FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sahinovic
Beganovic Anicic Soldo Durakovic
Vrancic Buljubasic
Hasic Avramovski Ziljkic
Renan
Ide u subotu ovih prvih 11.
Beganovic Anicic Soldo Durakovic
Vrancic Buljubasic
Hasic Avramovski Ziljkic
Renan
Ide u subotu ovih prvih 11.
Popio piće sa njim u Jajcu jedne prilike....kaže hvala Bogu pa sam bio i igrao u Sarajevu da imam i ja klub za koji navijam. Jedan veliki gospodin

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hocel Sahinovic startati
Furka vrijeđati svoje igrače ili…Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:01Ako opet Kokoska bude u prvih 11 onda Rozman nije ok u glavi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nadamo se da nece.Isto kao i amater Soldo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pena kao da je poprilično smršao u zadnje vrijeme.
-
- Kontakt:
Ma jeste sigurno i ja sam primjetio, zarazio ga Renan sa treninzima, pokidase se

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Nadam se da ce dobijati sto vecu minutažu, a u 1/16 finala kupa vjerujem da ce odigrati 90 minuta protiv amatera koje izvucemo.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 14 sep 2023, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svakako, on i još neki koji su na klupi poput Zeljkovića i Viverosa ako se nešto promjeni što se tiče njegove situacije. Volio bi i da Rogića vidimo na golu, da ne ostane samo na onom jednom blago rečeno katastrofalnom nastupu.
Rogic, Mulalic, Trako, Čelik, Durakovic, Đuričković, Buljubasic, Anđušić, Pena, Hasic i Čatakovic. Tim stvoren za 1/16 finala kupa

-
- Kontakt:
Jel tebi furka kad dodje do gola i nabije loptu na tribine? Il kad prima loptu da se ista odbije od njega kao od oluk? Meni je vise od furke vrijedjati takve antitalente koji uzimaju masne pare od klub, jos uzimaju mjesto nekom dobrom igracu,plus trpe rezultati naseg kluba,al ocigledno tebi draza ova kokoska od kluba.morensa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:38Furka vrijeđati svoje igrače ili…Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:01Ako opet Kokoska bude u prvih 11 onda Rozman nije ok u glavi.
Zakmeci mu da je toksican..morensa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:38Furka vrijeđati svoje igrače ili…Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:01Ako opet Kokoska bude u prvih 11 onda Rozman nije ok u glavi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Burazeru, zamolio bih da ne vrijeđaš oluk.Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:43Jel tebi furka kad dodje do gola i nabije loptu na tribine? Il kad prima loptu da se ista odbije od njega kao od oluk? Meni je vise od furke vrijedjati takve antitalente koji uzimaju masne pare od klub, jos uzimaju mjesto nekom dobrom igracu,plus trpe rezultati naseg kluba,al ocigledno tebi draza ova kokoska od kluba.morensa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:38Furka vrijeđati svoje igrače ili…Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:01Ako opet Kokoska bude u prvih 11 onda Rozman nije ok u glavi.

Znaš li ti kako je on bio važna stavka u ratu kad se kišnica skupljala.
Igrači će odmah na trening.
U pravu si ti, morao bi bolje igrati, ali smirite više sa nadimcima. Fakat je postalo iritantno čitati svakakve nadimke. Zar je toliko teško napisati Kyeremeh, Ziljkić, Varešanović, Trako, Duraković, Šahinović, itd.?Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:43Jel tebi furka kad dodje do gola i nabije loptu na tribine? Il kad prima loptu da se ista odbije od njega kao od oluk? Meni je vise od furke vrijedjati takve antitalente koji uzimaju masne pare od klub, jos uzimaju mjesto nekom dobrom igracu,plus trpe rezultati naseg kluba,al ocigledno tebi draza ova kokoska od kluba.morensa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:38Furka vrijeđati svoje igrače ili…Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:01Ako opet Kokoska bude u prvih 11 onda Rozman nije ok u glavi.
Da li igrači natjeraju klub da dobijaju masne pare? Sami sebi napišu cifru?
Čuj zauzimaju mjesto, koji bolan dobri igrači? Pa nemamo ih 89, a vama pojedinim ionako ne valja skoro niko. Pa taman da ih imamo 89 rekli bi da ih ne valja 84.
Postade Kyeremeh, da dobro si pročitao, Kyeremeh, a ne kokoška, novi igrač za tjeranje. Kada ode Kyeremeh sve će biti med i mlijeko.
A da Rožman ne stavlja Kyeremeha, onda bi našao novi razlog zašto Rožman nije dobar u glavi. Uvijek postoji nešto.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, AVNOJ, benko21, Dave, Fouzi1, fudbaler14, Fudo, johntravolta123, laznokrilo, mosarajvosa83, Pablo11, rimljanin90, Venom i 102 gosta.