FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel neko nekidan pisao da nema dresova u fanshopovima? Ili samo nema nekih velicina?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ferhadija samo bijeli i samo XXL. Nije ni to problem koliki je problem ista stara oprema već godinamanapoleon72 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 21:20Jel neko nekidan pisao da nema dresova u fanshopovima? Ili samo nema nekih velicina?
NEMA NAZAD
Zgaziti bagru pred 10k na Koševu!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Samo bijeli.napoleon72 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 21:20Jel neko nekidan pisao da nema dresova u fanshopovima? Ili samo nema nekih velicina?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
U pm, nemam od bijelog nista haha
Hvala momci @holyman @aduka
Hvala momci @holyman @aduka

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jesam, s tobom sam se prepucavao. Dok je politička struja koja je u njihovoj pozadini aktivna na vrhu, isti će ljudi da budu i alfe i omege, a to traje slažem se sada već dugo. Onog trena kada ta politička struja bude poljuljana, od Zrinjskog više nema ništa, jer klub je bitan, ali ni blizu bitan kao političke pozicije. Sa druge strane Sarajevo je klub sa tradicijom koji je slažem se prolazio kroz razne turbulencije i koji će možda u budućnosti opet prolaziti kroz turbulencije, iskreno se nadam ne, ali u isto vrijeme je klub koji je uvijek bio u samom vrhu bez obzira na sve.Osttribine je napisao/la: ↑13 sep 2023, 20:57Jedan od onih sa kojima si se "prepucavao" one noci kad su izborili KL Europe sam bio i ja i ne vidjeh da ti je bilo ko od nas napisao da trebamo kopirati Zrinjskog u smislu politicke pozadine i otimanja stadiona, smiri dozivljaj malo. Govorilo se o "kopiranju" vodjenja kluba, gdje je jedan covjek alfa i omega 10 godina ili mozda vise, gdje su u 10 godina osvojili 6 titula prvaka i na kraju krajeva uspjeli ono sto nikad nikom od BiH klubova nije uspjelo, a to je da izbore grupnu fazu nekog evropskog takmicenja, pa sreca ili ne oni su to uradili prvi. Dok kod nas je unazad nekoliko godina stalno turbulencije, od promjene vlasnika upravljackih prava, direktora, trenera igraca itd i to za sada nam nista ne donosi. Vjeciti neki pritisak i nezadovoljstvo i u takvoj atmosferi je tesko nesto pozitivno napraviti.Amcho1 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 20:36Ja kad sam pričao da su sve utakmice u Europi odigrali katastrofalno, sa puno sreće i jako lošim omjerom rezultata, te da su u grupama spletom sretnih okolnosti, ovdje su me razapinjali buraz i govorili kako nekog omaložavam, a ja sam samo realan i ne bi komentarisao nešto što nisam gledao. Onda kažu kako mi trebamo putem Zrinjskog, ne mi nismo lažni i mi nismo sa političkom pozadinom, mi smo najveći klub u državi, mi smo Sarajevo, te ako nekog trebamo kopirati, onda neka bude to neki svjetski klub "gigant", a ne lažni Zrinjski koji je oteo stadion, koji se zove hrvatski športski klub i čiji navijači ne priznaju državu u kojoj žive i u čijoj ligi igraju. Poz
Fino je sto su izgubili veceras, razlog vise da nas sto vise bude na Kosevu u subotu i aBd da ih pobijedimo, ali ne treba ih potcjenjivati, nemamo ni mi toliko bajnu, a pogotovo niti uigranu ekipu, a o nasoj odbrani i da ne pricamo.
Niko ih ne podcjenjuje, ali u isto vrijeme ne trebamo podcjenjivati ni sebe, imamo odličan roster igrača, odlične uslove, najbolje navijače i odličnog trenera, treba igrati hrabro i to je to, aBd 10 K na Koševu u subotu. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Zrinjski nam vrati sa Posušjem za Slogu, znači sad smo opet na istom. Idemo momci samo jako, nabiti ih u derbiju.
HZ imaju moju punu podršku osim u stvarima u kojima, po mojoj ličnoj procjeni nanose štetu klubu.Torino je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:22Pljuneš li kad na Hz? Pitam za jarana.Zeko87 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:49Joj šta se sve neće ovdje pročitati, ovom smeta što onaj kupuje kartu pred utakmicu, onom što izađe neko 3 min prije... pa od 5-10 k ljudi je najnormalnija stvar na svijetu da imaš uvijek 200-300 ljudi koji imaju obaveze prije ili poslije, nekome je možda ćejf da stane u red baci šuplju pred tekmu, neko voli gledati zagrijavanje (taj sam, mada sam najčešće primoran doći tačno na poečatk zbog posla)...
Pustite ba ljude, nek radi ko kako voli šta osuđujete bezveze...

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- BegovicRamiz
- Kontakt:
yebacemo Zrinjskog!
Jedna rutinska pobjeda sa dva i više razlike uz dobru igru bi podigla samopouzdanje samo tako. Nadam se da ćemo iskoristiti ovaj momentima i dati gas da pokušamo napraviti što veću razliku u vrhu. Svaka tekma je bitna. I svaka vrijedi tri boda, ali utakmice sa direktnim konkurentima donose bukvalno 6 bodova.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Polako druže, Velež smo jedva uzeli 1-0. Upravu si za samopouzdanje, ova 3 boda bi nam valjala neopisivo mnogo.Zeko87 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 21:55Jedna rutinska pobjeda sa dva i više razlike uz dobru igru bi podigla samopouzdanje samo tako. Nadam se da ćemo iskoristiti ovaj momentima i dati gas da pokušamo napraviti što veću razliku u vrhu. Svaka tekma je bitna. I svaka vrijedi tri boda, ali utakmice sa direktnim konkurentima donose bukvalno 6 bodova.
Sta je sa Jakovljevicem?
Dobro bi bilo da i on i Barisic budu OUT
-
- Kontakt:
Nikako se ne smije grlom u jagode s Zrinjskim. Znali smo biti razocarani kad smo upisali bodove unaprijed, kao sto smo i mi znali njih iznenaditi, ali smo tad bili uigraniji. Njima fali stoper, a nama dva.
Sem poluvremena u Tuzli, sve ostale bodove smo na misice dobili. Valjda je doslo vrijeme da jednu utakmicu ne primimo gol iz prekida.
Rozman zna bolje, a ja mislim da je doslo vrijeme da 2 stopera odigraju 2 utakmice zajedno, dakle Anicic': Soldo, a sredina:
Buljubasic,Zeljkovic,Vrancic. Poslije mjenjati i drzati jak tempo tim izmjenama. Bitno je ne izgubiti, ako se dobije

Sem poluvremena u Tuzli, sve ostale bodove smo na misice dobili. Valjda je doslo vrijeme da jednu utakmicu ne primimo gol iz prekida.

Rozman zna bolje, a ja mislim da je doslo vrijeme da 2 stopera odigraju 2 utakmice zajedno, dakle Anicic': Soldo, a sredina:
Buljubasic,Zeljkovic,Vrancic. Poslije mjenjati i drzati jak tempo tim izmjenama. Bitno je ne izgubiti, ako se dobije

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.