AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- majestic24
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nije ovo veliki kiks za Milan. Ja sam siguran da je njima bio prioritet proci samo grupnu fazu. Vazno je da se osvoji scudeto a sva ostala takmicenja su nebitna.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- armageddon666
- Kontakt:
Kamo srece da je vise igraca kao Seedorf ,samo to mogu reci.A ne ko ovi sad,sve neki manakeni i vaznije im je pokazati novu frizuru na terenu nego da njihova ekipa prodje dalje.Malo je igraca koji igraju srcem za klub.
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Ma ja bolan kazem ti sinoc da je umjesto onog robinha koji doduse igra na sebi ne svojstvenoj pozicio bio klasicni polu-špic kao snijder ili kaka ili ganso ,pa mogu se kladiti barem 3 ciste lopte bi proturio kroz odbranuu a jos da imamo lijevog beka koji nam fali odakad je Il capitano otisao zbrisali bih smo spurse ,vidio si sta je abate u nekoliko navrata uradio znaci 2-3 igraca za prvu postavu i to je tooo .TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Silvio B je napisao/la:Kakva rekonstrukcija ,ma vecina vas koja se razumije u fudbal vidjela je sinoc ekipu koja na gostujucem terenu igra 90 min napadacki i reci da takva ekipa treba rekonstrukciju je cista budalastina ,imas golmana abate bek ,silva ,nesta ,onda potpisali smo mexesa ,pregovaramo sa taiwom ,onda imamo papastatopulosa ,i yepes kao rezerva ,seedorf iako je veliki igrac on sigurno odlazi kao i jankulovski i jos jedan mozda cak i ambrosini kao i oddo ,znaci treba nam jedan vrhunski lb ,jedan cb ,jedan vezni ,i najbitnije AM prava desetka koja bi sinoc da je igrala umjesto robinha unistila spurse sa onolikim posjedom ,sto vise da je cassano mogao igrati to bi sigurno bilo jos mnogo bolje ,pa cak i sam redknapp kaze da su ga impresionirali igrom i da ih niko na njihovom terenu nije tako nadigraooo ,znaci sastav za sljedecu sezonu
-------------------------------------------abi-----------------------------------
abate/zambri-----------nesta/mexes/?---------silva/papa------------taiwo/vila
boateng/gattuso----------van bommel/poli /?-------------pirlo/merkel
----------------------------------------Ganso?/robihno
---------------------------------pato/cassano--------ibra/pipoo
Ovi bodirani su prvih 11.
Potpis , kakva rekonstrukcija, iako nisam imao neke nade u lp kada vidim ko nas je izbacio, onda fakat mi bude žao. Znam da su u prvoj tekmi jedino imali gol i ništa više, jesu li večeras imali šuta na gol? Da ne govorim o sistemu igre, ona dvojica po bekovima protrči, lopta na banderu, u defanzivi kardio svi iza lopte.
Dovesti na ljeto polija na sredinu, mexes već dogovoren, taiwo je besplatan i njega, papi dati priliku ja u njemu vidim ogroman potencijal, cissoka na lijevi bek. Probati gansa ili lamelu na desetku ili još bolje nekog klasičnog veznjaka pošto imamo cassana. Također dati više šanse emanuelsonu, čovjek ono što je odigrao je bilo na nivou i u budućnosti može biti novi seedorf. Speaking of ovom gigantu kapa dolje. Problem je što se onoliko ne forsira u seriji a pa ga navijači( uključujući mene) kritikuje. Na kraju nadam se uspješne sezone prirediti fin oproštaj.
Eh da je sinoć bio pipo....
Ma dobro je Milan odigro,steta sto ovako nisu odigrali odmah na san siru a mogli su kad su mogli hart lanu ,sto da ne vamo ... ,svida mi se sto bale nije haro kao protiv intera ,mozda je malo i ozlijeda uticala na to .. al nije imao neki karakteristicni prodora ,a lenon i crouch su mogli ponovo ukopat ih i na hart lane.al eto seedorf je bio tu i rjesavao opasnosti 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Dobro je Milan sinoc odigrao,malo je srece je nedostajalo,ali bgm i znanja u pojedinim momentima da Milan prodje u nastavak takmicenja.Lepih prilika je bilo,vecina ih je otisla van okvira gola,ali bilo je momenata i kada je Gomes lepo branio,ili kada je Gallas skinuo loptu sa linije.
Kostala je Milana itekako prva utakmica,sada kad ovako pogledam mozda je i greska sto Pato nije zaigrao od prve minute u Milanu.
jer bi to po gol Gomesa bilo mnogo opasnije.
Sada treba Milan da se okrene Calciu i da proba da odoli napadima Intera u borbi za Scudetto,medjusobni duel bi verovatno mogao da odluci novog sampiona.
Kostala je Milana itekako prva utakmica,sada kad ovako pogledam mozda je i greska sto Pato nije zaigrao od prve minute u Milanu.
Sada treba Milan da se okrene Calciu i da proba da odoli napadima Intera u borbi za Scudetto,medjusobni duel bi verovatno mogao da odluci novog sampiona.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- SoloJuve26
- Kontakt:
Sta ono Robinho sinoc profula majko mila
.. da barem nemoze potrefiti loptu kako treba
Steta bili ste bolji mogli ste i trebali ste ,,, Neznam sta je s Zlatanom al vazda kad doce Champions League nekako se promjeni ... sami ste sebe pobjedili,,
sretno
Steta bili ste bolji mogli ste i trebali ste ,,, Neznam sta je s Zlatanom al vazda kad doce Champions League nekako se promjeni ... sami ste sebe pobjedili,,
sretno
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Treba više pokušavati sa šutevima sa distance, ne može se samo plesti oko protivničkog gola i čekati neku rupu u odbrani, od toga nema ništa. Treba pokušavati sa brzim prodorima i šutevima... Jedino dobro nakon ovoga je što se Milan može vratiti u borbu za Scudetto.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ja sam zadovoljan sa sinosnjom utakmicom,Seedorf me pravo iznenadio i kapitenski odigrao utakmicu isto tako i sa Boatengovom igrom sam jako zadovoljan, ipak on se trudio ako ste gledali utakmicu vidjeli ste kako hramlje na desnu nogu kad ka je izmjenio Merkel, ali zapamtite ovo,,, Nijedan klub u LP iz europe nece uspijeti da zadrzi rezultat protiv nekog engleskog kluba i svaki Engleski klub ce svaki put dobiti neki protivnicki klub na svom terenu u LP, ali eto,mozda ce mo mi biti jedini koji nismo izgubili od Engleskog kluba u LP...
Ali vidjeli ste da cak jedna Barca izgubi od jednog Arsenala koji je jacine Tottenhama, jos jednom Dobro smo odigrali ...
Ali vidjeli ste da cak jedna Barca izgubi od jednog Arsenala koji je jacine Tottenhama, jos jednom Dobro smo odigrali ...
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Sad gledam Dinamo Kyev v Manchester City, Sheva dade go a meni srce ko Dzamija
Odma me podsjetio na one dane ...
Evo pise se da se vraca Kaka
ima 28 godina i mogo bi nam koliko-toliko pomoci, i privesti karijeru kraju kako treba
Evo pise se da se vraca Kaka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja sam zadovoljan igrom u ovoj zandjoj utkamici lige prvaka..mislim obecavajuca je igr ai pokazali su da mogu i kada budu kompletni i uz par pojacanja bice milan ponovo top...svaka im cast na igru i nije mi zao sto smo ispali, jer nismo imali tu sirinu, sto zbog povreda, sto zbog toga jer pojacanja iz januara nemaju pravo nastupa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Uhhh, kakvi su to dani bili kada je Shewa davao golove za Milan, da , to su bila dobra vremena Milana koje još dugo nećemo vidjetirobovi88 je napisao/la:Sad gledam Dinamo Kyev v Manchester City, Sheva dade go a meni srce ko Dzamija![]()
Evo pise se da se vraca Kakaima 28 godina i mogo bi nam koliko-toliko pomoci, i privesti karijeru kraju kako treba
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Spominje se dolazak Robbena

Milan - Bari - 13/03/2011 12:30 Giuseppe Meazza - Milano
Palermo - Milan - 19/03/2011 20:45 Renzo Barbera - Palermo
Milan - Inter - 03/04/2011 15:00 Giuseppe Meazza - Milano
Fiorentina - Milan - 10/04/2011 15:00 Artemio Franchi - Firenze [/b]
Milan - Sampdoria - 17/04/2011 15:00 Giuseppe Meazza - Milano
Brescia - Milan - 23/04/2011 15:00 Mario Rigamonti - Brescia
Milan - Bologna - 01/05/2011 15:00 Giuseppe Meazza - Milano
Roma - Milan - 08/05/2011 15:00 Olimpico - Roma
Milan - Cagliari - 15/05/2011 15:00 Giuseppe Meazza - Milano
Udinese - Milan - 22/05/2011 20:45 Friuli - Udine
Ove tri utakmice ce najvjerovatnije biti kljucne kada je titula u pitanju
FORZA MILAN
Palermo - Milan - 19/03/2011 20:45 Renzo Barbera - Palermo
Milan - Inter - 03/04/2011 15:00 Giuseppe Meazza - Milano
Fiorentina - Milan - 10/04/2011 15:00 Artemio Franchi - Firenze [/b]
Milan - Sampdoria - 17/04/2011 15:00 Giuseppe Meazza - Milano
Brescia - Milan - 23/04/2011 15:00 Mario Rigamonti - Brescia
Milan - Bologna - 01/05/2011 15:00 Giuseppe Meazza - Milano
Roma - Milan - 08/05/2011 15:00 Olimpico - Roma
Milan - Cagliari - 15/05/2011 15:00 Giuseppe Meazza - Milano
Udinese - Milan - 22/05/2011 20:45 Friuli - Udine
Ove tri utakmice ce najvjerovatnije biti kljucne kada je titula u pitanju
FORZA MILAN
-
Red or Dead
- Kontakt:
Golemo i ovo,ako se utakmica Milan-Inter bude igrala ,u 15:00
Ne pamtim kad je Milan neki derbi igrao u ta doba.
Red or Dead je napisao/la:Golemo i ovo,ako se utakmica Milan-Inter bude igrala ,u 15:00![]()
Ma igralo se dosta derby-a u toj satnici,ali kad se samo sjetim 2004 kad smo uzeli ligu,osvojili smo je i sluzbeno u 15:02 cini mi se kad je Cafu probio a Shevchenko zabio za pobjedu i potvrdu titule
- sarajlija89
- Kontakt:
Posljednjih 9 kola u serie A se igra u istom terminu..znate vec...
Mislim da je ranije bilo posljednjih 5..pa su malo promjenili to...
Mislim da je ranije bilo posljednjih 5..pa su malo promjenili to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Upravu si prije je bilo zadnjih 5,ali vidi na rasporedu zadnju tekmu kad se igra 
- sarajlija89
- Kontakt:
ma vidim da Juve igra u 15:00 sve tekme do kraja..pa sam po tome zakljucio..al sad cu pogledat sve..da rijesimo i tu dielmu
EDIT:
od 31. kola sve tekme su u 15:00,dok je posljednje kola najavljeno u terminu 20:45...mada,mislim da to i nije tacno...i da ce biti u 15:00
uglavnom,od 31. kola..svi timovi u isto vrijeme ce igrati...
EDIT:
od 31. kola sve tekme su u 15:00,dok je posljednje kola najavljeno u terminu 20:45...mada,mislim da to i nije tacno...i da ce biti u 15:00
uglavnom,od 31. kola..svi timovi u isto vrijeme ce igrati...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 11 mar 2011, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Red or Dead je napisao/la:Golemo i ovo,ako se utakmica Milan-Inter bude igrala ,u 15:00![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.