Mehic kad se vraca?
Isakovica bih radije sacuvao za Kakanj, vise nam treba za gostujuce utakmice.
Moderator/ica: GracanicaAA
Mehic kad se vraca?
Nedavno su svi klubovi iz lige dobili dopis od saveza da se stream može raditi samo u klupskoj organizaciji (dakle radio Zenit neće moći više raditi) na klupskim društvenim mrežama, bez grafika i komercijalnih reklama.
Nije se spominjao Mehić kroz medije nigdje, ne znam stvarno.
Ma nema se sta zamjeriti Isaku, samo mi je zao sto su on, Karic i Hrelja imali povrede na pocetku. Valjali bi nam pravo da ublaze ovaj prelazak u visi rang, bilo bi to dosta stabilnije i ne bi nam se dasavali oni divlji momenti u igri kao u Rahicu.laudrop je napisao/la: ↑12 sep 2023, 15:48Nije se spominjao Mehić kroz medije nigdje, ne znam stvarno.
Isaković bi prelomio ove utakmice u Olovu i Rahiću, ne bismo olako primali onakve golove u G. Rahiću sigurno. Šteta što je počeo raditi te noćne smjene ali mora i on gledati svoj život i egzistenciju nakon igračke karijere.
Nemoj valjat gluposti. I djete u osnovnoj zna da je 4 vise nego 3. Covjek na kojeg sam se nadovezo je napiso da bi stavio Horica u sredinu a po bokovima Vardu i Bajramovica... i kako tri covjeka mogh biti vise nego cetri?linethreader je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:30Uz duzno postovanje prema tebi, znaci nevezano za ucinak Horica, ali ako ne razumijes osnovne fudbalske stvari, kao to da u 3-5-2 imas vise stopera nego u 4-4-2, a ne samo jednog kojeg bi 'ostavio nazad', nema se tu sta onda komentarisati o takticiFliX je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:06Uz duzno postavanje prema forumasima koji gotive Horica, izvinjavam se sto cu reci ali Horic je poprilicna rupa. On nije proslogodisnjem Isaku ni do koljena. Horic je napravio gresaka u ovi par utakmica kolko Isak nije od kantona pa na ovamo. Sta nas je Durmo vadio od Horicevi gresaka. I staviti samog Horica u odbrani u formaciji 3-5-2 je suludo. On samo moze pomocni odbrambeni u formaciji 4-X-X... Bude li on cuvo konce odbrane, pucat cemo i po savovima i mimo savova.
8. tim po vrijednosti nakon ove nove procjene.
Bgmi omjer cijene i kvalitete No1 je jako dobar…dinodino2019 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 21:35Zeljin dres kosta 104 KM vjerujem da ce Celikov biti 80-90 za clanove naravno neki popust tako da za 70 KM imas top dres a ne ono smetlje od No1
Uzas od dresa teza sintetika nikad gori dresovi nisu bili mislim na kvalitet. No1 uzassagitarius je napisao/la: ↑12 sep 2023, 22:50Bgmi omjer cijene i kvalitete No1 je jako dobar…dinodino2019 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 21:35Zeljin dres kosta 104 KM vjerujem da ce Celikov biti 80-90 za clanove naravno neki popust tako da za 70 KM imas top dres a ne ono smetlje od No1
Ovaj Huseinspahić je 10 puta kod nas dolazio prije priprema i tokom priprema napusti klubTruhlo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 12:21Jako zajebana ekipa Banovica. Huseinspahic, Lugavic, Piric i Husic su im iskusnjare i prekaljeni igraci prve lige. Snaga im je sto dvojicu iskusnjara imaju u veznom redu za razliku od nas, mi smo tu najtanji. Ostatak ekipe su im U21 mladi momci.
Moramo gurnuti Vardu u sredinu i umjesto sa dva, igrati sa tri igraca kako bi uspostavili posjed. Ja bih pokusao sa Vardo, Zuna, Medjuseljac triom i da ova dvojica igraju dvije 8ce, bez 10k, kako bi defanzivno parirali. Mozda cak i Begica upariti sa Vardom, da zatvara defanzivno.
Treba nam pobjeda iz milion razloga, nadam se pravoj postavci i dobrom raspolozenju u ekipi. Hajmo naprijed Če
Idemo 4 3 3: Durmo, Sivac/Piljug Horic, Bajramovic, Hrelja/Arnautovic, Vardo, Zuna, Medjuseljac, Saric, Karalic, Masic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.