40.000 da te ispravim. Osjeti se strah.

Da vas hoćemo u Kupu izvući, kako bi vas trehnuli.

Moderator/ica: GracanicaAA
40.000 da te ispravim. Osjeti se strah.
Ni stida ni srama nemaš.
Teoretičar zavjera, sve ti znaš.tuzlac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:00Na žalost još jedna utakmica tri za tri.Možda je to i mudro i racionalno ali da ubija fudbal ,ubija.Vidlo se posvemu da ne prepisujem već napisano protiv Širokog.Tužna utakmica danas u Doboju.Tužna će bitii kada Sloga bude gostovala uTuzli..
Drago mi je dasam svjedočio utakmici na licu mjesta tako da sam se lično uvjerio.Mislim da jesamo Nukić fasovo 3. žuti.Očito nasčeka još jedna mučna sezona.
Ne znam u čemu vam je ćejf da dolazite na našu temu.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 19:59Ni stida ni srama nemaš.![]()
Ekipi koja prekucava sve redom bez ikakve nesportske pomoći ne treba kupovina sudija.
Imaš sto godina, a lažeš i varaš.
Njih bi bilo dobro radi blizine utakmice, ali ako gledamo atraktivnost protivnika bolje je onda Brotnjoniz druge federalne. Ipak je to ekipa koja je bila prvak u ovoj državi nije slučajni prolaznik i puki učesnik. Daleko su veća ekipa od kona.tuzlac je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:17Kone.Da i oni odigraju jednu utakmicu oprave.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:14Koga biste voljeli da izvučemo u utorak za protivnika u kupu?
Ovaj jazavac priča o nama, a ne mi o njemu ili vama. Vama je svakako katanac za koju godinu...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:08Ne znam u čemu vam je ćejf da dolazite na našu temu.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 19:59Ni stida ni srama nemaš.![]()
Ekipi koja prekucava sve redom bez ikakve nesportske pomoći ne treba kupovina sudija.
Prekucavajte vi te nižerazredne lige, nemam nista protiv a pustite nas da se snalazimo u Premijer ligi.
Ja više volimnda mi je neizvjesno protiv Sarajeva ili Želje nego da sam favorit Tomislavu, Hadžićima itd
Prijatelju moj, kako trenutno igramo i kako su motivisani i Sutjeska nam je težak protivnik.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:03Ma nekog lakseg, iz lige rs (sutjeska,slavija ili tekstilac) cisto zbog zgusnutog rasporeda, imat ce mo i odgodjenu sa Zrinjskim , cisto da se ekipa izrotira.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:14Koga biste voljeli da izvučemo u utorak za protivnika u kupu?
Sve bi ti dao da te mi prihvatimo kao svog, ali takve delegate ne želimo među nama.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:10Njih bi bilo dobro radi blizine utakmice, ali ako gledamo atraktivnost protivnika bolje je onda Brotnjoniz druge federalne. Ipak je to ekipa koja je bila prvak u ovoj državi nije slučajni prolaznik i puki učesnik. Daleko su veća ekipa od kona.tuzlac je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:17Kone.Da i oni odigraju jednu utakmicu oprave.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:14Koga biste voljeli da izvučemo u utorak za protivnika u kupu?
Ma vi to tako pričate od kako smo ušli u PL.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:11Ovaj jazavac priča o nama, a ne mi o njemu ili vama. Vama je svakako katanac za koju godinu...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:08Ne znam u čemu vam je ćejf da dolazite na našu temu.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 19:59
Ni stida ni srama nemaš.![]()
Prekucavajte vi te nižerazredne lige, nemam nista protiv a pustite nas da se snalazimo u Premijer ligi.
Ja više volimnda mi je neizvjesno protiv Sarajeva ili Želje nego da sam favorit Tomislavu, Hadžićima itd
Iduće godine ćete biti. Ispadate mungosi u cvajtu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:08Ne znam u čemu vam je ćejf da dolazite na našu temu.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 19:59Ni stida ni srama nemaš.![]()
Polako slunto, tek ste 5 godine tu, znaš i sam da je to kod vas već u fazi nestajanja, a uskoro aBd i totalni nestanak...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:15Ma vi to tako pričate od kako smo ušli u PL.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:11Ovaj jazavac priča o nama, a ne mi o njemu ili vama. Vama je svakako katanac za koju godinu...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:08
Ne znam u čemu vam je ćejf da dolazite na našu temu.
A pogledaj realnost. Mi u PL vi u federalnoj. Neko bi rekao karma, bumerang šta li je.
Još vam šaljemo naše prekobrojne igrače a uzimamo najbolje juniore. Neka svako gleda sebe nema potrebe da dolazite i pišete ovde. Ne radimo ni mi to na vašoj temi.
I za tih 5 godina skratili smo vam živote po 15 godina. Čirevi vam pucaju zbog nas. Sanjate nas. Visite po nasim temama. Mi milosti nismo imali, karali vas svih tih godina. Prošle godine pustili nadali se da cete ostati da cemo imati sigurnih 9 bodova ali vi smotani ispadoste. Do našeg nestanka mnogo će vode proteći i dugo ćete gledati u leđa. Boli znam ali vaš je problem sto to ne znate da to sakrijete.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:18Polako slunto, tek ste 5 godine tu, znaš i sam da je to kod vas već u fazi nestajanja, a uskoro aBd i totalni nestanak...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:15Ma vi to tako pričate od kako smo ušli u PL.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:11
Ovaj jazavac priča o nama, a ne mi o njemu ili vama. Vama je svakako katanac za koju godinu...
A pogledaj realnost. Mi u PL vi u federalnoj. Neko bi rekao karma, bumerang šta li je.
Još vam šaljemo naše prekobrojne igrače a uzimamo najbolje juniore. Neka svako gleda sebe nema potrebe da dolazite i pišete ovde. Ne radimo ni mi to na vašoj temi.
Cvajta? Je ti to ovo gdje se vi sad nalazite?IceTea je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:16Iduće godine ćete biti. Ispadate mungosi u cvajtu.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:08Ne znam u čemu vam je ćejf da dolazite na našu temu.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 19:59
Ni stida ni srama nemaš.![]()
Ja više volimnda mi je neizvjesno protiv Sarajeva ili Želje nego da sam favorit Tomislavu, Hadžićima itd![]()
Odlično ti znaš da si to sad sve lijepo izmislio.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:27I za tih 5 godina skratili smo vam živote po 15 godina. Čirevi vam pucaju zbog nas. Sanjate nas. Visite po nasim temama. Mi milosti nismo imali, karali vas svih tih godina. Prošle godine pustili nadali se da cete ostati da cemo imati sigurnih 9 bodova ali vi smotani ispadoste. Do našeg nestanka mnogo će vode proteći i dugo ćete gledati u leđa. Boli znam ali vaš je problem sto to ne znate da to sakrijete.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:18Polako slunto, tek ste 5 godine tu, znaš i sam da je to kod vas već u fazi nestajanja, a uskoro aBd i totalni nestanak...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:15
Ma vi to tako pričate od kako smo ušli u PL.
Sta sam konkretno izmislio?Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:30Odlično ti znaš da si to sad sve lijepo izmislio.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:27I za tih 5 godina skratili smo vam živote po 15 godina. Čirevi vam pucaju zbog nas. Sanjate nas. Visite po nasim temama. Mi milosti nismo imali, karali vas svih tih godina. Prošle godine pustili nadali se da cete ostati da cemo imati sigurnih 9 bodova ali vi smotani ispadoste. Do našeg nestanka mnogo će vode proteći i dugo ćete gledati u leđa. Boli znam ali vaš je problem sto to ne znate da to sakrijete.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:18
Polako slunto, tek ste 5 godine tu, znaš i sam da je to kod vas već u fazi nestajanja, a uskoro aBd i totalni nestanak...![]()
Samo sam odgovorio vašem starkelji što laže pošten narod da smo kupili sudije sutra.
Vi me ono baš interesujete, ma ne mogu ti opisati.![]()
Laži i ti na svom forumu. Dosta nam je naše premijerligaske muke da se još opterećujemo federalnom ipak bi bilo previše. Cijeli grad bruji da ste sve do sada kupili. Nebitno, dobro vi nama došli u PL treba nama sigurnih bodova.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:30Odlično ti znaš da si to sad sve lijepo izmislio.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:27I za tih 5 godina skratili smo vam živote po 15 godina. Čirevi vam pucaju zbog nas. Sanjate nas. Visite po nasim temama. Mi milosti nismo imali, karali vas svih tih godina. Prošle godine pustili nadali se da cete ostati da cemo imati sigurnih 9 bodova ali vi smotani ispadoste. Do našeg nestanka mnogo će vode proteći i dugo ćete gledati u leđa. Boli znam ali vaš je problem sto to ne znate da to sakrijete.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:18
Polako slunto, tek ste 5 godine tu, znaš i sam da je to kod vas već u fazi nestajanja, a uskoro aBd i totalni nestanak...![]()
Samo sam odgovorio vašem starkelji što laže pošten narod da smo kupili sudije sutra.
Vi me ono baš interesujete, ma ne mogu ti opisati.![]()
Znaci toliki jad i cemer danas?? Milenko nije trener vec prijatelj tu je problem...husrefbeg je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:35Milenko se treba sam povući. Pa ništa ni sa čim. Izbi, nabi, nema nikakve pas igre. Igraci nezainteresovani. Teško za gledat. Dva stara lisca i lopova Coric i Hodzic i dalje imaju povjerenje kod Milenka pa dokle više. Ovaj mladi golman je toliko isprepadan ne ide sa linije a lopte ispucava i svaka ide kod protivnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.