FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa Penaranda ako ičega ima po do sad viđenom, to je želje. Momak izgubio loptu protiv Veleža, full sprint uz aut liniju i klizećim u aut loptu pošalje. Nisam vidio da se razvlačio po terenu i sl.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma bitno je samo pljuvati, sad kad nema mirze i dala, treba neko novi
- kupus army
- Kontakt:
Cisto sumnjam da Viveros moze biti gori igrač od Krymeneha ili kako se vec pise. Ja dugo goreg igraca nisam gledao, za njega je i Šišić ozbiljno krilo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Taman zaboravim na mladunce, bokica ga pomene 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jeste kako nije. Kyeremeh kada poraste želi da bude kao Šišić.kupus army je napisao/la: ↑15 sep 2023, 19:56Cisto sumnjam da Viveros moze biti gori igrač od Krymeneha ili kako se vec pise. Ja dugo goreg igraca nisam gledao, za njega je i Šišić ozbiljno krilo.
-
- Kontakt:
Reko ja Nerko Bašić demagogija, uzdigao se ko Fedja Dudić a ispuhat ce gore od njeg.
-
- Kontakt:
Pa.druže jesi vidio reakciju onog Kosorica pa tu ni Ferguson nemože pomoci.bordobijeli je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:03Reko ja Nerko Bašić demagogija, uzdigao se ko Fedja Dudić a ispuhat ce gore od njeg.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Samo sto je Basic Guardiola za tu prevaru koja je nas vodila.bordobijeli je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:03Reko ja Nerko Bašić demagogija, uzdigao se ko Fedja Dudić a ispuhat ce gore od njeg.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cuj Kerim los igrac 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taj čovjek ima niz od 19 utakmica bez pobjede a nije vodio amatere već ok ekipu. Sama ta činjenica ti govori sve.bordobijeli je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:03Reko ja Nerko Bašić demagogija, uzdigao se ko Fedja Dudić a ispuhat ce gore od njeg.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma istu pricu imaju, kad ih slušaš rekao bi covjek sve osvojili sto se moze osvojiti a ustvari bušan kondom . Da imaju trofeja ko Dzeno nebi se moglo gledati u njih koliko bi se napuhali. Samo demagogija i lijepa prica.Lucas je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:17Samo sto je Basic Guardiola za tu prevaru koja je nas vodila.bordobijeli je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:03Reko ja Nerko Bašić demagogija, uzdigao se ko Fedja Dudić a ispuhat ce gore od njeg.
Samo da sutra mi budemo pravi 
Pobjeda bi nam baš značila, a valjda je vakat da i Željanu zguzimo, odavno su zreli za to, svaki puta se provuku na neku frljoku mater im jbm.
Pobjeda bi nam baš značila, a valjda je vakat da i Željanu zguzimo, odavno su zreli za to, svaki puta se provuku na neku frljoku mater im jbm.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Protiv nas luzerski kao Totenhem, prosuli 2:0. Nocas kao City, gol u zadnjoj minuti.
Agueroooooooooo

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da i super je

-
- Kontakt:
Zrinjski izgubio,kmeljo izgubio
Hajde molim vas momci.Sve nam se poklapa,jako sutra ko da je zadnja!!!
SVI NA KOŠEVO !!!!!
Hajde molim vas momci.Sve nam se poklapa,jako sutra ko da je zadnja!!!
SVI NA KOŠEVO !!!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Galantni, insimadop, NeSamSafetee, Sinfoc1986 i 38 gostiju.