Nisam mislio na vas, nego žute šupčine dolaze istim autobusom kao i sudijeIceTea je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:05Iskreno dosta raje koje sam pitao, ide na utakmicu. Jedinstvena prilika da se napuni Tušanj. Uz utakmicu kad vi budete gostovali i ako dođe neko jak u Kupu. Sad kad krenu kiše i loše vrijeme, ode sve u helać.prisonbreak je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:00Trebala bi biti jaka posjeta. Vi imate fine rezulltate, sutta bi vi lagano mogli dobaciti do petice. Bar bi trebalo.
Sutra u Kaknju sigurno miljs Zenicana.
A vrlo moguce da ce razlika biti velika, steta. Bila bi strasno dobra utakmica da smo mi jaci, al jbg.
Biti će vaših kamaru u Kaknju, niste se dugo suočili s Rudarom, ako sam dobro pročitao. To je taj neki mali derbi, pa vidjet ćemo.
I mora bit dobra utakmica taman da ste zadnji vi ili mi. Crveno crni derbi je samo jedan.
Truhlo dabogda mi izgubili ako će bit lakrdije, tj.da nam navlače.
Ne bojimo se šumara, samo jako i u kost. Pobjeda mora biti.![]()

Nama sudi govance koje nas je pokušalo povaliti u kupu protiv Banovića, samo pogledajte penal kakav je svirao, da ostalo ne nabrajam. U tunelu je prijetio da će nas sutra karati, mamicu mu yebm plaćeničku