Ako si navijač i smatraš se dijelom FK Sarajevo, ne znam šta je problem dati 20km za članstvo. Naš narod samo gleda gdje može imati hajra. Ja bi napravio sistem gdje kupovinom sezonske karte ostvarujes određene benefite, a dok se članstvo podrazumijeva. Pa onda fino dođeš u shop izvadiš dvije kartice pa će biti popusta. Da li neko zna kako vani to funkcioniše?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:00to hocemo mi svjesni svoje duznosti. U pravu je hz033, ovim ostalima moras s necim izaci, necim ih privuci. Malo dati na znacaju nosiocu clanske karte. Lijepo je sto je klub napravio ovaj paket ulaznica. U tom pravcu treba nastaviti.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I Bilbija je jednom, kad zabismo za 0-1 pa svira nepostojeći, do kraja nam još 3 daliFKSDoGroba je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:44Kad nam Franu Jelica posalju. Kako nas je zaklao prije tri godine cist penal nam ne svira i odma naredna kontra zrinjskog nepostojeci penal im svira ker mrtvi

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Napokon Alen Kolar, Nino Režak i mi ostali ne moramo da čekamo 19:45 i objavu sastava.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma i Bilbija nas je zaklo u Mostaru kad im je na 0-1 sviro nepostojeci penal, al opet on kad sudi nema toliku tendenciju tokom igre.FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:44Kad nam Franu Jelica posalju. Kako nas je zaklao prije tri godine cist penal nam ne svira i odma naredna kontra zrinjskog nepostojeci penal im svira ker mrtvi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Npr za Man UTD, ne možeš kupiti nikakvu kartu ako nisi član, ali ovdje je to neizvodivo. Ovdje ima smisla da praviš benefite za članove, npr paketi ulaznica sa boljom cijenom samo za članove. Određeni popusti u shopu za članove, ako imaš člansku i sezonsku dobiješ još veći popust. PozkenoHZ je napisao/la: ↑13 sep 2023, 17:19Ako si navijač i smatraš se dijelom FK Sarajevo, ne znam šta je problem dati 20km za članstvo. Naš narod samo gleda gdje može imati hajra. Ja bi napravio sistem gdje kupovinom sezonske karte ostvarujes određene benefite, a dok se članstvo podrazumijeva. Pa onda fino dođeš u shop izvadiš dvije kartice pa će biti popusta. Da li neko zna kako vani to funkcioniše?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:00to hocemo mi svjesni svoje duznosti. U pravu je hz033, ovim ostalima moras s necim izaci, necim ih privuci. Malo dati na znacaju nosiocu clanske karte. Lijepo je sto je klub napravio ovaj paket ulaznica. U tom pravcu treba nastaviti.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa samo neka ih poreda u 4231 ko jakirovic i eto
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo tako, kad se sjetim ovde postova, kao bojkot je vidite da imamo samo oko 2 milje clanova, prodje bojkot broj clanova se povecao za milju samo. To je nekakav osjecaj pripadnosti neovisno ko je investitor, trener ili kakve rezultate imamo, tako da mi je to godinama pod moranje cim clanske izadju.bordobijeli je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:58Uvijek nesto izmišljaju ljudi i nadju razlog da se ne učlane, u Januaru lijepo uplatiš 20 i neku marku i budeš član kluba to je sve sto treba odraditi radi kluba radi pripadnosti, ne izmišljate toplu vodu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MEDICINSKI BILTEN
Ove sedmice informacije o zdravstvenom stanju ekipe prenio nam je Mirza Marevac, fizioterapeut prvog tima.
“U prošloj sedmici prvi tim je zahvatio stomačni virus, koji je zahvatio čak 80% igrača. Ove sedmice opet su svi u full trenažnom procesu i za sada su svi oporavljeni. S druge strane, nemamo sportskih povreda i svi se pripremaju za naredne izazove“, istakao je Marevac.
Niko od igrača bordo-bijelih nema suspenziju i svi su na raspolaganju za iduću utakmicu protiv HŠK Zrinjski koja je na rasporedu u subotu, 16. septembra.
Pod prijetnjom suspenzije su Muharem Trako i Marin Aničić koji imaju po dva žuta kartona, dok po jedan karton od ranije imaju Almedin Ziljkić, Mario Vrančić, Muhamed Buljubašić, Mirza Mustafić, Adalberto Peñaranda, Francis Kyeremeh, Muhamed Šahinović, Amar Beganović i Daniel Avramovski.
Ove sedmice informacije o zdravstvenom stanju ekipe prenio nam je Mirza Marevac, fizioterapeut prvog tima.
“U prošloj sedmici prvi tim je zahvatio stomačni virus, koji je zahvatio čak 80% igrača. Ove sedmice opet su svi u full trenažnom procesu i za sada su svi oporavljeni. S druge strane, nemamo sportskih povreda i svi se pripremaju za naredne izazove“, istakao je Marevac.
Niko od igrača bordo-bijelih nema suspenziju i svi su na raspolaganju za iduću utakmicu protiv HŠK Zrinjski koja je na rasporedu u subotu, 16. septembra.
Pod prijetnjom suspenzije su Muharem Trako i Marin Aničić koji imaju po dva žuta kartona, dok po jedan karton od ranije imaju Almedin Ziljkić, Mario Vrančić, Muhamed Buljubašić, Mirza Mustafić, Adalberto Peñaranda, Francis Kyeremeh, Muhamed Šahinović, Amar Beganović i Daniel Avramovski.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dobro je rekao @Torino
Staviti za derbi da je članska karta=karta za utakmicu i tjt.
Staviti za derbi da je članska karta=karta za utakmicu i tjt.
Nista posebno ovaj Zrinjski ove godine
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bez Bilbije to je ekipa bara bara sa ostatkom lige.
Treba igrati protiv njih po zemlji i traziti dubinu i prostor.Evo Posusje im 3-4 puta tako izlazi u gol sansu.Jaci je Renan i brzi od njihove odbrane
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Doceli su odlicne igrace,Balica,pa pnog zaboravio sam ime sto je imao 10 nastupa za HR,uglavnom provjerene igrace sa odlicnim Cv-om
-
- Kontakt:
Kako te nije sram pisati na forumu nakon što si u pp psovao svakom registrovanom forumašu najmilije,kada bi se ovaj forum fino očistio od degenerika ruže bi cvjetale,na takvo nešto me strah i pomisliti
Ovo su oni malo podcijenili Posušje, čisto sumnjam da će se ovako nonšalantno postavljati na Koševu, ali slažem se, s Jakirom je to dosta utegnutije bilo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pratim samo tekstualni Zrinjskog, je li se Barišić povrijedio pa je izašao?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pablo11 i 21 gost.