Poenta je Foča.letsgofighter je napisao/la: ↑13 sep 2023, 10:04Glasinac je Sokolac...
Fkt veze nemam da li dolje i ima klubova, Glasinca sam se prvog sjetio.
Poenta je Foča.letsgofighter je napisao/la: ↑13 sep 2023, 10:04Glasinac je Sokolac...
Kakav si mi ti ljubitelj domaćeg fudbalaStrikeWarzone je napisao/la: ↑13 sep 2023, 11:59Poenta je Foča.
Fkt veze nemam da li dolje i ima klubova, Glasinca sam se prvog sjetio.
Koga ćete vi prodati ove sezone? Cocalića ili Kosorića? Štilića? Bekrića?Orden43 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 10:12Smijurija od kluba, precijenjeni do bola a na kraju ce se boriti za opstanakHansestadt je napisao/la: ↑13 sep 2023, 10:10Sta ono Mirvic kaze, prodali smo Pidru u MLS da nam otvori novo trziste.
Ima li iko da bi igrao za ljubav i zagrljaj?
Ipak, Plavi imaju nešto veći izbor nogometaša za toj poziciji, pa će Sipović vjerovatno put Konjica.
Znam ja sa si ti opsjednut sa mnom, razumijem te, vjerovatno bih i ja bio da me je neko toliko puta ponizio, ali nema razloga da izmišljaš moje postove.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 sep 2023, 13:28Ima li iko da bi igrao za ljubav i zagrljaj?
Ipak, Plavi imaju nešto veći izbor nogometaša za toj poziciji, pa će Sipović vjerovatno put Konjica.
Da, jer Dražen Dubačkić i Amar Drina su izbor nogometaša na toj poziciji![]()
Koliko si opsjednut od 1 do killafrommannila?
Ali pazi lika, ubacio je moj nick u neki citat kao da sam ja to pisao. Kakva opsesija.
Hajde, makar ti kontaš šta sam prepravio, ne spuštaj se na najgluplje nivoe da se spasiš, nisi ti taj kojem se mora crtat tako da ..
Slabo ti on šta konta. Nemoj da te zavara sto djeluje najpametniji od ovih njegovih. Nije do njeg nego do konkurencije.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:21Hajde, makar ti kontaš šta sam prepravio, ne spuštaj se na najgluplje nivoe da se spasiš, nisi ti taj kojem se mora crtat tako da ..
Isto si pitanje jučer postavio, pa ja ne rekoh da si opsjednut Veležom, ne traži spas u tome, nego me zanima, kako IGMAN ispred Željezničara
E vidiš, taj neozbiljan faktor je završio ispred ozbiljnog faktora na tabeli. Ozbiljan faktor ima tri puta veći budžet od neozbiljnog faktora.jurisicduska je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:15Dakle kako god okreneš vi ste bas postali sprdancija. Nikakakv ozbiljan faktor.
Ove godine djeca rođena 2013 kreću u peti razred osnovne škole dakle kompletno im djetinjstvo prošlo vi ništa
Tebi su sve Virtual rasprave u kojima se taksativno nabroji koliko ste posljednja rupa na sviralu imaginarne. Vi i dalje živite od izmišljenih priča. U realnosti vam je situacija ovakva.
Duskica se vratio sa odmora i opleo sa imaginarnim raspravama. Da mi je znati ko je njemu ista spomenuo oko transfera.Virtu4l je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:16Ali pazi lika, ubacio je moj nick u neki citat kao da sam ja to pisao. Kakva opsesija.![]()
Opsjednuti ljudi, nisam znao da ih sve ovoliko pogađa.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:30Duskica se vratio sa odmora i opleo sa imaginarnim raspravama. Da mi je znati ko je njemu ista spomenuo oko transfera.![]()
Vahid Selimovic je stigao na Grbavicu, koji ce nam klinac onda i Sipovic?killafrommanilla je napisao/la: ↑13 sep 2023, 13:28Ima li iko da bi igrao za ljubav i zagrljaj?
Da, jer Dražen Dubačkić i Amar Drina su izbor nogometaša na toj poziciji![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.