HŠK Zrinjski

us1997
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la us1997 » 14 sep 2023, 08:49

Nije problem izgubiti ni loše odigrati svak od nas ima loš dan i na poslu i kod kuće kad ti ne ide od ruke ništa tj njima od noge ,više me brine zašto Barišić svaku utakmicu izlazi u 20 / 30 min nek ode kod liječnika ako je sve ured nek se onda zapita i nek se okane nogometa jer očigledno nije za profesionalnog nogometa svaki put trošimo zamjenu na njega , drugo zašto se nije napravila zamjena ramić bilbija a izvesti prskala koji je imao zuti i ivančića a ostaviti Kiša koji uvijek moze nešto napraviti u trenutku kad gubimo, treće ovim "pojačanjima" Radić , Balić Lukanić je li im rijesena papirologija imaju li pravo nastupa ili su tolko van forme da nema mjesta medju 20 igrača

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 14 sep 2023, 09:06

Kaže Kruno vidjelo se na zagrijavanju da nešto ne valja.Kako je izgledalo na utakmici svi smo vidjeli.Pa moj Kruno očito to je poruka tebi.
Glavno pitanje je ako Kruno ode koga dovesti?
Volim Mostar pa makar i vaki

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 14 sep 2023, 09:07

A što nas je Jakir razmazio s nevjerojatnim rezultatima. Sjetite se kakva je igra bila prije profe. Pod Žižom nas Velež nadigravao kao da je Real, dobili nas u Vrapčićima da centra nismo prešli, a u Mostaru ih Nemanja sam pobijedio iako su nas i ovdje nadigrali. Protiv slabijih ekipa zabij za 1-0 i vraćaj se u bunker. Jesmo li pod trenerima i prije njega svaki manji klub pregazili? Nismo. Slažem se ja da Rendulić nije do koljena Jakiroviću, ali se moramo pomiriti da takvog trenera i takvu igru više nikad nećemo imat, nažalost. Imali smo sreće što je Jakir na nesreću ispao s Mariborom iz Europe, pa smo ga mogli ugrabit. Evo da sad damo Renduliću otkaz, koga ćemo dovest? Koje su šanse da će taj novi biti novi Jakir? Ako neće, onda postajemo novo Sarajevo, smijeni trenera i dovedi novog koji niti ima vremena dovesti sebi igrače koji mu odgovaraju, niti uigrati ekipu za igru koju želi igrati. Što bi sad novi trener trebao neku taktiku uigrati, a utakmica nam za 2 dana, pa onda iduća 4 dana iza toga, pa onda 3 dana i sve tako do iduće reprezentativne pauze. Tu si gdje jesi, nije dobra igra, ali bilo kakav radikalan potez prije zimske pauze (ili ako baš zaredamo gubiti 4-5 za redom) je neozbiljan.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

2sb1996
Kontakt:

Post Postao/la 2sb1996 » 14 sep 2023, 09:08

Fino vam je profa Krunu uvalio..

mario11111
Kontakt:

Post Postao/la mario11111 » 14 sep 2023, 09:11

zaostrog je napisao/la:
14 sep 2023, 01:55
A kakva je raja kod vas na glavnoj tribini fakat? Par posljednjih utakmica kontam otići dole, sjesti, najnormalnije, razmišljam ne bi trebalo biti problema bez obzira što će ljudi vjerovatno vidjeti da sam iz Sarajeva :D Ili je ipak prerizično za takve poduhvate? Ne mislim navijati ko ovi iz Posušja, nit slaviti :D

Često bude neko iz Zrinjskog na Koševu među rajom, pretpostavljam neko iz kluba ili porodice igrača i to (ne u loži, nego na tribini). I vazda bude zezancija. Doduše, ne sjećam se sa Zrinjskim neke tekme na nož na Koševu.
Dođi, sjedi, samo ne skači kao Hadžić i ekipa u svoje i Husremovo vrijeme :D
1905

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 14 sep 2023, 09:13

zaostrog je napisao/la:
14 sep 2023, 01:55
A kakva je raja kod vas na glavnoj tribini fakat? Par posljednjih utakmica kontam otići dole, sjesti, najnormalnije, razmišljam ne bi trebalo biti problema bez obzira što će ljudi vjerovatno vidjeti da sam iz Sarajeva :D Ili je ipak prerizično za takve poduhvate? Ne mislim navijati ko ovi iz Posušja, nit slaviti :D

Često bude neko iz Zrinjskog na Koševu među rajom, pretpostavljam neko iz kluba ili porodice igrača i to (ne u loži, nego na tribini). I vazda bude zezancija. Doduše, ne sjećam se sa Zrinjskim neke tekme na nož na Koševu.
Ma kakvih problema dođi normalno i gledaj.Ko i svugdje i kod nas ima debila koji se deru i psuju ali ne ujedaju 😂.

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 14 sep 2023, 09:20

2sb1996 je napisao/la:
14 sep 2023, 09:08
O čemu pišeš? Taj Kruno je povećao bodovnu prednost proljetos, sa njim smo osvojili kup, plasirali se u KL. Igrali proljetos jako dobro. Sada se svašta desilo, ozljede i bolesti prva dva stopera, Ćorluka izvan forme, Ćuže došao nakon priprema, doveli puno ozljeđenih i poluozljeđenih igrača.
Znači i do Krune je, ali brate i do sportske politike.
Mi konačno trebamo imenovati sportskog direktora, kao svaki normalan klub, a ne da se svatko igra dovođenja igrača. Da taj sportski direktor odgovara za sportski segment.
Na masi dovođenja ubodemo, ali brate i fulamo.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 14 sep 2023, 09:21

TheNoblesMo je napisao/la:
14 sep 2023, 09:07
A što nas je Jakir razmazio s nevjerojatnim rezultatima. Sjetite se kakva je igra bila prije profe. Pod Žižom nas Velež nadigravao kao da je Real, dobili nas u Vrapčićima da centra nismo prešli, a u Mostaru ih Nemanja sam pobijedio iako su nas i ovdje nadigrali. Protiv slabijih ekipa zabij za 1-0 i vraćaj se u bunker. Jesmo li pod trenerima i prije njega svaki manji klub pregazili? Nismo. Slažem se ja da Rendulić nije do koljena Jakiroviću, ali se moramo pomiriti da takvog trenera i takvu igru više nikad nećemo imat, nažalost. Imali smo sreće što je Jakir na nesreću ispao s Mariborom iz Europe, pa smo ga mogli ugrabit. Evo da sad damo Renduliću otkaz, koga ćemo dovest? Koje su šanse da će taj novi biti novi Jakir? Ako neće, onda postajemo novo Sarajevo, smijeni trenera i dovedi novog koji niti ima vremena dovesti sebi igrače koji mu odgovaraju, niti uigrati ekipu za igru koju želi igrati. Što bi sad novi trener trebao neku taktiku uigrati, a utakmica nam za 2 dana, pa onda iduća 4 dana iza toga, pa onda 3 dana i sve tako do iduće reprezentativne pauze. Tu si gdje jesi, nije dobra igra, ali bilo kakav radikalan potez prije zimske pauze (ili ako baš zaredamo gubiti 4-5 za redom) je neozbiljan.
Slazem se , ali ako u svlačionici stvari ne funkcioniraju kako treba između trenera i igrača onda odmah treba praviti rez.Da se razumijemo kazem ako jer Ovo je pretpostavka ja nemam sad neke informacije iz prve ruke ali po svemu viđenom meni izgleda tako.Možda se varam.
Kruno je sigurno solidan trener ali mi smo sad digli ljestvicu visoko.Moramo biti realni neće se Zrinjski šetati ligom kao prošle dvije sezone.Nemamo mi kapacitet za to.Ali moramo uvijek ako ne prvi onda među prva tri.

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 14 sep 2023, 10:30

Marko1905 je napisao/la:
14 sep 2023, 09:06
Kaže Kruno vidjelo se na zagrijavanju da nešto ne valja.Kako je izgledalo na utakmici svi smo vidjeli.Pa moj Kruno očito to je poruka tebi.
Tomić ili Šimundža,eventualno onaj prošlogodišnji Istrin trener,al ne znam gdje je sad i čim se bavi :)

samith
Kontakt:

Post Postao/la samith » 14 sep 2023, 11:34

3 utakmice u ligi i uvijek prvi primamo gol?
Jučer se osjetilo da nam fali kreativac.
Ali kakvi prebačaji u trenera, on kemija kad je Europa, dok kući protiv dosta slabijih timova postavlja igru ziheraški.. dosta toga izgleda nelogično, al ajd čekamo utakmicu sa Sarajevom
U ritmu pjesme ljubavne..

2sb1996
Kontakt:

Post Postao/la 2sb1996 » 14 sep 2023, 11:45

zrinjamo je napisao/la:
14 sep 2023, 09:20
2sb1996 je napisao/la:
O čemu pišeš? Taj Kruno je povećao bodovnu prednost proljetos, sa njim smo osvojili kup, plasirali se u KL. Igrali proljetos jako dobro. Sada se svašta desilo, ozljede i bolesti prva dva stopera, Ćorluka izvan forme, Ćuže došao nakon priprema, doveli puno ozljeđenih i poluozljeđenih igrača.
Mi konačno trebamo imenovati sportskog direktora, kao svaki normalan klub, a ne da se svatko igra dovođenja igrača. Da taj sportski direktor odgovara za sportski segment.
Neka vam Nemanje, meni se ovo sto ste vi igrali pod Krunom nije svidjalo, a o tome da profa nikad nebi doveo igrace poput Bradarica i takvih otpadaka da i ne pricamo.

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 14 sep 2023, 12:13

Igrači bojkotiraju Krunu to se vidjelo jučer neće nitko da trči 100% nijedne smislene akcije ...

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 14 sep 2023, 12:18

2sb1996 je napisao/la:
14 sep 2023, 11:45
zrinjamo je napisao/la:
2sb1996 je napisao/la:
Neka vam Nemanje, meni se ovo sto ste vi igrali pod Krunom nije svidjalo, a o tome da profa nikad nebi doveo igrace poput Bradarica i takvih otpadaka da i ne pricamo.
Ne bi.
On je dovodio Trajkoskog, Marandicia, Gulišiju, Gazzetu, Travagliu, Zubairu, da dalje ne nabrajam. Rezultat sve sakrije.
Slažem se da je Jakir bolji trener od Krune, ali nije Kruno tako crn.
A isto se tako slažem da nam je Nemanja pola ekipe.

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 14 sep 2023, 12:45

Rendulićev karakter je NJEGOV najveći problem !! Inatlija , previše ''krut'' u odnosima s igračima , fura neku svoju furku iako i on vidi da nije dobro on će ići po svome i neće da popusti , u svakom klubu je imao problem sa svojim KARAKTEROM ! Generalno izuzetno stručan , školovan i inteligentan trener ( na svim seminarima razvalio ostale kandidate ) , ALI međuljudski odnosi i ''držanje'' svlačionice pod kontrolom su mu problem . I nije razlog poraz od Posušja , po meni ovaj ''problem'' traje vec 4-5mj. jer Zrinjski je pobjeđivao ali nije imao igru ( možda smo razmaženi ) , ali definitivno nije bilo prepoznatljive lepršave igre , ubojitih bočnih igrača ...
p.s. I sa igračima Sučić - Ilinković ta igra nije bilo zadovoljavajuća .
Transfer politiku neću komentirati .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Samirko
Kontakt:

Post Postao/la Samirko » 14 sep 2023, 12:53

zrinjamo je napisao/la:
14 sep 2023, 12:18
2sb1996 je napisao/la:
zrinjamo je napisao/la:

Ne bi.
On je dovodio Trajkoskog, Marandicia, Gulišiju, Gazzetu, Travagliu, Zubairu, da dalje ne nabrajam. Rezultat sve sakrije.
Tako je,dovodio je ali za 2000-3000€,a ovi su između 10000-15000 pa ti računaj.

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 14 sep 2023, 13:25

Samirko je napisao/la:
14 sep 2023, 12:53
zrinjamo je napisao/la:
2sb1996 je napisao/la:

Ne bi.
On je samo Bradarića spomenuo. Ako on dođe i blizu u formu u kakvoj je bio biće pravo pojačanje.
A niti su ti " Jakirovi " 2 - 3, niti su ovi 10 - 15. A ovi od ljetos nisu Krunini sigurno. Kruno se ne izjašnjava, pa mu neselektivno trpaju igrače, što je propast.
Nama su trebali igrači koji mogu odmah upasti, a ne oni koje ćemo čekati i veliko je pitanje hoćemo li ih dočekati.

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 14 sep 2023, 15:20

Marko1905 je napisao/la:
14 sep 2023, 09:06
Mislav Karoglan ili Valdas Dambrauskas po meni.
-1905-

blazenko2
Kontakt:

Post Postao/la blazenko2 » 14 sep 2023, 17:52

Ne smije se Nemanja pustit da ode!
-1905-

Strucnjakupokusaju
Kontakt:

Post Postao/la Strucnjakupokusaju » 14 sep 2023, 18:25

blazenko2 je napisao/la:
14 sep 2023, 17:52
Ne smije se Nemanja pustit da ode!
Ako je ova cifra od 2 mil. € istina(iako sumnjam u to), ja cu ga osobno odvest gdje treba, necu mu ni za gorivo uzet.
Prevelik je to iznos za odbiti, nismo mi Dinamo ili ne znam ko, nekad ce morati doci vrijeme za rastanak, bolje da naplatimo taj rastanak masno ako se može, nego za džabe.
Da se razumijemo, ako je cifra od par stotina tisuća eura, to odbacit odmah bez razmisljanja

Samirko
Kontakt:

Post Postao/la Samirko » 14 sep 2023, 18:47

zrinjamo je napisao/la:
14 sep 2023, 13:25
Samirko je napisao/la:
14 sep 2023, 12:53
zrinjamo je napisao/la:

Ne bi.
On je samo Bradarića spomenuo. Ako on dođe i blizu u formu u kakvoj je bio biće pravo pojačanje.
A niti su ti " Jakirovi " 2 - 3, niti su ovi 10 - 15. A ovi od ljetos nisu Krunini sigurno. Kruno se ne izjašnjava, pa mu neselektivno trpaju igrače, što je propast.
Nama su trebali igrači koji mogu odmah upasti, a ne oni koje ćemo čekati i veliko je pitanje hoćemo li ih dočekati.
Raspitaj se malo bolje

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], VolimoSarajevo i 51 gost.