FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daj ba Mulalic na klupi a onaj kepec brani, Kosoric igra a na 100 metara trci 3 minute, ma nek ide sve u pm
-
- Kontakt:
Nevjerovatno je da izvodi Čosića i Ovčinu, dva igrača koji drže sredinu terena, a uvodi Turanjanina... O Drlji je suvišno bilo šta napisati.
pametno, nema šta... i hocemo li onda od četvrte lige da krenemo ko Čelik? sve od ponove jel... Cuj da idu Bekric i Basic..pa ni jedan ni drugi nisu krivi, prvi sto nije dobio dovoljno novca od uprave da moze ponuditi igracima, drugi sto nije dobio igrače koje je trazio.
STa je Basic kriv sto primamo 3 gola iz 3 suta, Sarajevo ulozilo 10 miliona pa i oni umalo izgubise protiv Goska.-..
- diplomatija
- Kontakt:
Nema nikakve, uzivajplavi033 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:37Hajde molim te objasni kakve veze ima kladionica sa ovim rezultatom molim tediplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36Kladionice nam kroje rezultate cijele lige, a vi se nervirajte![]()
![]()
![]()
Normalno da nema, nego vam je ispran mozak sa kladionicom pa svaki prijelaz vi mislite da je namještena utakmica, a to što smo imali 2 hmaan 100% prilike kod 1-0, što smo kod 2-2 imali prilike da dobijemo... ništa.diplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:40Nema nikakve, uzivajplavi033 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:37Hajde molim te objasni kakve veze ima kladionica sa ovim rezultatom molim tediplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36Kladionice nam kroje rezultate cijele lige, a vi se nervirajte![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Prosle godine naguzove otisli u evropu, sad sa duplo slabijim timom ocekujemo nesto vise
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 15 sep 2023, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Mokar do gaća. Sreća pa sam s autom da se malo osuši čovjek.
Nadam se da se će jutra kompletna uprava, seoska varalica koja se lažno predstavlja da je sportski direktor, ono spadalo od trenera i barem 4,5 igrača biti bivši. Sve ostalo je pišanje po klubu. A dušmana ionako imamo previše.
Nadam se da se će jutra kompletna uprava, seoska varalica koja se lažno predstavlja da je sportski direktor, ono spadalo od trenera i barem 4,5 igrača biti bivši. Sve ostalo je pišanje po klubu. A dušmana ionako imamo previše.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cocalic je postao kiks igrac. Vrijeme je za klupu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- diplomatija
- Kontakt:
Pratis fudbal ko moja nena, baš zbog takvih ubleha kao ti svaki prelaz se radi u sudijskoj nadoknadi, udji malo pa pogledaj rezultate po evropiAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36Jesu kladionice nastimale go u zadnjoj sekundi, **** te u usta retardirana?diplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36Kladionice nam kroje rezultate cijele lige, a vi se nervirajte
I ko će ti voditi klub, u upravi raja sa foruma, a za trenera i sportskog direktora Dinu Pekića stavit?ExBlueone je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:43Mokar do gaća. Sreća pa sam s autom da se malo osuši čovjek.
-
- Kontakt:
Uzimaj pare onda, sto pratis fudbal ikako? Zaradjuj kad sve znas, yebo te Mirvic po sred picke.diplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:44Pratis fudbal ko moja nena, baš zbog takvih ubleha kao ti svaki prelaz se radi u sudijskoj nadoknadi, udji malo pa pogledaj rezultate po evropiAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36Jesu kladionice nastimale go u zadnjoj sekundi, **** te u usta retardirana?diplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36Kladionice nam kroje rezultate cijele lige, a vi se nervirajte
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 15 sep 2023, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
1921
Nema ovdje selameta dok se ne nađe investitor i to je to. Sve ovo je neka improvizacija, puko preživljavanje i čekanje neke bolje budućnosti. Nema to veze s upravama, trenerima, igračima, ništa. Nema boljitka dok se nađe ekonomski isplativ način finansiranja i dok se ne bude znalo ko kosi a ko vodu nosi. A sad se ne zna ništa. Mi navijači smo sponzori, uprava se ponaša poput huligana, teren i stadion propada, igrači nam u većini nisu ni za Saobraćajca. To su jednostavno činjenice. A igrači i trener nam se bave team buildingom. E svaka vam čast majstori, baš ste uspjeli dići timski duh.
Samo Željo!
-
- Kontakt:
Drlju na tribine momentalno.
Brazilca i Turanjanina isto.
Basicu zamjeram samo forsiranje antitalentovane spodobe zvanog Andrija Drljo.
Tuce svaka cast na dovodjenju rijetko vidjenih promasaja.
Ode ti najbolji zadnji vezni lige, ti dovedes Bibera i Rustemovica.
Ode ti najbolje krilo lige, ti ne dovedes nikoga.
Od Borca smo se mi totalno raspali. Boga pitaj sta je razlog, a neki razlog postoji 100%.
Brazilca i Turanjanina isto.
Basicu zamjeram samo forsiranje antitalentovane spodobe zvanog Andrija Drljo.
Tuce svaka cast na dovodjenju rijetko vidjenih promasaja.
Ode ti najbolji zadnji vezni lige, ti dovedes Bibera i Rustemovica.
Ode ti najbolje krilo lige, ti ne dovedes nikoga.
Od Borca smo se mi totalno raspali. Boga pitaj sta je razlog, a neki razlog postoji 100%.
Pročepit će negdje.
Sjetit cemo se ovih bodova na proljece, kao i svakih naredni izgubljenih kuci.
Mjau !
-
- Kontakt:
Sace par ovih naucnika da nam objasni kako je sve to normalno da smo u stabilizaciji i da je sve ovo okej i kako smo par nas hulahopkeBojudaosinebu je napisao/la: ↑17 jun 2023, 12:00Sad kad je vecina toga prosla i pripremamo se lagano za novu sezonu ja ne znam stvarno sta smo to mi dobili od ove izborene Evrope, osim nase satisfakcije i to sto smo gotovo mi izgurali sezonu do kraja. Pare od evrope ce se raspodjeliti igracima, dva glavna igraca koja vrijede pa bar mil. Eura odose potpuno besplatno, generalni sponzor sa nekim parama se i ne spominje, investitor kao mozda i jedina opcija idalje gotovo se i ne spominje nikako, igraca prodati nemamo nijednoga al nijednoga ,eto mozda Drina al ko ce za njeg dati vise od 100 hiljada, u sezonu znaci ulazimo 30,40 % slabiji, ova ekipa bez santosa i hodzica 6.7 pozicija, u ligi smo 4. ili 5. opcija za dolazak nekog ozbiljnijeg igraca dakle ne mozes dovesti nikog pribliznog ( sad ce neko reci kako smo njih potrefili, al to se tako dogodoi u par sezona jednog dva igraca a izmedju toga 70 promasaja) i ne zmam bas da smo neato profitirali na kraju.
- diplomatija
- Kontakt:
Pratim što volim Želju, ali ovo večeras je smijurija bila, dovoljno je pogledati kretnje i ponašanje naših igrača kod drugog i trećeg golaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:45Uzimaj pare onda, sto pratis fudbal ikako? Zaradjuj kad sve znas, yebo te Mirvic po sred picke.diplomatija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:44Pratis fudbal ko moja nena, baš zbog takvih ubleha kao ti svaki prelaz se radi u sudijskoj nadoknadi, udji malo pa pogledaj rezultate po evropiAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:36
Jesu kladionice nastimale go u zadnjoj sekundi, **** te u usta retardirana?
cocalic je zadnjih godinu dana kiks igrac al se ne pljuje ni 10% kao rustem npr. jer je jaran sa vecinom i ispijaju se kafe tako da moze i spaliti Grbavicu niko ne bi a rekao, isto vrijedi i za ostale mahalase i raju od igraca. Sta smo mi bogu zgrijesili pa da nam ona paljanska ubleha igra nekoliko sezona i usere svaku tu sezonu sa svojim bravurama u odbrani

Samo se nemojte medzusobno svadzat ljubi vas brat.Teška vremena nismo mi ovo navijaci zasluzili.Boli kad vidiš Drlju da igra sta da covjek radi.Da uleti u teren da ga istjera.Odo se bavit normalnim stvarima ovo mi tesko pada.Pozdrav od mene i Remze javicu se nekad.Sad sam trenutno u banani.
Kosoric je veceras bio jos gori.
Pogledati njegovu reakciju kod drugog gola Goska

- MocMahale444
Basic ima moju podrsku.
Rekoh vam ja seoska lola rumenko nas lijepi Bekric je zavalio Basica.
Neuk i nije sposoban da se bavi ovim poslom.
Isto tako Basic cuva u igri Drlju cijelu tekmu???????????????????????
Muftic (2), Aco (1) gol skrivili, mislim njihova krivica.
Dobro za Cosica ali zasto vadi iz igre Ovcinu????
Zasto Basicu tako malo minuta Haracicu?
Stilic ono malo sto je odigrao bolji od 90% .
Dje ba arap?
Podrska Basicu ali opet ovo je njegova tekma, on je kriv.
Bekric ga zavalio ko bekana, e Basicu hajde ti manje price vise rada.
Rekoh vam ja seoska lola rumenko nas lijepi Bekric je zavalio Basica.
Neuk i nije sposoban da se bavi ovim poslom.
Isto tako Basic cuva u igri Drlju cijelu tekmu???????????????????????
Muftic (2), Aco (1) gol skrivili, mislim njihova krivica.
Dobro za Cosica ali zasto vadi iz igre Ovcinu????
Zasto Basicu tako malo minuta Haracicu?
Stilic ono malo sto je odigrao bolji od 90% .
Dje ba arap?
Podrska Basicu ali opet ovo je njegova tekma, on je kriv.
Bekric ga zavalio ko bekana, e Basicu hajde ti manje price vise rada.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 38 gostiju.