Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije Zrinjski igrao sa drugom postavom. Igrali su sa najjačih 11 dostupnih(povrijeđeni Jakovljević, Kožulj...) izuzev Bilbije koji je doslovno dan prije došao sa Islanda, pa su mu dali samo drugo poluvrijeme.ubipara je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:08Prave pitarske glave![]()
Naravno da ne treba podcjeniti zrinjski jer su ocigledno ljudi igrali sa drugom postavom i mislili su da ce sa pola snage uzeti posusje, to im se obilo od glavu i izgubili su. Protiv nas ce to biti sasvim druga prica i sasvim drugi igraci ce igrati. Ovdje pojedini pisu kako nisu dobri kako su ku,rac itd a miljama su ispred nas u svemu. Jedan poraz konkurenta ne smije da zavara i da ih se podcjenjuje pogotovo jer su igrali sa B timom.
Nije ovo B tim Zrinjskig. Od standardnih igrača samo Bilbija nije igrao, a Prskslo je igrač koji nije imao neku minutazu i sad ju je dobio, ostalo su skoro svi oni koji su početna postava ili prve izmjene. Slazem se da ne treba podcjenjivati, niti jednu ekipu, a kamo li Zrinjski, ali isto ih ne treba dizati u nebesa jer nisu ekipa kao što su bili. Mi se trebamo fokusirati na poboljšanje naše igre i kondicije, a ostalo ce samo doći.ubipara je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:08Prave pitarske glave![]()
Naravno da ne treba podcjeniti zrinjski jer su ocigledno ljudi igrali sa drugom postavom i mislili su da ce sa pola snage uzeti posusje, to im se obilo od glavu i izgubili su. Protiv nas ce to biti sasvim druga prica i sasvim drugi igraci ce igrati. Ovdje pojedini pisu kako nisu dobri kako su ku,rac itd a miljama su ispred nas u svemu. Jedan poraz konkurenta ne smije da zavara i da ih se podcjenjuje pogotovo jer su igrali sa B timom.
Kako god, Alkmaar ce im bit u glavi, morat ce se bar djelimično i za njih sačuvati.ubipara je napisao/la: ↑14 sep 2023, 07:08Prave pitarske glave![]()
Za ovaj prvi dio se ne brini, tu su njiva i kolut naprijed da izadju u susretdonDondon je napisao/la: ↑14 sep 2023, 08:51ova sezona je zadnji trzaj borca da se osvoji titula,Sarajevo sve jace,Zrinja sve jaci.
laktasenkovom pusikurcu istice mandat ,evo i pocela ga cijela drzava prozivati,od naredne sezone VAR,reketas iz Laktasa stjeran u kut od medjunarodne zajednice samo je pitanje kad ce pobjeci kod toplog brata iz Beograda.
ove sezone budite spremni gledati sve i svasta,vjerujet mi,samo ako odskocimo da budemo duplo bolji kao zrinja prosle godine onda Borac nece imati sanse
Nazalost, ali mandat srpskog clana kao predsjednika ce trajati jos 8 godina. 4 godine od naredne godine, a potom jos 4. Mislim da je to napravljeno u trenutku kada je vrli gospodin Elvedin Begic isposlovao sebi dodatni mandat. Neka me neko ispravi ako grijesim, ali slijedi jos 8 godina vladavine Vice ili nekoga drugog Vice, a potom 12 godina vladavine hrvatskog dijela NSBiH (pretpostavljam Beusa).donDondon je napisao/la: ↑14 sep 2023, 08:51ova sezona je zadnji trzaj borca da se osvoji titula,Sarajevo sve jace,Zrinja sve jaci.
laktasenkovom pusikurcu istice mandat ,evo i pocela ga cijela drzava prozivati,od naredne sezone VAR,reketas iz Laktasa stjeran u kut od medjunarodne zajednice samo je pitanje kad ce pobjeci kod toplog brata iz Beograda.
ove sezone budite spremni gledati sve i svasta,vjerujet mi,samo ako odskocimo da budemo duplo bolji kao zrinja prosle godine onda Borac nece imati sanse
Vidjet ćeš ovdje kukanja, tjeranja i psovki ako kojim slučajem ne dobijemo Zrinjski.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 sep 2023, 09:38Evo sad vec citajuci pdf zrinjski nije miljama daleko, do jucer je bio. Ponovo mi imamo bolje pojednice itd itd. Zrinjski jeste emotivno istrosen, umoran, krpe zadnju liniju vec duze vrijeme i ne vjerujem da ce oni pruziti bolju partiju od Veleza na Kosevu ali iako bude los rezultat po svemu sudeci opet ce se glave skidati..
Neka ova pobjeda posusja bude dokaz da u ovoj ligi svak svakoga moze dobiti a ne i drvlje i kamenje sto mi remi u gabeli izvucemo.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, bordobijeli, Jadnimi, johntravolta123, juka55, Seipronto i 74 gosta.