FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

scudetto
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 19:52

miky_hz je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Ko vam je 1 golman,jel jovic?
Hamzic je prvi,ali Jovic je zadnju branio jel je Dino imao gresaka u nekim utakmicama...tako da nije bas siguran ni jedan ni drugi
Aha ok hvala,ma cudan je jovic nekada ima tekmu ne mozes mu gola dati da ga yebes a opet s druge strane zna primiti sugave golove,barem je tako bilo dok je kod nas bio

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 20:07

Seljaci opet prave problem, daju oko 150 do 200 mjesta,a intersovanje je veliko kao i prosle godine s tim da oni opet prave sranje ali ovaj put ce se ici svim sredstvima da se stane u kraj seljakluku pred svako gostovanje u tom gradu.

To je sve lijepi strah, jer znaju ako nas dodje preko 500 sto ce i biti da se nece cuti ti sabani !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:10

Dirk je napisao/la:Seljaci opet prave problem, daju oko 150 do 200 mjesta,a intersovanje je veliko kao i prosle godine s tim da oni opet prave sranje ali ovaj put ce se ici svim sredstvima da se stane u kraj seljakluku pred svako gostovanje u tom gradu.

To je sve lijepi strah, jer znaju ako nas dodje preko 500 sto ce i biti da se nece cuti ti sabani !
Evo svi smo kupili megafone i svi cemo sad da ih koristimo. Cak smo zazidali ulaz u tribinu da nemozete uci.

Trebao bi biti sretan jer je sve to sto si rekao istina. :roll:
Al saltcityattack je moj idol.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 20:12

Hajde bolan cao sa ove teme, idi tamo gledaj onaj belaj iz Travnika :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 20:15

Poceraj ih Jogle :lol: Alene ebem ti zelju i nanu :lol: Joj gigant je,najgledajni snimak na youtobeu,ako ovako nastavi,nadamasit ce i Ekrema :lol:

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:16

Dirk je napisao/la:Hajde bolan cao sa ove teme, idi tamo gledaj onaj belaj iz Travnika :lol:
Da ne spamam vise. Ima na ovdje ljudi koji zele normalno da diskutuju. ;)

Uglavnom mi je drago da sam te usrecio. :roll:

A normalnim navijacima Sarajeva ljudima koji su bili na preko 5 meceva, bih sugestirao da se distanciraju od ove djece. Pomislice ko da ste svi nenormalni. ;)
Zadnja izmjena: UrbanBatalion, dana/u 10 mar 2011, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 20:17

Aldinn je napisao/la:Poceraj ih Jogle :lol: Alene ebem ti zelju i nanu :lol: Joj gigant je,najgledajni snimak na youtobeu,ako ovako nastavi,nadamasit ce i Ekrema :lol:
Nije nanu nego NENU 8-)

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 20:18

Dirk je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:Poceraj ih Jogle :lol: Alene ebem ti zelju i nanu :lol: Joj gigant je,najgledajni snimak na youtobeu,ako ovako nastavi,nadamasit ce i Ekrema :lol:
Nije nanu nego NENU 8-)
Nenu :lol: :lol: :lol: Joj giganta :lol: On im je maskota fukara :lol:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 mar 2011, 20:18

Colorado je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:@Colorado:

Mi smo tu najmanje krivi, treba se dignuti i reformisati Sport u TK.
Znam nedaj Boze ne govorim ja nista lose protiv navijaca slobode , nisu navijaci krivi . Krivi su ljudi u upravi i ljudi koji mogu a nece . U tome je fazon , ali stvarno mi je zao sto ovaj ''derbi'' ne moze proteci u normalnom tonu .. umjesto da pricamo o igracima , taktici , rezultatu .. nama se glava prica svodi na problem oko gostujucih navijaca na tusnju :roll: :cry: nazalost :(
Slažem se, umjesto da razgovaramo o taktici, prognozama, stilu igre i igračima, neki bespotrebno započinju provokacije i svađu,... To ne vodi ničemu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 mar 2011, 20:20

Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima 8-) )
P.S. Igral' Jogeeeeeee :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:25

dzenan01 je napisao/la:Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima 8-) )
Ako su ovo nenormalni uvjeti onda dođi ti i sagradi stadion po svojoj zelji sa normalnim uvjetima.

slika

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 mar 2011, 20:28

UrbanBatalion je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima 8-) )
Ako su ovo nenormalni uvjeti onda dođi ti i sagradi stadion po svojoj zelji sa normalnim uvjetima.

slika
Ne žalim se na uvjete već na preseravanje !
Sad mi ti reci : zašto tvoja uprava ne dozvoljava ulazak više od 200 navijača kad je i Čehaji jasno da ovdje može stati i više od 600 ??? :?

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 20:31

Care ovde ti 500 u vrh glave moze stati,pa sta vi mislite ako tako racunate koliki je onda kapacitet stadiona jedno 10 000 po tim vasim procjenama :roll:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 mar 2011, 20:31

Evo sad cemo mi otici do uprave i da vas puste da napunite ovaj gostujuci dio.... eto jestel zadovoljni sad ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:32

Dirk je napisao/la:
Poenta je u tome sto tu moze stati mnogo vise navijaca o 200 a ne dozvoljavate , hajde pocerajte malo upravu da nam to daju :lol:
Sto se nas tice mogu vam obezbjedit 1000 mjesta ali na zapadu. Druga stvar mi se ne pitamo za te stvari, i trece ne vidim zasto bi mi potjerali upravu da vam da vise mjesta. :roll:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 mar 2011, 20:33

fukara87 je napisao/la:Evo sad cemo mi otici do uprave i da vas puste da napunite ovaj gostujuci dio.... eto jestel zadovoljni sad ...
Ma pusti to, jedino ako možda nisi "Čehaja" e onda možeš nešto srediti, a ovako teško...

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 10 mar 2011, 20:33

organizatori nepotrebno dizu tenzije i na kraju uvijek navijaci budu krivi :(

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 10 mar 2011, 20:51

UrbanBatalion je napisao/la:

slika
ja neznam koliko puta vama treba rec da je ovo sto je ogradjeno ima 750 mjesta ...
uostalom ovako vam je sigurnije da ne kupite kamenje sa gradilista pa vas to isto kamenje zaspe :*

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 21:00

Evo ponovno slikoviti prikaz . Ljubicasta boja predstavlja HZ i njihovo kretanje do stadiona. Busevi se mogu parkirat na kraju puta. Smeđa boja su simpatizeri i vidite koliko bi trebali biti odvojeni ispred ulaza a koliko na tribinama. Zuta boja je putanja fukara i vidite koliko su odvojeni na sjeveru.
slika

PS: Ovo je moj prijedlog, od ovoga je tacna putanja fukara i simpatizera te vas dio tribine. Neznam odakle ce vas dopremiti do tribine. :)

Prebacite sliku u novi prozor za punu velicinu.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 21:02

Lol sta ti mislis da ih kroz Batvu sprovedu do stadiona :lol: nema sanse

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []