NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
U najavi ogromna lakrdija, zaista nismo miljenici saveza..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Kada su ono radili na Bilinom Polju šta su sve spremni sutra. Treba sve snimati. Treba i Duvnjak da se dogovori sa igračima kako reagirati ako se bude dešavala kradja.
Takodjer ovi pomočni su digli 6-7 sumnjivih ofsajda protiv Budućnosti i 2-3 gola poništena.
U Kaknju nek ti samo jedan gol poništi i svira penal za Rudar rjesio je utakmicu. Teško je istrpiti nepravdu i igračima koji se bore za nešto i navijačima...
Nadam se da neće smjeti to uraditi.
Takodjer ovi pomočni su digli 6-7 sumnjivih ofsajda protiv Budućnosti i 2-3 gola poništena.
U Kaknju nek ti samo jedan gol poništi i svira penal za Rudar rjesio je utakmicu. Teško je istrpiti nepravdu i igračima koji se bore za nešto i navijačima...
Nadam se da neće smjeti to uraditi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sva taktika i postavka igre pada u vodu ako će stvarno ovaj kriminalac sutra suditi. Pokušat će na sve načine isprovocirati naše igrače i navijače. Najgore što nam se može desiti, ne daj bože povrede zbog grubih startova domaćina, ubacivanje predmeta i prekid utakmice. Popušili bi kaznu od koje se ne bi oporavili naredna 3 mjeseca. Pokušali su nas izbaciti iz kupa u srijedu, sada ne prepuštaju ništa slučaju.
Pamet u glavu sutra, poraz na terenu je najmanji problem.
Pamet u glavu sutra, poraz na terenu je najmanji problem.
Opet ne prenosi MY TV Čelika, a za ovu utakmicu bi baš trebao prenos da klub pokusa organizovati radi lakrdije koja je u najavi.
Samo igrači smireno, Duvnjak da ih pripremi na sudije, jer potezat će za kartonima kao ošale.
Samo igrači smireno, Duvnjak da ih pripremi na sudije, jer potezat će za kartonima kao ošale.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Robijasi ce tu biti kljuc svega. Samo pametno, bolje izgubiti tri boda nego dobiti kaznu od nekoliko hiljada plus zabrana navijaca itd.
Celik!3,2,2.
Ne bih se iznenadio da Zenit npr ne dobije dozvolu za prijenos sutra. Sve ide u tom smijeru.
@allgunsblazing i robija mora biti mudra, upozoriti i simpatizere da ne rade sranja sutra.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Igrači, samo pamet u glavu, držite se zajedno, smirujte jedni druge u situacijama kada vidite da ne ide suđenje u našu korist. Ne mogu oni potkradati ako mi odigramo dobro, primjer je sad utakmica s Budućnosti.
Invazija u Kakanj da se useru u gaće svi!

Invazija u Kakanj da se useru u gaće svi!

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- BatistutA19
- Kontakt:
Imas ti ovdje ko sta kazem uvjek doktorskih ekipa za ovu ligu ,ti lopovluci.Misljenja sam ti ak si bolji ne moze ti ni sudija nista ali da te moze povalit kad se udruze ekipe protiv neke itekako moze.Sad za ove sudije kako se to delegira ne znam i sto ovog majmuna niko nije snimio kad je pretio u tunelu za Kakanj i objavis video.
Da li je to sve do saveza ti lopovluci ili je to klub i sudija ne znam i da li savez kaznjava te sudije..Ja razumijem pogresi sudija i najbolji pogresi ali ono protiv Buducnosti je bas previse ,penal pa dosta nije sviro faulova blizu gola pa ponisteni golovi ali hajd nama je se borit i moramo se adaptirat na te lopovluke da se ne ponovi Rahic,Hadzici vise .Izgubit se moze sve to normalno.
Sutra ocekujem hladnu glavu i Duvnjaka takticki dobrog i naravno pobijedu ali nece bit lahko i plus teren je nula a oni su navikli na horuk i na terenu i u publici ,sta kaze onaj nije namjerno a covjek ga kopackom u stomak udario i zuti mu samo dao.
Da li je to sve do saveza ti lopovluci ili je to klub i sudija ne znam i da li savez kaznjava te sudije..Ja razumijem pogresi sudija i najbolji pogresi ali ono protiv Buducnosti je bas previse ,penal pa dosta nije sviro faulova blizu gola pa ponisteni golovi ali hajd nama je se borit i moramo se adaptirat na te lopovluke da se ne ponovi Rahic,Hadzici vise .Izgubit se moze sve to normalno.
Sutra ocekujem hladnu glavu i Duvnjaka takticki dobrog i naravno pobijedu ali nece bit lahko i plus teren je nula a oni su navikli na horuk i na terenu i u publici ,sta kaze onaj nije namjerno a covjek ga kopackom u stomak udario i zuti mu samo dao.
-
- Kontakt:
Dragi Bati, hoce li Horic iz supka izvadit mobitel da ga snimi? 

- Zenicanin988
- Kontakt:
Kako ide sad za kup, jesmo li domacini, je li nam mora premijerligaš doci?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Kako je bilo prošle godine u 1/16 finala, tako će biti i ove godine.
https://www.sportdc.net/league/4395-kup ... ercegovine
https://www.sportdc.net/league/4395-kup ... ercegovine
12 niželigaša će igrati kod kuće protiv 12 premijerligaša, a 8 niželigaša će igrati međusobno.
Za 4 dana je žrijeb.Zenicanin988 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 16:59Kako ide sad za kup, jesmo li domacini, je li nam mora premijerligaš doci?

linethreader je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:37Dragi Bati, hoce li Horic iz supka izvadit mobitel da ga snimi?![]()

Ako izvucemo PL klub, bicemo domacini. Ako ne, onda mozda budemo i gosti (npr, Uskoplju, Brotnji, Jedinstvu...)Zenicanin988 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 16:59Kako ide sad za kup, jesmo li domacini, je li nam mora premijerligaš doci?
- BatistutA19
- Kontakt:
Nisam ni reko Horic ni bilo koji igrac ,ima ih sto nisu igraci a bili npr tu a da li su bili e to ne znam.Ja kazem da je bilo snimit i objavit.linethreader je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:37Dragi Bati, hoce li Horic iz supka izvadit mobitel da ga snimi?![]()
- Zenicanin988
- Kontakt:
Hvala. Mozemo mi tu opet dobro proci
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Vjerujem u ekipu i tri boda. Zenički do kosti.
Samo pametno
Samo pametno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.