Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Rafa nije na listi jer nije nista osvojio logicno. Kvicha nosio Napoli do titule i bio bitan faktor u najboljoj sezoni Napolia dosad a Rafa Milan jedva do cetvrte pozicije. Brozovic s interom igrao finale LP i s Hrvatskom polufinale te osvojio bronzanu medalju
Iako se taj Declan Rice cini kao uljez ipak je bio najbolji igrac West Hama prosle sezone , donio im je titulu Lige Konferencija i dogurao s Engleskom do cetvrtfinala SP
Stvarno neki su ovdje neznalice ako misle da je samo nabijanje statistike bitno da budes na toj listi
Po tome bi i Ciro zavrsavao tu.
Dakle vrednuje se uspjeh na SP, Kontinetalnim takmicenjima kao i historijski uspjeh.

Dakle vrednuje se uspjeh na SP, Kontinetalnim takmicenjima kao i historijski uspjeh.

Najviše glasova za prvaka na temi ima Milan.
Na kojim ste vi drogama..
Na kojim ste vi drogama..

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Lično nisam ni glasao,al de nam ti reci ko je po tebi favorit pa da vidimo na kojim si ti drogama
Il Club più titolato al mondo!
Evo posto nisam napisao svoju prognozu da to sad uradim.
1. Inter
2. Milan
3. Napoli
4. Juventus
5. Atalanta
6. Lazio
1. Inter
2. Milan
3. Napoli
4. Juventus
5. Atalanta
6. Lazio
I ja mislim da će Madonina ove sezone prigrliti novog šampiona. Koji će to biti vidjećemo.
Srce navija za ove moje, ali jako teško.
Srce navija za ove moje, ali jako teško.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nas navijaca Milana ima vise i samim tim je anketa takva, a plus i Juventini koji ne vjeruju svom klubu ce glasati za Milan prije Intera 
Realno je ove godine ocekivati ili Milan ili Inter, jednostavno dvije najbolje ekipe trenutno u italiji, e sad kako ce biti na kraju ovisi o dosta nekih faktora, vidjecemo vec sutra ko je gdje u medjusobnom

Realno je ove godine ocekivati ili Milan ili Inter, jednostavno dvije najbolje ekipe trenutno u italiji, e sad kako ce biti na kraju ovisi o dosta nekih faktora, vidjecemo vec sutra ko je gdje u medjusobnom
ronaldo99 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:26Nas navijaca Milana ima vise i samim tim je anketa takva, a plus i Juventini koji ne vjeruju svom klubu ce glasati za Milan prije Intera
Upravo tako. Juve tanak i realno teško do titule s tim da se treba sačekati do polusezone i otpisivati Juve.
I realno Milan ima jaču ekipu od Intera
- Beduin
- Kontakt:
Milan mi mozda ima raznovrsniji tim u napadu, ali i nesto slabiju odbranu. Sredina ne znam ni ja, jaka je i Interova stedina, ali i uigrana sto je prednost.
Ovdje dajem prednost Interu u borbi za titulu. A vjerujem da ce i Juve mnoge iznenaditi i "zacepiti im usta", jer iskusan je to tim i nimalo bezazlen, a najveci problem im vidim u odbrani gdje ce uvijek morati igrati za gol vise. Da li ce tako i biti, vidjet cemo.
Lazio vidim ispred Atalante. I oni ce biti zajeban protivnik svima i sigurno kvalitetniji u odnosu na proslu sezone.
Ovdje dajem prednost Interu u borbi za titulu. A vjerujem da ce i Juve mnoge iznenaditi i "zacepiti im usta", jer iskusan je to tim i nimalo bezazlen, a najveci problem im vidim u odbrani gdje ce uvijek morati igrati za gol vise. Da li ce tako i biti, vidjet cemo.
Lazio vidim ispred Atalante. I oni ce biti zajeban protivnik svima i sigurno kvalitetniji u odnosu na proslu sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Inter ima jacu ekipu od nas i to je cinjenica, kako ce to da izgleda na terenu vidjeti cemo. Sezona je duga i svasta je moguce. Napoli je takodje tu, kao i Juve. To bi trebalo i biti top 4 na kraju, posle nek se redaju Lazio, Roma, Atalanta 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
40 bodova
-
- Kontakt:
Ubili nas ljudi, sasvim zasluzeno, cestitke 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Velika sramota za Milan.
Bravo za Inter i Inzaghija, ozbiljni su.
Bravo za Inter i Inzaghija, ozbiljni su.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Cestitke Interisti. Do titule ćete izgleda laganije od očekivanog ove sezone
- TheTruth34
- Kontakt:
Dobar Milan, zabili su nam go, nakon 450 minuta, nadam se da sljedeći neće čekati toliko.. Jer ovo više nije zanimljivo, nekad se derbi sa nestrpljenjem čekao, a ovo je sad baš prevelika razlika u kvaliteti.
Sta kaze Sacchi
hvala na cestitkama Milanisti

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Čestitke i od mene. Kao sto sam na našoj temi pisao Inter je trenutno 2 dimenzije iznad ostalih klubova.
Kako je nekad bilo i ko je sve igrao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.