FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Davies krunisao fantastican mec
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koji IQ potez moj Daviese 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Zasluzili su.
-
- Kontakt:
Kad se vraća Guerreiro da ne gledam ovo smeće više na lijevom beku. Kud ne prodaše otpad Realu već ovo ljeto.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Otkud pljuvanje po Daviesu a lik uz kejna i sanea najbolji igrac u prva tri kola.
Daj uozbilji se, ne pricaj nebulozeBundesliga je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:25Kad se vraća Guerreiro da ne gledam ovo smeće više na lijevom beku. Kud ne prodaše otpad Realu već ovo ljeto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prve 3 utakmice jedan od najboljih, 3 asista, pretjeruješ.Bundesliga je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:25Kad se vraća Guerreiro da ne gledam ovo smeće više na lijevom beku. Kud ne prodaše otpad Realu već ovo ljeto.
Treba ponovo da se desi nama ne valja Realu valja?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Prema viđenom večeras nismo ni zaslužili pobjedu ovo je preloše šta mi igramo,da je Boniface pogodio nešto od silnih šansi večeras bi bili potopljeni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dobijenu utakmicu ispustiše. Davies kreten kakvog nema nigdje.
Tanka ekipa realno za najviše domete. Morao se dovesti vezni.
Tuchel je neznalica gora od Kovača.
Tanka ekipa realno za najviše domete. Morao se dovesti vezni.
Tuchel je neznalica gora od Kovača.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Kakve nebuloze, lik je otpad. Vi se očigledno ložite na ovo trčanje u stilu Usaina Bolta, a to što ostavlja rupe konstantno pozada, pravi idiotske faulove i ne zna centrirati ništa jel? Guerreiro bi bio dosta bolji od njega, i disciplinovaniji. Jedva čekam da ovog istjera iz prvih 11.
Ma Musiala i Davies su glavom negdje drugo
Zadnja izmjena: zona072, dana/u 15 sep 2023, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Realno tacno, da je lik bio pri sebi odnijeli bi sva 3 boda... mi sta smo napravili to je bilo iz prekida, oni su bili puno konkretniji sa loptom i izgradjenim akcijama.
Meni Tuchel za sad nivo Kovaca, samo je ovaj drugi spremio ekipu da moze do Marsa na rukama hodati.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Krec nije bio, debil zapetljo sam sebi noge usporavajuci..logicno da ce ga Davies odnijeti. Pisam ovog sudiju.
Ostalo super, fajterski mec.
Ostalo super, fajterski mec.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jedna od najjadnijih odbrana u Evropi.
Desni bek nije ni za Prve Federalne lige.
Izlaskom Kimmicha izgubilo se malo igre sto je bilo.
Nevezano za rezultat, svabe imaju najgore sudije ubijedljivo.
Desni bek nije ni za Prve Federalne lige.
Izlaskom Kimmicha izgubilo se malo igre sto je bilo.
Nevezano za rezultat, svabe imaju najgore sudije ubijedljivo.
-
- Kontakt:
Ništa ovdje Tuchel nije kriv. Debilna uprava i dalje misli da je 2020-ta pa da im Goretzka može držati sredinu. Da Davies nije napravio glupost, tri boda bi se pisala. Još jednom pohvaliti masterclass nedovođenja veznjaka
. Kimmichu se mogu spočitati neke stvari, ali ne dao Bog da se on povrijedi, vjerovatno bi počeli igrati na duge lopte jer niko ne bi mogao iznijeti istu.

Ma daj, pa u EPL sudjenje gore 10000x. Penal je bio cist realno, nije nas sudija ni za sta zakinuo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Davies ponekad prime Carlos ponekad Edson Brahfield, nikad izmedju nesto ili je jedno ili drugo
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dobro smo mi na kraju prosli
Nece Tuchel dalje od januara
Nece Tuchel dalje od januara
Meni samo zao De Ligta jer ce ga Tuhel shebati, osim ako se neko od dvojca ne povrijedi pa ovaj na silu mora igrati. Ostalo je greska uprave.
Apsolutno si u pravu,treba ga uvaljati Realu.Bundesliga je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:30Kakve nebuloze, lik je otpad. Vi se očigledno ložite na ovo trčanje u stilu Usaina Bolta, a to što ostavlja rupe konstantno pozada, pravi idiotske faulove i ne zna centrirati ništa jel? Guerreiro bi bio dosta bolji od njega, i disciplinovaniji. Jedva čekam da ovog istjera iz prvih 11.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 15 sep 2023, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.