Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- PointBlank
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Joj cuj edin najmane izostajao.. isto kao ona krava sto daje puno mlijeka, pa ga nogom prospe. E to je Edin. Dzeko.
Svaki put je tu, i svaki put se iste afere vezu. Posebna pravila, kafane, obilasci, a onda na utakmici nula bodova
Svaki put je tu, i svaki put se iste afere vezu. Posebna pravila, kafane, obilasci, a onda na utakmici nula bodova
Ja lično mislim da je on imao tu neku manju povredu i da je od kluba dobio preporuku da bi bilo bolje da je sanira i da ne igra za repku u ovom prozoru. On ih je samo poslušao, stavljajući svoju karijeru ispred državnog dresa. Oko toga se sad da diskutovati. Najmanje što je mogao uraditi je da je odmah sve objasnio, došao na okupljanje i pružio podršku barem sa tribina.
Budalaština je dijeliti naš narod na dijasporu i ne-dijasporu. Znam masu raje koji zakroče jednom u pet godina u Bosnu od kojih Bosna ima većeg hajra nego od dokoličara koji ne maknu iz mahale, a i obratno. Naša ekonomija 30 godina opstaje na dijasporski pogon, mi trebamo dijasporu i ona treba nas. Ukoliko im je stalo do ličnog indentiteta naravno.
Budalaština je dijeliti naš narod na dijasporu i ne-dijasporu. Znam masu raje koji zakroče jednom u pet godina u Bosnu od kojih Bosna ima većeg hajra nego od dokoličara koji ne maknu iz mahale, a i obratno. Naša ekonomija 30 godina opstaje na dijasporski pogon, mi trebamo dijasporu i ona treba nas. Ukoliko im je stalo do ličnog indentiteta naravno.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Beduin
- Kontakt:
Nek Anel dadne reprezentaciji pola koliko je Dzeko pa nek onda svaku narednu utakmicu se posere na centar terena prije utakmice i izadje.PointBlank je napisao/la: ↑15 sep 2023, 07:19Joj cuj edin najmane izostajao.. isto kao ona krava sto daje puno mlijeka, pa ga nogom prospe. E to je Edin. Dzeko.
A on ako napravi 60% Dzekine karijere ja cu oko stadiona gologuz trcati pred svaku utakmicu reprezentacije i na razglas uzvikivat "Bravo Anele, pogrijesio sam i sad ispastam".
A ovaki se samo mozes posrati po ovakvom Anelu od kojeg nemas nikakvog hajra, em ne igra i ne doprinosi rezultatima, em narusava ionako ocajnu atmosferu, a na kraju krajeva dijeli i zavadja navijace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

Kakva debilcina vodi ovu stranicu to su fantazije

Btw. Recite onom pustinjskom dzumbasu da me dzaba ne kvota, radikalni islamisti su mi odavno na bloku

naprijed rejal
- bavariapivo
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
A prije Edina nisu išli u kafanu?PointBlank je napisao/la: ↑15 sep 2023, 07:19Joj cuj edin najmane izostajao.. isto kao ona krava sto daje puno mlijeka, pa ga nogom prospe. E to je Edin. Dzeko.
Kako se brzo zaboravi recimo Aqua i mahmuranje utakmica u Izraelu.
Jest, najbolji strijelac reprezentacije i rekorder po broju golova od svih reprezentacija sa Balkana.
Najgori od sve djece.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ma Anel je dogurao do pitanja who is Anel? i teško da će dalje.Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 08:25Nek Anel dadne reprezentaciji pola koliko je Dzeko pa nek onda svaku narednu utakmicu se posere na centar terena prije utakmice i izadje.PointBlank je napisao/la: ↑15 sep 2023, 07:19Joj cuj edin najmane izostajao.. isto kao ona krava sto daje puno mlijeka, pa ga nogom prospe. E to je Edin. Dzeko.
A on ako napravi 60% Dzekine karijere ja cu oko stadiona gologuz trcati pred svaku utakmicu reprezentacije i na razglas uzvikivat "Bravo Anele, pogrijesio sam i sad ispastam".
A ovaki se samo mozes posrati po ovakvom Anelu od kojeg nemas nikakvog hajra, em ne igra i ne doprinosi rezultatima, em narusava ionako ocajnu atmosferu, a na kraju krajeva dijeli i zavadja navijace.
Daj bože da dogura i do 40% Džekine karijere.
Koševo Zapad
Da je uradio po preporuci kluba, klub ni poslao dopis savezu da je povrijeđen. A nije. Ljudi su čak rekli kad je nas savez pitao na početku da je zdrav. Pojma nisu imali. Tek posle su rekli da je na svoju ruku izistaoZeko87 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 07:59Ja lično mislim da je on imao tu neku manju povredu i da je od kluba dobio preporuku da bi bilo bolje da je sanira i da ne igra za repku u ovom prozoru. On ih je samo poslušao, stavljajući svoju karijeru ispred državnog dresa. Oko toga se sad da diskutovati. Najmanje što je mogao uraditi je da je odmah sve objasnio, došao na okupljanje i pružio podršku barem sa tribina.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da, prije pojavljivanja Edina u reprezentaciji se samo treniralo, a za razonodu išlo se isključivo i samo do biblioteke i nazad. Kakva je harmonija vladala, čudo jedno. Za BiH se najviše zna isključivo zbog Edina. Svi pričaju, svako iznosi informacije a niko dokaz da je bas takav kakav jeste. Eto ti idi pa izbroj koliko je utakmica propustio? Okupljanja siguran sam da nije ni jedno. I Edin sigurno ima karijeru kakvu ima jer je nevaspitano prepotentno govedo koje ni u repki ni klubu ništa ne radi nego na lijepe oci i igra i daje golovePointBlank je napisao/la: ↑15 sep 2023, 07:19Joj cuj edin najmane izostajao.. isto kao ona krava sto daje puno mlijeka, pa ga nogom prospe. E to je Edin. Dzeko.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma sve ok ali ovdje se pravi ambijent u kojem je Anel kriv za sve i jedini koji treba imati odgovornost u reprezentaciji uz selektore koje mijenjamo kao patike i to one pijacarske. Nisu Petev, Dušan i Meho sami sebe postavili na mjesto selektora i nisu rezultati reprezentacije isključivo njihova odgovornost nego i onih koji su ih postavili tu na prvom mjestu.
Slika reprezentacije je samo slika kompletnog društva. Realno, nama je država pred raspadom. 2/3 njenih građana je ne doživljava svojom. Fudbal je popularan, puno je očiju uprto u repku pa ljudi vide koliko je sati. U košarci npr već godinama imaš KS Herceg Bosne, ljudi to haman i ne kontaju...sve fercera regularno.
JEdnostavno imaš ljude kojima je zadatak da sve rasture i lahko potkupljive Bošnjake. Država je svima odmah iza Japana.
Ne treba plaho ni momcima koji nisu ovdje odrasli zamjerati, ne trpe amaterizam a nemaju plaho izraženu nacionalnu svijest.
JEdnostavno imaš ljude kojima je zadatak da sve rasture i lahko potkupljive Bošnjake. Država je svima odmah iza Japana.
Ne treba plaho ni momcima koji nisu ovdje odrasli zamjerati, ne trpe amaterizam a nemaju plaho izraženu nacionalnu svijest.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jedan od glavnih krivaca za poraz od Islanda je Ahmedhodzic:
1. Svojim neigranjem, a mogao je bar 60 minuta, je paralizovao našu desnu stranu;
2. Psihološki je ova situacija u vezi s njim i suspenzijom poremetila mnoge, pa tako i selektora i igrace. Situacija je ionako bila jako losa a ovo je bilo samo doljevanje ulja na vatru.
Nismo ni svjesni koliko je ova situacija negativno uticala na sve.
Ipak...
Ipak se nadam da ce susret i razgovor između Anela i selektora završiti najpozitivnije i da će već od oktobra zauzeti svoje mjesto u startnih 11.
Treba i on reprezentaciji, a treba i reprezentacija njemu.
Zbog toga ne treba svakodnevno dodatno produbljivati ovu pricu i svaki put iznova tjerati neki inat. Zbog bolje sutra. A lekcija će biti naučena.
Sretno Anelu u Šefildu.
1. Svojim neigranjem, a mogao je bar 60 minuta, je paralizovao našu desnu stranu;
2. Psihološki je ova situacija u vezi s njim i suspenzijom poremetila mnoge, pa tako i selektora i igrace. Situacija je ionako bila jako losa a ovo je bilo samo doljevanje ulja na vatru.
Ipak...
Ipak se nadam da ce susret i razgovor između Anela i selektora završiti najpozitivnije i da će već od oktobra zauzeti svoje mjesto u startnih 11.
Zbog toga ne treba svakodnevno dodatno produbljivati ovu pricu i svaki put iznova tjerati neki inat. Zbog bolje sutra. A lekcija će biti naučena.
Sretno Anelu u Šefildu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Iskreno, ja bi zakljucao ovu temu i zavrsio sa ovim bezobraznikom.
Hebote takav smrad. Ovo nije ni Sranješ radio
Hebote takav smrad. Ovo nije ni Sranješ radio
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Slika govori vise od hiljadu riječi

⚜️~⚜️~⚜️
chily-rz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 14:43Ma sve ok ali ovdje se pravi ambijent u kojem je Anel kriv za sve i jedini koji treba imati odgovornost u reprezentaciji uz selektore koje mijenjamo kao patike i to one pijacarske. Nisu Petev, Dušan i Meho sami sebe postavili na mjesto selektora i nisu rezultati reprezentacije isključivo njihova odgovornost nego i onih koji su ih postavili tu na prvom mjestu.
hurem je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:08Jedan od glavnih krivaca za poraz od Islanda je Ahmedhodzic:
Ipak...
Sretno Anelu u Šefildu.

Ni Ahmedhodžić, ni Vico, ni Petev, ni Hadžibegić, ni Kodro.
Ko ne vidi problem, ne razumije se u fudbal.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Izvini drug ne slažem se sa tobom.Ne pravi se taj ambijent niti se Anel za nešto krivi.Možda bi izgubili i sa Anelom...nego raja je u Anelu nešto prepoznala,nešto vidjela..borbu,inat,domovinu,krv,znoj i suze,vidjela vođu,vidjela kapitena...a on jedan hebeni Šefild stavio ispred repke.Pa jesu iz kluba rekli može igrati,lakša povreda..dođi ,sjedi ,reci ne mogu(a klub kaže da može)..uđi protiv Islanda ..pa ako ne možeš reci boli ,ne mogu ni ovu..a ovako nas bukvalno izdao..igrao za klub ,kvale odmorio,prošle kvale i opet igra za klub,pa hajde reci šta čovjek da pomisli .Mogao je biti legenda ovako bojim se da će zauvijek ostati šhupak .chily-rz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 14:43Ma sve ok ali ovdje se pravi ambijent u kojem je Anel kriv za sve i jedini koji treba imati odgovornost u reprezentaciji uz selektore koje mijenjamo kao patike i to one pijacarske. Nisu Petev, Dušan i Meho sami sebe postavili na mjesto selektora i nisu rezultati reprezentacije isključivo njihova odgovornost nego i onih koji su ih postavili tu na prvom mjestu.
Lulic i Misimovic, to nama fali pa i ona budala Izet.IceTea je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:26chily-rz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 14:43Ma sve ok ali ovdje se pravi ambijent u kojem je Anel kriv za sve i jedini koji treba imati odgovornost u reprezentaciji uz selektore koje mijenjamo kao patike i to one pijacarske. Nisu Petev, Dušan i Meho sami sebe postavili na mjesto selektora i nisu rezultati reprezentacije isključivo njihova odgovornost nego i onih koji su ih postavili tu na prvom mjestu.hurem je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:08Jedan od glavnih krivaca za poraz od Islanda je Ahmedhodzic:
Ipak...
Sretno Anelu u Šefildu.
Ko ne vidi problem, ne razumije se u fudbal.![]()
Dzeko je jos dobar. Za ostale smo tu negdje a mozda cemo biti i jaci ubrzo. Vidjelo se protiv Islanda, ovi u sredini smetaju jedan drugom.
Treba se popricati sa Anelom svakako.
Uzmi u obzir da ni Džeko ni Pjanić ni Kolašinac više nisu u svom prajmu, 9 godina je prošlo. Trebali bi biti zamjenjeni ili barem ostavljeni na klupi za zadnjih pola sata kad mogu donijeti neku prevagu. Ludilo je njih držat svih 90', ali pošto su barem tu za reprezentaciju godinama treba im odati određeno priznanje. Ovaj vezni red danas je očajan. Golman nam je daleko lošiji, a o odbrani tek nemamo šta pričat. Ako smo prije bili reprezentacija koja je na SP tijesno izgubila od jedne Argentine koja je poslije bila finalista, dobila Iran onako glatko i ostvarila prvu pobjedu na velikim natjecanjima, redom dobijala neke velike reprezentacije tipa Grčka, Belgija, igrala neriješeno sa Francuskom i Italijom, onda smo danas reprezentacija koja gubi od Kipra, Armenije, Luksemburga i ostalih. Jednostavno smo preslabi igrački da bi bilo šta mogli napraviti. Morat ćemo sačekati još dosta do ove generacije iz 2014. Ne treba kriviti ljude koje veze nemaju s tim. Samo pogledat istini u oči.soko je napisao/la: ↑15 sep 2023, 16:05Lulic i Misimovic, to nama fali pa i ona budala Izet.IceTea je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:26chily-rz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 14:43Ma sve ok ali ovdje se pravi ambijent u kojem je Anel kriv za sve i jedini koji treba imati odgovornost u reprezentaciji uz selektore koje mijenjamo kao patike i to one pijacarske. Nisu Petev, Dušan i Meho sami sebe postavili na mjesto selektora i nisu rezultati reprezentacije isključivo njihova odgovornost nego i onih koji su ih postavili tu na prvom mjestu.hurem je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:08Jedan od glavnih krivaca za poraz od Islanda je Ahmedhodzic:
Ipak...
Sretno Anelu u Šefildu.
Ko ne vidi problem, ne razumije se u fudbal.![]()
Dzeko je jos dobar. Za ostale smo tu negdje a mozda cemo biti i jaci ubrzo. Vidjelo se protiv Islanda, ovi u sredini smetaju jedan drugom.
Treba se popricati sa Anelom svakako.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Znaci Kolasinac koji igra u prvih 11 u Atalanti nama treba da ulazi sa klupe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.