Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la DamirT » 15 sep 2023, 10:09

Sveti je napisao/la:
15 sep 2023, 10:02
zgembo89 je napisao/la:
15 sep 2023, 09:57
1921boy je napisao/la:
15 sep 2023, 09:49
slika
i Husic je namazan uvalio se u PDA kad je napravio firmu i poceo zgrade radit po Tuzli pa presao u SDA pa u Nogometni Savez usao ispred TK ,a igraci u Tuzla City imaju mizerne plate na papiru..To su ljudi biznismeni njih interesuje samo interes :guz: kakva Bosna i Kodro kaze ostavio bi ga jos sta ga imas ostavljat lik jedva LIhtenstajn pobjedio
Frajko bi jos nagradjivo nekog za propale kvale :urnebes:
Ko kad i on zna da necemo dobiti Portugal :rol: :rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 sep 2023, 10:10

DamirT je napisao/la:
15 sep 2023, 10:09
Sveti je napisao/la:
15 sep 2023, 10:02
zgembo89 je napisao/la:
15 sep 2023, 09:57

i Husic je namazan uvalio se u PDA kad je napravio firmu i poceo zgrade radit po Tuzli pa presao u SDA pa u Nogometni Savez usao ispred TK ,a igraci u Tuzla City imaju mizerne plate na papiru..To su ljudi biznismeni njih interesuje samo interes :guz: kakva Bosna i Kodro kaze ostavio bi ga jos sta ga imas ostavljat lik jedva LIhtenstajn pobjedio
Frajko bi jos nagradjivo nekog za propale kvale :urnebes:
Ko kad i on zna da necemo dobiti Portugal :rol: :rol: :rol:
Pa znas i sam kakav je on fudbalski maher kad nakon ove dvije utakmice nije uvidio da je meho los selektor :rol:
naprijed rejal

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 15 sep 2023, 11:29

Jojj zasto nemam PRO licencu da se kandidiram da zavedem red, pokvarim tu dobru atmosferu, pokazem hadaljima kako se igra moderan fudbal i odvedem ih na Euro.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 15 sep 2023, 12:48

I eto tako, vakat je pisati ponovo želje. Beus i kompanija pripremaju smjenu Kodre.
mosa lošmi stićko tit-ula!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 sep 2023, 13:16

1921boy je napisao/la:
15 sep 2023, 12:48
I eto tako, vakat je pisati ponovo želje. Beus i kompanija pripremaju smjenu Kodre.
i treba ga smjenit Kodro moze samo biti hodza u dzamiji da ders drzi al je poenta ova igra sa Vahom izjavio za N1tv da ne razmislja o pomoci kao selektor pa sta hoces ona koji q

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 15 sep 2023, 13:19

1921boy je napisao/la:
15 sep 2023, 12:48
kada? ako ce vec onda treba sada odmah ili mu dati kvale i baraz

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 sep 2023, 13:22

slika

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 15 sep 2023, 13:35

Ne znam kada, ali znam da većina IO želi smjenu selektora.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 15 sep 2023, 14:00

1921boy je napisao/la:
15 sep 2023, 13:35
Ako mogu dovesti Vladimira Petkovića, nek ga smjene. Pa jbt mi cemo za jedan kvalifikacioni ciklus 3 selektora promijeniti.
Kodri zamjeram jedino izmjenu Kodre i Ćivića, ostalo mogu prepisati cinjenici da nije stigao uigrati ekipu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 sep 2023, 14:05

19vendetta87 je napisao/la:
15 sep 2023, 14:00
1921boy je napisao/la:
Ako mogu dovesti Vladimira Petkovića, nek ga smjene. Pa jbt mi cemo za jedan kvalifikacioni ciklus 3 selektora promijeniti.
Kodri zamjeram jedino izmjenu Kodre i Ćivića, ostalo mogu prepisati cinjenici da nije stigao uigrati ekipu
Ako ce dovest nekog iza koga mogu da stanu, da li zato sto ima cv, renome, ili potencijal za buducnost, onda okej, smijeni. Ali ako ces ga smijenit pa da ti opet sjedne bazdarevic na klupu ili neko slican njemu, onda bolje ga ostavi
naprijed rejal

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 15 sep 2023, 14:16

Trebaju svi shvatiti da nije do selektora.Meho prvom meni nije drag kao pojava, drugo guranje Sinčine, ali jednostavno nije on kriv. Nema igrača, nema individualnog kvaliteta. Ovi igrači igraju za prosječne/ispod prosječne klubove poput HSV-a, Ferencvaroša, Fenera, Bešiktaša, Larnace, Augsburga, Sturma. Ove igrače koji su otišli zbog para (Šehić i Pjanić) ne treba ni spominjati.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 15 sep 2023, 14:24

montolivo18 je napisao/la:
15 sep 2023, 14:16
Trebaju svi shvatiti da nije do selektora.Meho prvom meni nije drag kao pojava, drugo guranje Sinčine, ali jednostavno nije on kriv. Nema igrača, nema individualnog kvaliteta. Ovi igrači igraju za prosječne/ispod prosječne klubove poput HSV-a, Ferencvaroša, Fenera, Bešiktaša, Larnace, Augsburga, Sturma. Ove igrače koji su otišli zbog para (Šehić i Pjanić) ne treba ni spominjati.
Daj covjece, sta pricas? Jel to Islanđani, Luksemburzani i Slovaci igraju za Real, Bayern, Arsenal, Juve? Imamo po najskuplju ekipu u nasoj grupi poslije Portugala.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 15 sep 2023, 14:30

15 sep 2023, 14:24
Daj covjece, sta pricas? Jel to Islanđani, Luksemburzani i Slovaci igraju za Real, Bayern, Arsenal, Juve? Imamo po najskuplju ekipu u nasoj grupi poslije Portugala.
Ma ne kažem ja to, ovakav roster kao što mi imamo može odigrati dobru utakmicu i dominirati (protiv Islanda 3-0,pa i Portugal donekle), ali isto tako može izgubiti. Jednostavno nema kvaliteta i kontinuiteta ni u čemu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 sep 2023, 14:45

Inicirati kahvu i sastanak i doći istu popiti bez namjere da budeš selektor, i to već po ko zna koji put = biti se.ronja prve klase.

Koji vrag imaš kenjati i nagovještavati nesto ako do toga neće doći i ne želiš. Epizoda 777.

U očima mi je od sportista Vaha mozda najomrazeniji lik, omraženiji čak i od Hadzibegica...ma omraženiji i od Vice i Colpe i ostale ekipe.

Edit: ...i onda opet navijam za reprezentacije, timove koje vodi :mrgreen:
Pa ti budi normalan. :)
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 15 sep 2023, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 sep 2023, 14:50

Pa Vahid je klasična pi.č.kurina, ali eto čeka poziv Južnog Sudana.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 15 sep 2023, 14:51

hurem je napisao/la:
15 sep 2023, 14:45
Inicirati kahvu i sastanak i doći istu popiti bez namjere da budeš selektor, i to već po ko zna koji put = biti se.ronja prve klase.

Koji vrag imaš kenjati i nagovještavati nesto ako do toga neće doći i ne želiš. Epizoda 777.

U očima mi je od sportista Vaha mozda najomrazeniji lik, omraženiji čak i od Hadzibegica...ma omraženiji i od Vice i Colpe i ostale ekipe.
:salut:

Jos nema koga nije trenirao i sa kakvim se stvarima susretao ali problem je nas preuzeti.. tu mora biti sve uredjeno :crazy:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 15 sep 2023, 15:05

Činjenica je da imamo mnogo važnijih problema, a selektor je tu jedan od najmanjih problema. Budimo realni, od pet zadnjih selektora, pogledajmo te rezultate, igru, spisak, kad bi njih pet spojio, ne bi dobio jednog ozbiljnog i kvalitetnog.

Ponavljam, selektor nije jedini problem, gori je problem Vico, nacionalni ključ, šerifi u foteljama, menadžeri i mešetarenje, ali i ne treba ni zanemariti funkciju selektora, vrlo je to bitno.

Nemoguće je da vrijediš 90 miliona a da odigraš sa Lihteštajnom egal utakmicu a ljudi vrijede samo 850k. Salanović, ključni igrač im igra a nema kluba. Kako? Zašto? U čemu je onda tu problem?

Šta je to Luksemburg bolji od nas? U Njemačkoj im igraju samo dvojica (Mönchengladbach i Köln) i jedan u Spartaku (Rusija), dok i ti ostali igrači igraju po prosječnim ekipama. U ekipi nemaju najboljeg i najskupljeg igrača, Gersona Rodriguesa.

I opet ljudi imaju 3p (Lihteštajn, BiH, Island), 1r (Slovačka) i 2i (Portugal).

Sumnjam da će Meho ostati, pa bilo to sada ili na kraju ciklusa, Beus je najglasniji bio i prilikom izbora a i sada, kad ga žele smijeniti.

Katastrofa je da će isti ti ljudi (Zeljković, Misimović) birati narednog selektora. Koliko vidim, Misimović nema neki osjećaj odgovornosti, kao da se ništa i nije desilo i kao da nije bio tu prilikom izbora selektora u zadnjih par godina.

Po meni je jasno, ako će mijenjati i ako žele plasman na EP mora doći neko ime koje će počistiti sranje i uraditi posao. Po meni su to mogu samo trojica Halilhodžić, Petković ili Tudor.

Ako hoće nešto dugoročno, da odmah računamo da smo ispušili te dodatne utakmice i da ne pokušajemo džabe, onda trebamo nekog mlađeg. Možda nek tipa Bajramović, Selimbegović, Bišćan, Tomić ili Simundža.

Ali kao što gledam eto Meše, Krstajića, Čačića, Milošević ili neko sličan tome.

Što se tiče Vahida, šanse su 0,0000001% da nešto bude od te kafe. Ali ići će ka tome da mu ponude selektorsku poziciju. Ali od toga, očigledno, nema i neće biti ništa.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 15 sep 2023, 15:35

15 sep 2023, 14:24
Nije nekvalitet toliko u pitanju mada jesu gole qurcine vise je u pitanju nemanje volje i ne postojnje patriotizma.
Pa ako si inavlid sto se tice fudbala mozes makar trcati i boriti se. To je takav mentalitet i nema ni jednog selektora na svijetu da ce to ikada kod nas promjeniti.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 15 sep 2023, 15:39

1921boy je napisao/la:
Pa **bali mater jel njima to godišnji posao samo da 3-4 selektora promijene ?

Useru odabirom i niko ne odgovara za to.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 15 sep 2023, 15:40

Zastone je napisao/la:
15 sep 2023, 14:51
hurem je napisao/la:
15 sep 2023, 14:45

:salut:

Jos nema koga nije trenirao i sa kakvim se stvarima susretao ali problem je nas preuzeti.. tu mora biti sve uredjeno :crazy:
Mozda su problem nasa ocekivanja prema njemu.
Raja mislio doci ce Vaha i zagarntovan uspjeh.
Sta bi se desilo da Vaha se npr ne uspije kvalifikovati, bil onda za nase navijace bio neznalica i bil mu psovali, naravno da bi. On tu vaga i konta se, zasto da mi moji psuju tu gdje mi je porodica itd.
A za nase navijace su svi treneri neznalice.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, bhfanatic14, CAGarfia, jasmin10 i 25 gostiju.