koševo. Također, pred našim voljenim klubom je i prilika da nastavi ovosezonski niz od pet utakmica bez poraza.
Posljednju ovogodišnju ljetnu večer na našem stadionu ugostićemo aktuelnog prvaka države. Idealna prilika za naše igrače da pokažu svoju punu snagu i umijeće, kao i prilika da naš jedini dom napunimo u što većem broju i ličnim primjerom tj. prije svega velikim odzivom pomognemo klubu u ostvarivanju historijskog niza kada je u pitanju posjećenost, ali i da uz neprestanu gromoglasnu podršku nosimo igrače do pobjede!
SUBOTA, 16.09. U 20:45h - TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI!
SVI NA KOŠEVO – SVI NA SJEVER!

Posljednju ovogodišnju ljetnu večer na našem stadionu ugostićemo aktuelnog prvaka države. Idealna prilika za naše igrače da pokažu svoju punu snagu i umijeće, kao i prilika da naš jedini dom napunimo u što većem broju i ličnim primjerom tj. prije svega velikim odzivom pomognemo klubu u ostvarivanju historijskog niza kada je u pitanju posjećenost, ali i da uz neprestanu gromoglasnu podršku nosimo igrače do pobjede!
SUBOTA, 16.09. U 20:45h - TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI!
SVI NA KOŠEVO – SVI NA SJEVER!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Jbg brate, ako je fakat tacna prica ne zalaze na treninzima, onda prema ostalim momcima nije okej da mu se pruzi prilika. Prvo se dokazi da imas volje da igras, to ce se sigurno nagradit, niko nije lud da cestitog, vrijednog i kvalitetnog igraca drzi na klupi tek onako.badboy je napisao/la: ↑12 sep 2023, 21:11Daj mu da igra pa ce bit i elana i osmjeha i svega. Ne ulazim u to dal treba da igra ili ne, to ima ko je placen da procijeni. Svaki igrac koji dodje preko pola svijeta u jednu od najgorih evropskih liga i pri tom ne dobije jedno citavo poluvrijeme za dva / tri mjeseca koliko je tu bi se tako ponasao. Kad negdje ode gdje ce igrat popravit ce se i njegovo raspolozenje.Amcho1 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 20:31Problem je što je on očito neki povučen miran tip, a ostali stranici su uglavnom malo divlje opuštene prirode, nisu se našli i on očito nema društvo:) Gledam Pena i Oliveria baš se izgleda druže. A Kyeremehu očito nije interesantan jer mu je konkurencija. Ovaj mi izgleda baš usamljen, a i postavio se vala kao kakva baba. Daj malo energije, želje, elana, dokaži se, izbori se. Samo neka kuknjava po story-ima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ja nesto vjerujem u pobjedu u subotu. Nije to ni zbog naše igre ni zbog naših igrača već zato sto Zrinjski nije ono sto je bio zadnje dvije- tri godine i mislim ds ce atmosfera na kosevu biti presudna
NO FEAR
Što? Što se ne bi vjerovalo?Evander je napisao/la: ↑12 sep 2023, 20:09Neko zaista vjeruje u ove nebuloze?![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/944570
17 godina, 7 utakmica, 3 gola, 1 asistencija. Zanimljiv igrač izgleda
17 godina, 7 utakmica, 3 gola, 1 asistencija. Zanimljiv igrač izgleda

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- morsecode
- Kontakt:
Da smo uzeli GOSK, bilo bi sigurno 12-15k na tribinama. Drago mi je da su se nasi navijaci probudili. Kad se sjetim sezone gdje smo duplu uzeli jedva da smo par puta prebacili 8000
10 k u subotu idealno po meni. Jos ako ih opalimo, uff
10 k u subotu idealno po meni. Jos ako ih opalimo, uff

"To je jednostavno SARAJEVO"
Upratio sam ga, vrlo perspektivan igrac, tip igraca kojeg bi Dinamo doveo…H8Z7 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 23:51https://www.transfermarkt.com/vasilije- ... ler/944570
17 godina, 7 utakmica, 3 gola, 1 asistencija. Zanimljiv igrač izgleda![]()
Za svoje godine ima finih seniorskih utakmica, a ove sezone ce tek da se pokaze i vec je poceo da brilijira.
Da se ja pitam sad bi otkupio ugovor i ostavio ga da igra pola godine/godinu u Buducnosti, al s obzirom da se ne pitamo mi nista vjerovatno ce na zimu otic u Olimpijiu, Dinamo, Rijeku
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Eh ti sto dolaze aamo kada se pobjedjuje ne trebaju ni sad dolaziti. Ima nas 3 hiljade clanova taman čjudi koji bole klub ostalo ne treba spominjati! Mi dolazimo zbog SARAJEVA a ne zbog rezultata!!
Eto mi smo u situaciji da nekome kažemo da ne treba dolaziti
Treba raditi na tome da i ti ljudi budu redovniji.

Treba raditi na tome da i ti ljudi budu redovniji.
- Shategabri
- Kontakt:
Onda je taman da igramo na Otoci.
Koševo Zapad
Da, Viveros je u Sarajevu i neko ne govori istinu. Nije mi jasno sta se desava sa covjekom i zasto mu ako nista, ne daju priliku ?!?
U novi boj ...
Gdje je rekao da je otišao kući, može li neki audio?