Husref jednom kaznu plati što je vodio ekipu u košulji i tolama na peglu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🇵🇸
-
- Kontakt:
Elvir Baljic
- Shategabri
- Kontakt:
Kontam sve, al jedno ne kontam.BarbareZeljin je napisao/la: ↑13 sep 2023, 16:29Upravu si ne mora nista,ali kad se pravis pametan,kad pricas o davninama i dedi i historiji klubova i tradiciji raje sa carsije.Shategabri je napisao/la: ↑13 sep 2023, 09:13Što mora biti da je i navijao?Torino je napisao/la: ↑13 sep 2023, 00:22
Jaj vam priče. Moj za želju nije sigurno. Šta sad? Za koga ti je pradedo navijo? Pa ostat će vam samo da ste stariji klub. Dolina ćupova, 7 titula u 102 godine, još malo pa će bit da ste 100 godina onako igrali. Jadno za klub sa 100 godina... Mi imamo još 23 godine do stoje, prepišat ćemo vas sa trofejima možda i duplo. Vi tad možda nećete ni postojati.Za koga će vam djeca navijati?
Ps. Samo vi nemojte o suđenju i namještanju, odma se Ivica ukaže, a Amar podrigne. Selam
Ispade da je historija bitna samo 100 godina unazad.
Navijao za Bristol City, šta ćemo sad?!
Jer covjek pise da su pravi gradski klubovi bili Slavija,Sask.Dzerzelez i onaj jevrejski Barkohba.
I da je carsija navijala za te klubove.
Pa logicno kao dedin ponosni nasljednik,trebao je odrzati duh carsije,a ne brukati se da navija za neke novokomponovane klubove.
Nisi ti glup momak da ne kontas.
Što se palite na te priče?
Ono što se kaže, dajete gorivo za paljevinu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Falilo mu je pola metra za nepostojeći penal uz nepostojeći crvenikillafrommanilla je napisao/la: ↑11 sep 2023, 14:56Admir Musić kao provjeren recept za male utakmice - prošle godine Čitluk, 4 5 kartona Posušju u startu, crveni, penal i onda 5:0. A i mixat će se sastavi, pa da ne bude problema, nema potrebe da se mixaju sudije. I opet sljedeću ide Frano Jelić ili Antoni Bandić.
Ne znam kako je moguće da recimo Petrović dobije zadnja 3 ili 4 duela Sar - Velež. I kad ćemo znati KAKO se delegiraju sudije za PL BiH, da li će ijedan novinar skupiti muda i to upitati? Umjesto hvalospjeva o "hrabrim i oštrim odgovorima" na pripremljena pitanja.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Idem selfie s Sulentom, taman da ga pitam za plate igrace.
Trebao bi ovaj mostarski odgodit mozda jos poneku utakmicu?
Jesu li vas to opet počeli mučiti "zadarski košarkaški kompleksi"?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Svaka cast Zrinji na svemu sto je uradio u BH fudbalu...
Ali kad pogledam forum sinoc nakon poraza od Posusja, tacno mi nekako smijesno ispadnu komentari, zapravo samo se potvrdi ono sto svi znamo , koji se to klub najvise prati u BiH...
Da je Sarajevo sinoc dozivjelo ono sto je Zrinja, ja mislim da bi bilo ispisano jedno 140 stranica ovdje, pa sam @Virto bi napisao jedno 19 uz potpunu analizu svega i svacega
Posusje je yebena ekipa, cim su oni uzeli nase kone, Zrinja se nije mogao nadati nicemu boljem
Ali kad pogledam forum sinoc nakon poraza od Posusja, tacno mi nekako smijesno ispadnu komentari, zapravo samo se potvrdi ono sto svi znamo , koji se to klub najvise prati u BiH...
Da je Sarajevo sinoc dozivjelo ono sto je Zrinja, ja mislim da bi bilo ispisano jedno 140 stranica ovdje, pa sam @Virto bi napisao jedno 19 uz potpunu analizu svega i svacega

Posusje je yebena ekipa, cim su oni uzeli nase kone, Zrinja se nije mogao nadati nicemu boljem

Je li istina da se coach preselio iz tibre jer je i Rožman tu? 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Malo si vas precijenio, i najvećem laiku je jasno da se zbog samo jednog kluba ovdje ispiše po 50 stranica, a taj klub nije Sarajevo.Vanja8 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 09:50Ali kad pogledam forum sinoc nakon poraza od Posusja, tacno mi nekako smijesno ispadnu komentari, zapravo samo se potvrdi ono sto svi znamo , koji se to klub najvise prati u BiH...
Da je Sarajevo sinoc dozivjelo ono sto je Zrinja, ja mislim da bi bilo ispisano jedno 140 stranica ovdje, pa sam @Virto bi napisao jedno 19 uz potpunu analizu svega i svacega![]()
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrati se na Slogu pa prebroj stranice...Virtu4l je napisao/la: ↑14 sep 2023, 09:55Malo si vas precijenio, i najvećem laiku je jasno da se zbog samo jednog kluba ovdje ispiše po 50 stranica, a taj klub nije Sarajevo.Vanja8 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 09:50Ali kad pogledam forum sinoc nakon poraza od Posusja, tacno mi nekako smijesno ispadnu komentari, zapravo samo se potvrdi ono sto svi znamo , koji se to klub najvise prati u BiH...
Da je Sarajevo sinoc dozivjelo ono sto je Zrinja, ja mislim da bi bilo ispisano jedno 140 stranica ovdje, pa sam @Virto bi napisao jedno 19 uz potpunu analizu svega i svacega![]()
![]()
![]()
![]()

Mislim da ih nema ni 20.
Pretanko je to. Kažem ti, malo si vas precijenio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa realno koga boli krasan qrac za smiješni Zrinjski, i kada pobjeđuju i kada gube.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma ja znam bolan Virto da vama u Zelji generalno matematika slabo ide, ali yebemu misa, konto sam, ti nisi ovdje, pa te zaobisla ta mana...

Nema to veze sa matematikom. Bukvalno sutradan niko više nije pisao o utakmici.
Premotaj unazad pa pogledaj.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Citam komentare kod susjeda isti profili mamuta kao kod nas
Jedno je istina ovo podneblje daje najvece virtualne degenerike

Jedno je istina ovo podneblje daje najvece virtualne degenerike

- Shategabri