Bar incijale u pmLegendaIvica je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:14I to kakvo krilo se spominje![]()
Samo prestanite pisati imena dok se jos ne potpise.
Sami izmedju sebe mozemo pisati ali ne na javni forum gdje svako moze citati jer to nam se moze obiti o glavu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
Grbavica786
- Kontakt:
Moze li ime u pp?LegendaIvica je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:14I to kakvo krilo se spominje![]()
Sami izmedju sebe mozemo pisati ali ne na javni forum gdje svako moze citati jer to nam se moze obiti o glavu.
Hvala
- grbavicka1921
- Kontakt:
Imam ja kući dva takva ja mislim negdje, samo daj mi vremena da to izbunarim. Jel to onaj debeli k'o zimski?MrAmarOsim je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:34Imam pitanje jedno. Ima li iko zainteresovan da bi mi prodao šampionski šal iz 98. Onaj sa jedne strane Željo sa druge Maniacs, samo sa strana oni konci da su plavobijele boje. Isti sam dobio od starog kada smo osvojili tu titulu, međutim nedavno nakon jedne tekme u kafani je bila pizdarija te sam ga izgubio.
I da, tražio sam i od rodbine, prijatelja, čak i na olx gledao ali nisam mogao naći baš taj specifični. Ako ima neko zainteresovan može i u PP da se dogovorimo, jako bih bio zahvalan.
Meni ima jako sentimentalno značenje, pa se nadam da ima nekih koji bi razumjeli.
Hvala unaprijed.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Mislim da će biti promjena na golu večeras
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
zeljovolimte
- Kontakt:
MrAmarOsim je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:34Imam pitanje jedno. Ima li iko zainteresovan da bi mi prodao šampionski šal iz 98. Onaj sa jedne strane Željo sa druge Maniacs, samo sa strana oni konci da su plavobijele boje. Isti sam dobio od starog kada smo osvojili tu titulu, međutim nedavno nakon jedne tekme u kafani je bila pizdarija te sam ga izgubio.
I da, tražio sam i od rodbine, prijatelja, čak i na olx gledao ali nisam mogao naći baš taj specifični. Ako ima neko zainteresovan može i u PP da se dogovorimo, jako bih bio zahvalan.
Meni ima jako sentimentalno značenje, pa se nadam da ima nekih koji bi razumjeli.
Hvala unaprijed.
https://olx.ba/artikal/31958124/sal-zel ... e-maniacs/#
Ovakav?
Nemojte nas drzati u neizvjesnosti, ako je krilo upitanju dajte neke naznake da se mogu nafurati.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Da ti objasnim.Da su se ostavili Santos i Hodzic i dovela 2 dobra igraca to bi sve kostalo vise mozda 300 milja od ovih 5-6 sto su se dovela.Imo bi ponovo garantovanu Evropu proso bi Nefcija i garantujem da bi ove sezone uzeo titulu.Da dalje nepricam kolko bi se love uzelo.Dakle ove sezone se je isplatilo rizikovat jer si imo radi cega.Na kraju bi bio bolji i finansijski i igrački i plus navijaci zadovoljniji.O tome se radi.Propustena sansa.Sad čekaj ko doceka.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
PP volio bih druže.LegendaIvica je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:14I to kakvo krilo se spominje![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- MrAmarOsim
- Kontakt:
@grbavicka1921 uspio nafatati već druže. Hvala ti kao da si mi ga prodao.
@zeljovolimte Jeste, samo ta vunica dole nije skroz bijela ili plava, nego baš plavobijela.
@zeljovolimte Jeste, samo ta vunica dole nije skroz bijela ili plava, nego baš plavobijela.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Danas ide kiks..drastično manji broj navijača na stadionu neće biti dovoljan da pobijedi Goška..
A u srijedu po starom, mirna pobjeda Sloge.
A u srijedu po starom, mirna pobjeda Sloge.
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Dajte ta imena u pp, popravite mi dan. Proslijedite i Alpi, da obraduje Remzu. 
1921
Može bit da griješim, ali tako sam jučer čuo, ja se nadam da ostaje Mufta
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Šteta radi kiše. Siguran sam da bi dosta više ljudi došlo. Uglavnom, vidimo se na Grbavici.
-
19vendetta87
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma ako kiksamo kuci protiv ovakve ekipe, moju podrsku Basic vise nema
Nadam se minutama za Aljabera i Sabica, barem po pola sata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.