Naiđe bik i onda bude ziiikk.
I završiš prije nego si počeo.
Eto pitaj Gala, odnosno Jupa koji mu je nik po redu.
Evo kako čujemo Kimkić imao problema i večeras nije igrao gegen France.
Možda propusti i derbi meč vs. Bayera.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Pa eto, znaci da nisi porpustio, gledao si ipak, sve ti je oprosteno onda
João Palhinha has signed a new contract at Fulham until the summer of 2028, with a Club option to extend by a further year.
Ma Laimer je na beku, svakako je proslu odigrao odlicno.Centre forward je napisao/la: ↑15 sep 2023, 19:14Hoće, evo izbacili su sastav. Izgleda na beku veceras.![]()
Coman je out.Thomas Tuchel says Joshua Kimmich won't play the full game: "It won't be enough for 90 minutes. We'll see how long he can play" [@DAZN_DE]
Meni se cini da Tuchel ne mirisi Mazraouija nikako.dirkules je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:11Meni je to malo ishitreno, u redu odigrao je odlično u Monchengladbachu, ali Mazra je prirodni i školovani bek koji je bio u najmanju ruku solidan u nastupima, pomalo disrespectful prema njemu.
Coman je out.Thomas Tuchel says Joshua Kimmich won't play the full game: "It won't be enough for 90 minutes. We'll see how long he can play" [@DAZN_DE]
Ne miriše jasno, čim je već nakon utakmice četvrtfinala protiv Citya pokrenuo razgovor sa Walkerom oko dolaska. Mislio sam da je neke taktičke prilike Laimerov start ali očito nije, mnogi drugi koji pruže odličnu partiju ne dobiju priliku odmah sljedeću da startaju.harden je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:16Meni se cini da Tuchel ne mirisi Mazraouija nikako.dirkules je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:11Meni je to malo ishitreno, u redu odigrao je odlično u Monchengladbachu, ali Mazra je prirodni i školovani bek koji je bio u najmanju ruku solidan u nastupima, pomalo disrespectful prema njemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.