To sto se njemu ide kuci ne znaci da on stvarno može da ide, postoji ugovor i neke stavke koje se moraju ispostovati i sa njegove strane. Mišljenja sam da će mu ganjati neku posudbu ili slično jer smo ga ipak platili.hz033 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 09:52Da, Viveros je u Sarajevu i neko ne govori istinu. Nije mi jasno sta se desava sa covjekom i zasto mu ako nista, ne daju priliku ?!?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Al Renan ne prestaje s treninzima. Zarazio je i Penu, mogli bi nas njih dva dobro obradovati u buducnosti
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Visoko nije dobro razumio, znam da je u Sarajevu trenutnohz033 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 09:52Da, Viveros je u Sarajevu i neko ne govori istinu. Nije mi jasno sta se desava sa covjekom i zasto mu ako nista, ne daju priliku ?!?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neka nama Koseva 3 milje clanova zar nije sramota ba? A Fb i Forumi gore od strucnjaka i majstora koji sve znaju i sve komentatisu al kad treba podrzat klub platiti pisljivih 20 KM ili doci na tekmu tad ih nidje. SRAMOTA. Samo zabranit komentare ko nije clan i zdravo pa kuci zeni pametuj!Shategabri je napisao/la: ↑13 sep 2023, 08:54Onda je taman da igramo na Otoci.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Riki10HZ je napisao/la: ↑13 sep 2023, 10:13Neka nama Koseva 3 milje clanova zar nije sramota ba? A Fb i Forumi gore od strucnjaka i majstora koji sve znaju i sve komentatisu al kad treba podrzat klub platiti pisljivih 20 KM ili doci na tekmu tad ih nidje. SRAMOTA. Samo zabranit komentare ko nije clan i zdravo pa kuci zeni pametuj!
ko ne dolazi na Kosevu a u mogucnosti je uopste nije navijac FK Sarajeva. To mi je nepojmljivo, da lafo navijas za klub a na utakmicu te puskom natjerati ne mogu. Ali zato kritika uvijek i to pretezno negativna, sto je najgore ti ljudi nisu tutu u rikverc sutnuli
- 1 9 4 6 -
Fakat? Bukvalno s konja na magarca

-
- Kontakt:
Kad je sa Zrinjskim ba
Sta ovi pisu 19:30
Sta ovi pisu 19:30
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
20:45h zvanicna stranica kluba objavila brate.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zanimljivo da su iz FK Sarajevo najavili da se meč igra od 20:45 sati, dok u Cometu NS BiH stoji da se susret igra od 19:30 sati.
🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebaju dopuniti ovaj tekst. FK Sarajevo jeste objavilo da se utakmica igra u 20:45 ali tek nakon Arene koja određuje satnice. Klub uvijek čeka na njih pa onda ide zvanična objava što je i normalno.
Ako bude u 19:30 to znači da je Arena opet mijenjala svoju zvaničnu objavu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nije lose nista iza 19:00 ako je subota
- 1 9 4 6 -
Da mi dođemo u pola 8MortemHz je napisao/la: ↑13 sep 2023, 11:21Trebaju dopuniti ovaj tekst. FK Sarajevo jeste objavilo da se utakmica igra u 20:45 ali tek nakon Arene koja određuje satnice. Klub uvijek čeka na njih pa onda ide zvanična objava što je i normalno.

🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidiš da nikad sa njima ne znaš.. vidimo se gore oko šesticeTorino je napisao/la: ↑13 sep 2023, 11:23Da mi dođemo u pola 8MortemHz je napisao/la: ↑13 sep 2023, 11:21Trebaju dopuniti ovaj tekst. FK Sarajevo jeste objavilo da se utakmica igra u 20:45 ali tek nakon Arene koja određuje satnice. Klub uvijek čeka na njih pa onda ide zvanična objava što je i normalno.
Ako bude u 19:30 to znači da je Arena opet mijenjala svoju zvaničnu objavu.![]()

Strah me i pomisliti šta će biti ako pomjere u 19:30
-
- Kontakt:
Ne 1 ili 2 nicka nego desetak nickova je takvih zlonamjernih. Koliko osoba ? Ne moraju nuzno biti navijaci Zelje. Ne valja imJavierBosnia je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:13Zato sto ti i takvi samo taj jezik razumijete i zasluzujete. Nemam vise nikakvog respekta prema takvima sto sa namjerom ili ne hoce da pljuju sve zivo i narusavaju pozitivnu atmosferu oko kluba. Nece proci lp
- fan shop, otisao sam i kupio kacket(praktican i lijep), privjesak u Titovoj, na aerodromu uzeo drugi privjesak i upaljac
- ne odgovara im djevojka koja vodi pres
- ne odgovara im Kosevo, kao da je novi stadion dostupan u Bingu, Amku
Sve mi se cini da pojedincima ne odgovara sto FKS nije u situaciji Celika ili Slobode (respect za te klubove s tradicijom i navijacima).

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Shategabri
- Kontakt:
Džabe, imaš ljude koji godinama dolaze, a i dalje uzimaju kartu 5 minuta pred utakmicu ili kad je počela.Riki10HZ je napisao/la: ↑13 sep 2023, 10:13Neka nama Koseva 3 milje clanova zar nije sramota ba? A Fb i Forumi gore od strucnjaka i majstora koji sve znaju i sve komentatisu al kad treba podrzat klub platiti pisljivih 20 KM ili doci na tekmu tad ih nidje. SRAMOTA. Samo zabranit komentare ko nije clan i zdravo pa kuci zeni pametuj!
Neke stvari se nikad neće promijeniti.
Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
hiljadu posto dusmani logovani sa laznih profila. Npr kao sto je samoistina123, zanimljivo da se ukljuci samo kad treba podgrijati neku krizu, baci neki koment kako smo neozbiljan klub, kako nam bjeze rivali itd. FKt bi dobro bilo, broj clanske i vozi misko. Pa da barem znamo da smo nasi i kad se nekad ne slazemo. Koliko su ocajne kone ne bi me cudilo ni da se posvete nasem pdfu po par sati dnevnoSamozdravlje je napisao/la: ↑13 sep 2023, 11:38Ne 1 ili 2 nicka nego desetak nickova je takvih zlonamjernih. Koliko osoba ? Ne moraju nuzno biti navijaci Zelje. Ne valja imJavierBosnia je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:13Zato sto ti i takvi samo taj jezik razumijete i zasluzujete. Nemam vise nikakvog respekta prema takvima sto sa namjerom ili ne hoce da pljuju sve zivo i narusavaju pozitivnu atmosferu oko kluba. Nece proci lp
- fan shop, otisao sam i kupio kacket(praktican i lijep), privjesak u Titovoj, na aerodromu uzeo drugi privjesak i upaljac
- ne odgovara im djevojka koja vodi pres
- ne odgovara im Kosevo, kao da je novi stadion dostupan u Bingu, Amku
Sve mi se cini da pojedincima ne odgovara sto FKS nije u situaciji Celika ili Slobode (respect za te klubove s tradicijom i navijacima).![]()
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Pred derbi napraviti akciju, učlaniš se i dobiješ kartu. 5000 bi nakucali.
Meni nisu jasna raja ne samo naša nego i kod kona. Izlaziš u 88min. Što bolan? Gužva neka. Čekaš dvije sedmice i izađeš ranije. Hajde raja što kasni i razumijem svašta se čovjeku desi, ali ovo mi nikad neče biti jasno.
Meni nisu jasna raja ne samo naša nego i kod kona. Izlaziš u 88min. Što bolan? Gužva neka. Čekaš dvije sedmice i izađeš ranije. Hajde raja što kasni i razumijem svašta se čovjeku desi, ali ovo mi nikad neče biti jasno.
🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Torino je napisao/la: ↑13 sep 2023, 12:00Pred derbi napraviti akciju, učlaniš se i dobiješ kartu. 5000 bi nakucali.

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 33 gosta.