Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ovaj Ajax je smece od ekipe 

Stranica je https(SIGURNA) za sta treba certifikat a krece krajem mjeseca.WWIN posjeduje certifikat od moneybookers sto znaci da se moze karticama uplacivati. https://wwin.ba/onama.aspx?page=rjesenja link od rijesenjaBosnier je napisao/la:Da nije ovo neki scam ?legenda reala je napisao/la:Just do it je napisao/la:Da li mozda neko zna kada ce ova stranica u funkciji
http://www.wwin.ba
e kad je riječ o tome ,danas ja pito one radnice u wiliamsu i one nemaju pojma o tome prvi put čuju ,tako da javim Hodži
Registrirani igraci mogu vec sljedece sedmice ocekivati bonus kao testni igraci a sav iznos koji osvoje pripisat ce se na glavni ,stvarni racun. Live kladjenje je vec vidljivo na stranici sa svim razradama i ligama kao i sportovima.Krajem mjeseca ocekuje se start , a trenutno je u izradi visejezicnost
Wwin tim
A sta mislite hocel trebat licna karta da se uplati kes...il samo odes radnici u kladu i kazes stavi mi cener na taj i taj acc...

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
adis.p je napisao/la:A sta mislite hocel trebat licna karta da se uplati kes...il samo odes radnici u kladu i kazes stavi mi cener na taj i taj acc...![]()
Ništa bez lične karte.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pozdrav ekipa. Evo moj prvi post na ovom forumu. Nažalost, otkrio sam ga tek prije par dana... Jao koliko sam para mogao sačuvati da sam znao za vas
Samo da se zahvalim kolegi na dobrom savjetu za delića

Ovo je malo bolji listić u zadnje vrijeme, bio je još jedan sličan danas, sa malo više parova al manjim ulogom, i pao na Kavčiću
, inače sam jučer baš imao 2 "predivna" pada
(btw, souza je izgubio tako da je dobio prvi set 6-3 i onda izgubio dva tie-breaka 8-6 i 10-8 ..... zakon)

Za sada samo ovo, neki drugi put mozda i padne koji prijedlog listića kad budem siguran u prolaz

Samo da se zahvalim kolegi na dobrom savjetu za delića

Ovo je malo bolji listić u zadnje vrijeme, bio je još jedan sličan danas, sa malo više parova al manjim ulogom, i pao na Kavčiću

Za sada samo ovo, neki drugi put mozda i padne koji prijedlog listića kad budem siguran u prolaz

Zadnja izmjena: ganci82, dana/u 10 mar 2011, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:Dynamo K. - Man City 1 2.70..eto singl od mene..![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Admir i ja smo juče' isto napisali da je siguran 1 

E heba'i ga onda....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Hvala Deliću, ali sutra je na njega 1.60
To ćemo preskočiti, a igrat ćemo na Vazelina i Mahuta. Dobre su kvote, na vama je da dodate treći par 

HoćemoBegonja je napisao/la:Hvala Deliću, ali sutra je na njega 1.60To ćemo preskočiti, a igrat ćemo na Vazelina i Mahuta. Dobre su kvote, na vama je da dodate treći par

Da se po(h)valim

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 10 mar 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Begonja je napisao/la:Hvala Deliću, ali sutra je na njega 1.60To ćemo preskočiti, a igrat ćemo na Vazelina i Mahuta. Dobre su kvote, na vama je da dodate treći par
a treći će biti Škugor ,šta misliš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima li kakvih prijedloga za NBA veceras 

Što da ne, trebao bi dobiti onog Talijana, ali ja ne igram turnire gdje nema streama. To su muljaže neviđene.legenda reala je napisao/la:Begonja je napisao/la:Hvala Deliću, ali sutra je na njega 1.60To ćemo preskočiti, a igrat ćemo na Vazelina i Mahuta. Dobre su kvote, na vama je da dodate treći par
a treći će biti Škugor ,šta misliš
'ebo ga Španija, još ti čo'ek fino govori osiguraj se...sam si kriv...mogo si staviti koju markicu na x2hodža je napisao/la:mandraX je napisao/la:hodža

Sutra Delic pada imam neki osjecaj 

Ajax, da Bog da pomrli svi. Igram Ajax da da gol i to ne uspiju moroni mrtvi.
Eto, sad mi je lakše. Koji sam ja bogalj, pa igram na ove bogalje.
Eto, sad mi je lakše. Koji sam ja bogalj, pa igram na ove bogalje.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
A kralj te hebo,čekam Pesch/Sreb-Jans/Rosol 1 1.20 za 70KM,piše na listiću 23:55,kontam iza 00:00 oko 02:00 ili 03:00 igraju,i sad vidim na rezultati tačka kom da igra tek sutra u 20:00.
Kojeg je*enog qrca ubacuju te parove,ne mogu da shvatim...

Kojeg je*enog qrca ubacuju te parove,ne mogu da shvatim...
You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
jesi šta za NBA sastaviohodža je napisao/la:taman da braniš sutra
ima li kakvog pikada sigurice

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.