FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prvo da se sjetim svih najmilijih Upravnom odboru.
Nesposobni su zadržati dva najbolja igrača iz prošle sezone, koji su nam direktno donijeli Evropu.
I pored toga, nisu bili sposobni dovesti ni neko solidno lijevo krilo, a ni poštenu zamjenu za Hodžića.
Eh sad.. Bašiću sam poslije Evrope halalio sve..da vidim neki fudbal, da probamo se boriti, čupati.
Ali da mu dam podršku što već 6.kola Amoaha stavlja na lijevo krilo, e za to nema podrške. Momak čim je prešao na desnu stranu u 80-oj minuti, sam je napravio prodor i napravio šansu. Što nije uradio za svih ovih 6.kola na lijevoj strani. Ako nam zavaljuješ najbolje krilo na lijevu stranu, mi smo impotentni onda sa obje strane.
Dalje, igranje i obitovanje Drlje uopšte u klubu je sramno. Kunem se više bi korisnih stvari bilo ko sa foruma uradio nego ta debilčina.
Dalje, ni nakon Veleža Bašiću nisi shvatio da se nakon izlaska Ćosića naša igra skroz raspala.
Ulaskom Turanjanina, a izvođenjem vani Ćosića i Ovčine, izgubio si dva od tri igrača na terenu koji jedini imaju energiju za promjeniti ritam i stranu igre.
Koji će ti ku.rac više Turanjanin? Objasni mi njegovu svrhu osim da nestanemo sa terena čim on uđe?
Previše nejasnih stvari radiš, a itekako imaš šlifa da i sa ovako šlagiranim sastavom bar izboriš Evropu.. ako ovako nastaviš nećeš izboriti ni svoju sljedeću platu.
Još jednom upravo i Bekriću, serem vam se na posao!
Nesposobni su zadržati dva najbolja igrača iz prošle sezone, koji su nam direktno donijeli Evropu.
I pored toga, nisu bili sposobni dovesti ni neko solidno lijevo krilo, a ni poštenu zamjenu za Hodžića.
Eh sad.. Bašiću sam poslije Evrope halalio sve..da vidim neki fudbal, da probamo se boriti, čupati.
Ali da mu dam podršku što već 6.kola Amoaha stavlja na lijevo krilo, e za to nema podrške. Momak čim je prešao na desnu stranu u 80-oj minuti, sam je napravio prodor i napravio šansu. Što nije uradio za svih ovih 6.kola na lijevoj strani. Ako nam zavaljuješ najbolje krilo na lijevu stranu, mi smo impotentni onda sa obje strane.
Dalje, igranje i obitovanje Drlje uopšte u klubu je sramno. Kunem se više bi korisnih stvari bilo ko sa foruma uradio nego ta debilčina.
Dalje, ni nakon Veleža Bašiću nisi shvatio da se nakon izlaska Ćosića naša igra skroz raspala.
Ulaskom Turanjanina, a izvođenjem vani Ćosića i Ovčine, izgubio si dva od tri igrača na terenu koji jedini imaju energiju za promjeniti ritam i stranu igre.
Koji će ti ku.rac više Turanjanin? Objasni mi njegovu svrhu osim da nestanemo sa terena čim on uđe?
Previše nejasnih stvari radiš, a itekako imaš šlifa da i sa ovako šlagiranim sastavom bar izboriš Evropu.. ako ovako nastaviš nećeš izboriti ni svoju sljedeću platu.
Još jednom upravo i Bekriću, serem vam se na posao!
Bašićuuuuuuuuuuuuuu, odlazi iz svetinje!!!
Povedi sa sobom 16 igrača i generalnog sponzora, Mozzart bet!!
Svaki rođendan izyebete!!
Povedi sa sobom 16 igrača i generalnog sponzora, Mozzart bet!!
Svaki rođendan izyebete!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
- TheTruth34
- Kontakt:
E tugo moja..
- PointBlank
- Kontakt:
A jesu li isplaceni ti bonusi igracima ili?
Nevjerovatno, ispade gosk jaci od dinamo minska hahaha
Nevjerovatno, ispade gosk jaci od dinamo minska hahaha
-
- Kontakt:
Voda kiša 

Nemam šta brisati, ako nešto napišeš, ostani iza toga, a ne napišeš nešto, zabijemo gol, brišeš to. A ako misliš na Dadu, to je posebna priča, frajer jučer ubjeđuje kako će potpisati i gdje danas ode.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Uže nas Gabela od 8000 stanovnika.Selo moje sta nam uradi.Kuku meni.Sta sam ja govorio prije 2-3 stranice.Rumeni imahlin kakvih dzaba igraca.Sramota bruka odron.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Coca bolje da si qrcem puco dao bi prazan gol.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Mufticu, sutra po Drlju i po papire. Odlazite amateri!!!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Fuj.samoposmatram je napisao/la: ↑15 sep 2023, 18:20Ocekujem silovanje naseg stoperskog para. 71 godina u paru malo je.
Neznam iz kojeg razloga neodmara jednog od njih dvojice. Veci je rizik povrede obojici kad zajedno igraju.
Nabijem ga na k ko ikad vise pohvali Muftica, Kosorica i Drlju, jbm li im mrtve zajedno sa Bašićem
Zadnja izmjena: sassari, dana/u 15 sep 2023, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ćete nakon ove utakmice smisliti za relaksaciju i druženje; gril i pijanku?
Pogubio se Bašić iskreno
Pogubio se Bašić iskreno
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Zasto je ovdje trener kriv? Osim sto je nastavio forsirati metuzaleme u odbrani. I sto Sabicu kao U21 igracu mjesto uzima mrtvi Drljo.
Svi nek idu iz kluba mamu im njihovu klošarsku
Ma sa ovakvim igračima na ovakvom terenu, sa golmanom koji je primio 3 gola iz 3 šuta ni Mourinho ne bi pomogao, ne znam šta se tu ima Basicu bilo sta zamjerati.
Ja ne znam šta raja vidi u Muftiću, ali on nikad neće bit dobar golman, nikad.
Ja ne znam šta raja vidi u Muftiću, ali on nikad neće bit dobar golman, nikad.
- diplomatija
- Kontakt:
Kladionice nam kroje rezultate cijele lige, a vi se nervirajte
-
- Kontakt:
Jesu kladionice nastimale go u zadnjoj sekundi, **** te u usta retardirana?diplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36Kladionice nam kroje rezultate cijele lige, a vi se nervirajte
1921
Hajde molim te objasni kakve veze ima kladionica sa ovim rezultatom molim tediplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36Kladionice nam kroje rezultate cijele lige, a vi se nervirajte

Kolektivne ostavke od uprave koja nije obezbjedila pare za pojačanja ..Drljo ..turunjanjn ..kosorić biber muftic nisu za Žellje ..Bekrić mora otići sa Bašicem odmah popišali ste se za rođ kluba **** prodate
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.