FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
e vidis, zato i imas 3000 clanova jer ovi u marketingu razmisljaju poput tebebordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
U novi boj ...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
to hocemo mi svjesni svoje duznosti. U pravu je hz033, ovim ostalima moras s necim izaci, necim ih privuci. Malo dati na znacaju nosiocu clanske karte. Lijepo je sto je klub napravio ovaj paket ulaznica. U tom pravcu treba nastaviti.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- JavierBosnia
- Kontakt:
"Pogodnosti" za 2023 godinu:
"Zatim, osigurane su im besplatne ulaznice za dvije domaće utakmice po želji, pravo prvenstva pri kupovini, besplatno gledanje pripremnih utakmica, prisustvo na treninzima, pripremnim utakmicama i nagradne igre."
Da li je iko koristio besplatne karte (izuzev derbija je bilo), prisustvo treninzima isto ne znam da je bilo poziva nekog, pripremnih isto kad su u Sa budu zatvorenog tipa, nagradne igre i sto budu su dostupne za sve
Tako da veliki minus sto 80% ovoga nisu ispunili ili nema svrhe
"Zatim, osigurane su im besplatne ulaznice za dvije domaće utakmice po želji, pravo prvenstva pri kupovini, besplatno gledanje pripremnih utakmica, prisustvo na treninzima, pripremnim utakmicama i nagradne igre."
Da li je iko koristio besplatne karte (izuzev derbija je bilo), prisustvo treninzima isto ne znam da je bilo poziva nekog, pripremnih isto kad su u Sa budu zatvorenog tipa, nagradne igre i sto budu su dostupne za sve
Tako da veliki minus sto 80% ovoga nisu ispunili ili nema svrhe
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BordoBBoja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ne znam ko se uclanjuje radi pogodnosti u neki klub ?? Član si radi pripadnosti i ljubavi kakve ba pogodnosti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:00to hocemo mi svjesni svoje duznosti. U pravu je hz033, ovim ostalima moras s necim izaci, necim ih privuci. Malo dati na znacaju nosiocu clanske karte. Lijepo je sto je klub napravio ovaj paket ulaznica. U tom pravcu treba nastaviti.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
Ako me neko treba privlačiti nekim pogodnostima da se učlanim u klub koji pratim 20 godina, ne moram ni biti član. Kod nas u raji je običaj kad neko dobije dijete isti dan ga učlanjuje u klub.
🇵🇸
Gledam komentare na Marjanovom podcastu sa Ziljkićem i profil ismirmirvic7165 kupio super zahvalu od 399 dolara. Jel pravi Mirvić ili je ovaj brat sa foruma.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jos nije izaslo delegiranje za vikend?? Ocekujem na centru Luku Bilbiju, da razveze spagu i ne pokloni aut ni jednim ni drugim 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Andjusic od danas u Cometu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa eto broj od 3648 ti sve kaze. Ja sam svjestan svoje duznosti, i ti si i torino.. ali ovi sto su ni na nebu ni zemlji se moraju nekako privuci.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:27Ma ne znam ko se uclanjuje radi pogodnosti u neki klub ?? Član si radi pripadnosti i ljubavi kakve ba pogodnosti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:00to hocemo mi svjesni svoje duznosti. U pravu je hz033, ovim ostalima moras s necim izaci, necim ih privuci. Malo dati na znacaju nosiocu clanske karte. Lijepo je sto je klub napravio ovaj paket ulaznica. U tom pravcu treba nastaviti.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
- 1 9 4 6 -
Ima li iko u KS da donosi neke prihode osim Telecoma i Pošte?MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:45Nedavno na sjednici skupštine kantona Sarajevo izvještaj o radu kantonalnih preduzeća i između ostalog izvještaj PD Butmir. Šef pravne službe navodi da je ugovor o koncesiji s nama štetan po samo preduzeće, ali da bi s pravne strane veća šteta bila da se raskine ugovor.
🇵🇸
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kad nam Franu Jelica posalju. Kako nas je zaklao prije tri godine cist penal nam ne svira i odma naredna kontra zrinjskog nepostojeci penal im svira ker mrtvi
Ma pravi je garant, baci pogled na playlistu njegovu - pored narodnjaka i turbo folka, tu je i klip u kojem Jakirović navodi razlike između HNL-a i naše lige, neke vile i Konakovićev intervju na Face

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mislim da ljudima nije poenta u pogodnosti kao u pogodnosti samoj, nego više u tome da se na neki način osjećaju cijenjeno od strane kluba. Iako nisam takav i pomažem klub isključivo jer ga volim, razumijem ljude koji hoće "nešto" za svoje pare..
Klub bi morao biti bolji po ovom pitanju. Ozbiljan marketing nisu samo slike, postovi, izjave i šta znam. Barem u sportu možeš biti kreativan do mile volje, nikakvo mudro slovo.
Klub bi morao biti bolji po ovom pitanju. Ozbiljan marketing nisu samo slike, postovi, izjave i šta znam. Barem u sportu možeš biti kreativan do mile volje, nikakvo mudro slovo.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Pa zbog bojkota je tako mali broj. Nema to veze s pogodnostima, po meni 10 000 članova moramo imati, kad hajduk moze 100 000 mozemo i mi 10.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:39pa eto broj od 3648 ti sve kaze. Ja sam svjestan svoje duznosti, i ti si i torino.. ali ovi sto su ni na nebu ni zemlji se moraju nekako privuci.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:27Ma ne znam ko se uclanjuje radi pogodnosti u neki klub ?? Član si radi pripadnosti i ljubavi kakve ba pogodnosti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:00
to hocemo mi svjesni svoje duznosti. U pravu je hz033, ovim ostalima moras s necim izaci, necim ih privuci. Malo dati na znacaju nosiocu clanske karte. Lijepo je sto je klub napravio ovaj paket ulaznica. U tom pravcu treba nastaviti.
Ne moze jer ga nema !!! Usroljupci naprdzuju, nista novo.
Covjek jasno rekao "Viverosu se ide kuci"... pusti mahalce !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bojkot je smanjio broj članova, imaš dosta ljudi koji misle ma šta ću se učlanjivati u augustu kad će već nova u decembru i to je nažalost jedan od većih razloga. Po meni je ovaj vremenski period učlanjivanja sasvim ok, taman dođe kad je pauza i kad nemaš šta raditi. Dovedi 2-3 pojačanja, budi na prve dvije pozicije i explodirat će broj članova još više. Imaš benefite sa članskom svake godine.hz033 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:50Ovo za tanji broj clanski karti okrivio bih prije svega pogresno odabran period odnosno clanska vrijedi od januara do decembra ?! To je pogresno, raja je uglavnom nalozena na pocetku sezone, kad se svi pozele utakmica i vjerujem da bi daleko vise clanski nakucali na pocetku sezone. Ovako clanska istekne u decembru, te ako je jesenski dio sezone prosao lose ili postoje previranja u klubu poput ovih koji smo imali, jednostavno raja ne obnovi clansku u januaru i kad vec dodje nova sezona i septembar, svi razmisljaju da je do kraja godine jos 3 mjeseca i da ce cekati januar sa obnovom, i to ako budu prvi ili drugi na tabeli![]()
I drugi faktor u toj prici je gotovo nikakav benifit na osnovu clanske. Nekazem da to mora biti sad karta u pola cijene ili nesto na cemu ce klub biti na gubitku, ali na marketingu kluba je to da osmisle kako da ljudi sa clanskom imaju neku vrstu benifita te da im je pruza zadovljstvo biti clan. Na stranu sad nas dvije tri hiljade kojima je zadovoljstvo biti clan bez benifita, jednostavno moras nekako privuci ljude.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mišljenja sam da član@Ismir Mirvic jedno 90% bio
Predsjednik/vlasnik licno.
Ali dodjose odmah plaćeni botovi,trolom i glupim
Komentarima ga otjerase.
Nazalost!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NAJAVA: FK SARAJEVO - HŠK ZRINJSKI

Ovog vikenda FK Sarajevo odigrat će utakmicu protiv HŠK Zrinjski u sklopu 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica će se igrati na olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase", sa početkom u 20:45.
U narednom periodu Bordo navijače očekuje veliki izazov! Da li mogu srušiti nizove iz prošlosti? Prvi put u nezavisnoj Bosni i Hercegovini, na deset uzastopnih utakmica FK Sarajevo na stadionu Koševo, zabilježena je posjeta od najmanje 5 hiljada gledalaca. Ukupno je na posljednjih deset utakmica na Koševu zabilježena posjeta od blizu 95 hiljada gledalaca, odnosno u prosjeku 9.459 gledalaca po meču. Ovo je tek dvanaesti put u historiji bordo kluba, da je na dvocifrenom broju uzastopnih utakmica na Koševu zabilježena posjeta od najmanje 5.000 navijača, a posljednji put takav slučaj dogodio se daleke 1985. godine.
Ispred navijača je prilika da u preostalih šest jesenjih utakmica pokušaju zadržati izrazito veliku posjećenost na tribinama. U slučaju da najvjernije bordo pristalice u narednih šest domaćih utakmica nastave dolaziti u velikom broju na tribine našeg stadiona, to bi bio treći najveći niz ikada, a ujedno i najveći u posljednje 63 godine.
FK Sarajevo i HŠK Zrinjski odigrali su ukupno 66 međusobnih utakmica. Na 27 susreta bordo-bijeli su odnijeli pobjedu, 20 puta je slavio Zrinjski, dok je 19 utakmica okončano remijem.
Ulaznice za utakmicu možete kupiti online ili u FKS Official Store po cijeni:
Sjever “Vedran Puljić” 5,00 KM
Istok 8,00 KM
Zapad 10,00 KM
Zapad galerija 15,00 KM
Dječija 2,00 KM
Možete kupiti i paket ulaznica za dvije utakmice (HŠK Zrinjski; FK Zvijezda '09) po promo cijeni:
Sjever "Vedran Puljić" 8,00 KM
Istok 12,00 KM
Zapad 16,00 KM
Zapad galerija 24,00 KM
(Cijene se odnose na ulaznice za dvije utakmice)
Trener Simon Rožman i ovu utakmicu može računati na sve igrače iz rostera, budući da nemamo povreda i kartoniranih igrača.
VRIJEME: U Sarajevu se očekuje djelimično oblačno vrijeme, uz maksimalnu temperaturu od 27 stepeni, bez padavina.
TV PRIJENOS: Susret će prenositi ARENA TV, sa početkom u 20:45

Ovog vikenda FK Sarajevo odigrat će utakmicu protiv HŠK Zrinjski u sklopu 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica će se igrati na olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase", sa početkom u 20:45.
U narednom periodu Bordo navijače očekuje veliki izazov! Da li mogu srušiti nizove iz prošlosti? Prvi put u nezavisnoj Bosni i Hercegovini, na deset uzastopnih utakmica FK Sarajevo na stadionu Koševo, zabilježena je posjeta od najmanje 5 hiljada gledalaca. Ukupno je na posljednjih deset utakmica na Koševu zabilježena posjeta od blizu 95 hiljada gledalaca, odnosno u prosjeku 9.459 gledalaca po meču. Ovo je tek dvanaesti put u historiji bordo kluba, da je na dvocifrenom broju uzastopnih utakmica na Koševu zabilježena posjeta od najmanje 5.000 navijača, a posljednji put takav slučaj dogodio se daleke 1985. godine.
Ispred navijača je prilika da u preostalih šest jesenjih utakmica pokušaju zadržati izrazito veliku posjećenost na tribinama. U slučaju da najvjernije bordo pristalice u narednih šest domaćih utakmica nastave dolaziti u velikom broju na tribine našeg stadiona, to bi bio treći najveći niz ikada, a ujedno i najveći u posljednje 63 godine.
FK Sarajevo i HŠK Zrinjski odigrali su ukupno 66 međusobnih utakmica. Na 27 susreta bordo-bijeli su odnijeli pobjedu, 20 puta je slavio Zrinjski, dok je 19 utakmica okončano remijem.
Ulaznice za utakmicu možete kupiti online ili u FKS Official Store po cijeni:
Sjever “Vedran Puljić” 5,00 KM
Istok 8,00 KM
Zapad 10,00 KM
Zapad galerija 15,00 KM
Dječija 2,00 KM
Možete kupiti i paket ulaznica za dvije utakmice (HŠK Zrinjski; FK Zvijezda '09) po promo cijeni:
Sjever "Vedran Puljić" 8,00 KM
Istok 12,00 KM
Zapad 16,00 KM
Zapad galerija 24,00 KM
(Cijene se odnose na ulaznice za dvije utakmice)
Trener Simon Rožman i ovu utakmicu može računati na sve igrače iz rostera, budući da nemamo povreda i kartoniranih igrača.
VRIJEME: U Sarajevu se očekuje djelimično oblačno vrijeme, uz maksimalnu temperaturu od 27 stepeni, bez padavina.
TV PRIJENOS: Susret će prenositi ARENA TV, sa početkom u 20:45
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, plisek, rimljanin90, senad82, VolimoSarajevo i 58 gostiju.