A dolazio je kod nas u PL u dva tri navrata i nije se uspio nametnuti. Doduse nismo ni bili zdrava sredina za nametanjelaudrop je napisao/la: ↑13 sep 2023, 13:39Ovaj Huseinspahić je 10 puta kod nas dolazio prije priprema i tokom priprema napusti klubTruhlo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 12:21Jako zajebana ekipa Banovica. Huseinspahic, Lugavic, Piric i Husic su im iskusnjare i prekaljeni igraci prve lige. Snaga im je sto dvojicu iskusnjara imaju u veznom redu za razliku od nas, mi smo tu najtanji. Ostatak ekipe su im U21 mladi momci.
Moramo gurnuti Vardu u sredinu i umjesto sa dva, igrati sa tri igraca kako bi uspostavili posjed. Ja bih pokusao sa Vardo, Zuna, Medjuseljac triom i da ova dvojica igraju dvije 8ce, bez 10k, kako bi defanzivno parirali. Mozda cak i Begica upariti sa Vardom, da zatvara defanzivno.
Treba nam pobjeda iz milion razloga, nadam se pravoj postavci i dobrom raspolozenju u ekipi. Hajmo naprijed Če
Idemo 4 3 3: Durmo, Sivac/Piljug Horic, Bajramovic, Hrelja/Arnautovic, Vardo, Zuna, Medjuseljac, Saric, Karalic, Masic![]()
Kažu da je jedan od najboljih igrača lige trenutno

Bio je Dzenis na gostovanju u Kaknju, valjda ce danas ispostovati klub za koji navija

Husic je isto kvalitetan baš, kazem nece biti nimalo lagano danas. Moramo 15 puta cvrsce odigrati nego proslu utakmicu i ako treba defanzivnije i mi da malo tucemo.