Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la Truhlo » 15 sep 2023, 20:08

IceTea je napisao/la:
15 sep 2023, 20:05
prisonbreak je napisao/la:
15 sep 2023, 20:00
IceTea je napisao/la:
15 sep 2023, 19:59

Nije to ni bilo teško prognozirat. :urnebes:

Šalu na stranu, mora bit jaka posjeta na obje utakmice..

Samo da ne bude prevelika razlika. Umanjit će važnost osjetno.
Trebala bi biti jaka posjeta. Vi imate fine rezulltate, sutta bi vi lagano mogli dobaciti do petice. Bar bi trebalo.

Sutra u Kaknju sigurno miljs Zenicana.

A vrlo moguce da ce razlika biti velika, steta. Bila bi strasno dobra utakmica da smo mi jaci, al jbg.
Iskreno dosta raje koje sam pitao, ide na utakmicu. Jedinstvena prilika da se napuni Tušanj. Uz utakmicu kad vi budete gostovali i ako dođe neko jak u Kupu. Sad kad krenu kiše i loše vrijeme, ode sve u helać.

Biti će vaših kamaru u Kaknju, niste se dugo suočili s Rudarom, ako sam dobro pročitao. To je taj neki mali derbi, pa vidjet ćemo.

I mora bit dobra utakmica taman da ste zadnji vi ili mi. Crveno crni derbi je samo jedan. :bih:
Truhlo je napisao/la:
15 sep 2023, 20:03
Žute šupčine ništa ne prepuštaju slučaju, sutra lakrdija od suđenja u Tuzli i u Kaknju :puke:
Truhlo dabogda mi izgubili ako će bit lakrdije, tj.da nam navlače.

Ne bojimo se šumara, samo jako i u kost. Pobjeda mora biti. :salut:
Nisam mislio na vas, nego žute šupčine dolaze istim autobusom kao i sudije ;)

Nama sudi govance koje nas je pokušalo povaliti u kupu protiv Banovića, samo pogledajte penal kakav je svirao, da ostalo ne nabrajam. U tunelu je prijetio da će nas sutra karati, mamicu mu yebm plaćeničku :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 15 sep 2023, 20:11

Truhlo je napisao/la:
15 sep 2023, 20:08
IceTea je napisao/la:
15 sep 2023, 20:05
15 sep 2023, 20:00

Trebala bi biti jaka posjeta. Vi imate fine rezulltate, sutta bi vi lagano mogli dobaciti do petice. Bar bi trebalo.

Sutra u Kaknju sigurno miljs Zenicana.

A vrlo moguce da ce razlika biti velika, steta. Bila bi strasno dobra utakmica da smo mi jaci, al jbg.
Iskreno dosta raje koje sam pitao, ide na utakmicu. Jedinstvena prilika da se napuni Tušanj. Uz utakmicu kad vi budete gostovali i ako dođe neko jak u Kupu. Sad kad krenu kiše i loše vrijeme, ode sve u helać.

Biti će vaših kamaru u Kaknju, niste se dugo suočili s Rudarom, ako sam dobro pročitao. To je taj neki mali derbi, pa vidjet ćemo.

I mora bit dobra utakmica taman da ste zadnji vi ili mi. Crveno crni derbi je samo jedan. :bih:
Truhlo je napisao/la:
15 sep 2023, 20:03
Žute šupčine ništa ne prepuštaju slučaju, sutra lakrdija od suđenja u Tuzli i u Kaknju :puke:
Truhlo dabogda mi izgubili ako će bit lakrdije, tj.da nam navlače.

Ne bojimo se šumara, samo jako i u kost. Pobjeda mora biti. :salut:
Nisam mislio na vas, nego žute šupčine dolaze istim autobusom kao i sudije ;)

Nama sudi govance koje nas je pokušalo povaliti u kupu protiv Banovića, samo pogledajte penal kakav je svirao, da ostalo ne nabrajam. U tunelu je prijetio da će nas sutra karati, mamicu mu yebm plaćeničku :bih:

Je.bo majku pa to samo kod nas ima, msm ta izjava u tunelu :urnebes:

Gdje mogu pogledat te sažetke protiv Budućnosti?
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 15 sep 2023, 20:12

Samo da prezivimo dobrih zivaca i da niko ne uleti na teren. Kako bi nas oderali, jedva bi docekali. Utakmica kako god zavrsi, ako ima sta, fataj ga poslije utakmice, yebi mu mater, kad ne mogu dokazat nista.

Protiv Bosne Visoko, prije 2 godine mislim, faking debelo krme salem prolic kako nas je zavalio, pa nasu uletili na teren, od svega nama -3 boda. Takve treba par dana poslije utakmice fatati po coskovima, pa ko god da bude i na kojoj god strani, zbog njih i ne mozemo naprijed.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 15 sep 2023, 20:13

Vidio sam sad na YT. Frajer izbio loptu glavom, ovaj penal svira.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 15 sep 2023, 20:15

IceTea je napisao/la:
15 sep 2023, 20:13
Ma nije samo to, cist penal, dizanja zastavica kod postignutih golova. Cjelokupno sviranje faulova i smijanje u facu, samo ponasanje. Ludilo
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 15 sep 2023, 20:18

15 sep 2023, 20:15
IceTea je napisao/la:
Ma nije samo to, cist penal, dizanja zastavica kod postignutih golova. Cjelokupno sviranje faulova i smijanje u facu, samo ponasanje. Ludilo
Zanimljivo kako niko to ništa nije pregledao, prokomentarisao negdje, kaznio debila. Što je najgore levat istom klubu opet sudi.

Sumnjivo do bola. Šteta realno jer je suđenje generalno ok u ligi.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 sep 2023, 20:22

redbull93 je napisao/la:
15 sep 2023, 20:12
Samo da prezivimo dobrih zivaca i da niko ne uleti na teren. Kako bi nas oderali, jedva bi docekali. Utakmica kako god zavrsi, ako ima sta, fataj ga poslije utakmice, yebi mu mater, kad ne mogu dokazat nista.

Protiv Bosne Visoko, prije 2 godine mislim, faking debelo krme salem prolic kako nas je zavalio, pa nasu uletili na teren, od svega nama -3 boda. Takve treba par dana poslije utakmice fatati po coskovima, pa ko god da bude i na kojoj god strani, zbog njih i ne mozemo naprijed.
Yebeš tri boda. Tada je kazna bila 10k KM plus 3 domaće bez publike. Hladno 30, 40k KM je izbijeno iz klupske kase.

Velež je Sabriju majstorski odradio. Očigledno ništa nisu naučili, neka se ne zijane kada ih još bude gorilo po tunelima širom BiH.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 sep 2023, 20:25

IceTea je napisao/la:
15 sep 2023, 20:18
15 sep 2023, 20:15
IceTea je napisao/la:
Zanimljivo kako niko to ništa nije pregledao, prokomentarisao negdje, kaznio debila. Što je najgore levat istom klubu opet sudi.

Sumnjivo do bola. Šteta realno jer je suđenje generalno ok u ligi.
Sve je to uhodano. Posmatrač suđenja sutra je Edis Prošić, stari mešetar prve lige. Kačio sam na našoj temi klip šta je radio Lukavcu u Kaknju prije 10 godina. Takav posmatrač i traži lakrdiju od glavnog govanceta sutra.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 15 sep 2023, 20:27

Truhlo je napisao/la:
15 sep 2023, 20:22
redbull93 je napisao/la:
15 sep 2023, 20:12

Yebeš tri boda. Tada je kazna bila 10k KM plus 3 domaće bez publike. Hladno 30, 40k KM je izbijeno iz klupske kase.

Velež je Sabriju majstorski odradio. Očigledno ništa nisu naučili, neka se ne zijane kada ih još bude gorilo po tunelima širom BiH.
Vidis, to sam i zaboravio. Bar kod nas tunela ima, nemoj misliti da ne bi gorili opet, sve ima svoju granicu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 sep 2023, 20:34

Evo sad i u tunelu im obecao povaljivanje . 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 sep 2023, 20:40

Beduin je napisao/la:
15 sep 2023, 20:34
De budi normalan, kad se normalno piše. U srijedu mu je cijeli stadion yebao majku, a šta je bilo u tunelu je živa istina. Prvih 5 utakmica smo imali reguralno suđenje, mogla su se dva penela svirati protiv Goražda i Rahića, ali nema veze, svakako ne bi utjecali na rezultat.

Zbog čega savez nije uvažio zahtjev Čelika i delegirao drugog sudiju, nego baš njega forsiraju?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 sep 2023, 20:44

NK Čelik: Ne želimo biti dio zakulisnih igara, pozivamo savez da…
14 Septembra, 2023 12:23

NK Čelik Zenica danas se oglasio zvaničnim saopštenjem.

„Zatraženo izuzeće određenih službenih lica!

Ovim putem obavještavamo javnost da smo, u cilju zaštite imena i integriteta NK Čelik Zenica, ali i nogometa kao sporta, od nadležnih komisija Nogometnog saveza FBiH zatražili izuzeće određenih službenih lica za predstojeću gostujuću utakmicu koju naš klub igra u subotu, 16.09.2023. protiv FK Rudar Kakanj.
Naime, kako bismo izbjegli novčane kazne za naš klub u slučaju detaljnog izvještavanja o imenima službenih lica i o razlozima njihovog izuzeća, obavještavamo javnost da smo sve neophodne detalje uputili na adresu Komisije za suce i suđenje NSFBiH.
Ovim putem naglašavamo da ni u kom slučaju ne želimo da naš klub bude dio zakulisnih igara. Otvoreno zagovaramo pošteno suđenje za sve klubove s ciljem da o sportskim rezultatima odlučuju samo igrači i struka, a nikako sudije i službenih lica, te ovim putem otvoreno pozivamo Nogometni savez FBiH da poduzme sve predostrožne mjere da spriječi lakrdiju u subotu, ali i na svim budućim utakmicama na svim terenima u državi!“, saopštili su iz Čelika.

:kuknjava: :kuknjava: :kuknjava:
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 sep 2023, 20:44

Truhlo je napisao/la:
15 sep 2023, 20:40
Beduin je napisao/la:
De budi normalan, kad se normalno piše. U srijedu mu je cijeli stadion yebao majku, a šta je bilo u tunelu je živa istina. Prvih 5 utakmica smo imali reguralno suđenje, mogla su se dva penela svirati protiv Goražda i Rahića, ali nema veze, svakako ne bi utjecali na rezultat.

Zbog čega savez nije uvažio zahtjev Čelika i delegirao drugog sudiju, nego baš njega forsiraju?
A ti si inace dokazano bistra osoba i relevantan izvor da ti se vjeruje kad kazes da je ziva istina.
Ok.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 sep 2023, 20:46

Ne bih se iznenadio ako sutra bude kakav cirkus od sudjenja na Tusnju, sa obzirom na to da se vec od samog pocetka sve ekipe koje su igrale kontra Stupcanice zale na sudjenje.
Al zato ih dobro nagazit, da ni sudije ne mogu pomoci.
Volim tebe, više od sebe

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 sep 2023, 20:50

antisisoja1919 je napisao/la:
15 sep 2023, 20:46
Ne bih se iznenadio ako sutra bude kakav cirkus od sudjenja na Tusnju, sa obzirom na to da se vec od samog pocetka sve ekipe koje su igrale kontra Stupcanice zale na sudjenje.
Ja fino pišem kakva nam se čorbica kuha sa suđenjem sutra i jednim i drugim, a onaj šonjo pastir došao da sere i proziva.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 15 sep 2023, 20:51

Ma nema cirkusa s nama. Nagazit ih dobro, stisnut od prve minute. Ako dobiju, svaka čast. Samo da je regularno i pošteno.

Isto bih i Čeliku savjetovao. Bolja su ekipa, neka dokažu.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 15 sep 2023, 20:57

Beduin je napisao/la:
15 sep 2023, 20:44
Truhlo je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

A ti si inace dokazano bistra osoba i relevantan izvor da ti se vjeruje kad kazes da je ziva istina.
Ok.
Ma ovo je istina, nazalost.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 15 sep 2023, 21:05

15 sep 2023, 20:57
Beduin je napisao/la:
15 sep 2023, 20:44
Truhlo je napisao/la:

Ok.
Ma ovo je istina, nazalost.
Sutra kad žute šupčine učeraju sa sudijama, pričat će drugu priču. Nama pošten poraz nije problem. Gubili smo od Fortune, Bosne, Stupčanice i pružala se ruka nakon 3 komada u Olovu. Isto tako nema tolerancije na yebavanje u mozak i namjernu krađu. Već smo ovo prošli u trećem rangu i ne bih volio još jednu masnu kaznu u procesu oporavka.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 sep 2023, 21:07

Truhlo je napisao/la:
15 sep 2023, 20:50
Ja fino pišem kakva nam se čorbica kuha sa suđenjem sutra i jednim i drugim, a onaj šonjo pastir došao da sere i proziva.
Popušit ćemo i vi i mi na kraju (i vi želite u PL, način kako ste rasuli Banoviće govori da to nije bez pokrića).

Olovo vjerovatno ulazi, maksimalno su angažovani van terena :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 sep 2023, 21:09

Sta kaze @only na sutrasnje lakrdije (vjerovatno)?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.