Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Skandal na Grbavici!!!!!!
Zasto navijaci sa sjeverne tribine psuju majku, sestru i familiju Galicu?
Je li to ta radnicka klasa, stil zivota, filozofija????????
Zasto navijaci sa sjeverne tribine psuju majku, sestru i familiju Galicu?
Je li to ta radnicka klasa, stil zivota, filozofija????????
-
- Kontakt:
Kralju ja mislim da ste vi prvi pijacari bar po pricama starijih

Stočna pijaca je namijenjenja za spajanje kupaca i prodavaca stoke te poljoprivrednih dobara
Stranice i stranice o Zelji tacno si im trn u oku Zeljkane...dzaba vam sve kad cemo opet igrati evropu,duga je sezona ........
-
- Kontakt:
E čuj pijačari.
Pa zbog čega jer nam je stadion kilometar od pijace.
A doseljenici sa Peštera,Tuzija,Sjenice ne znaju da im je pijaca 800 metara od stadiona.

Pa zbog čega jer nam je stadion kilometar od pijace.
A doseljenici sa Peštera,Tuzija,Sjenice ne znaju da im je pijaca 800 metara od stadiona.

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
FUN FACT
Udaljenost od pijace do stadiona Rođeni je 800 m
Udaljenost od tržnice do stadiona pod Bijelim Brijegom je 950 m .
Da li sad plasticare i medjugorce trebamo nazivat trznicari ?
Usput kako se provela nova godina sinoć ? Jel gazda organizirao vatromet za sirotinju ?
Udaljenost od pijace do stadiona Rođeni je 800 m
Udaljenost od tržnice do stadiona pod Bijelim Brijegom je 950 m .
Da li sad plasticare i medjugorce trebamo nazivat trznicari ?
Usput kako se provela nova godina sinoć ? Jel gazda organizirao vatromet za sirotinju ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zelen si, ne znas o cemu pricam. Da znas, poklopio bi se.
Klub im zavrsi iza nas, Sloga uradinisto stoni Gosk, mi se ne oglasavamo, oni vise o tome.nego o tekmi danas koju igraju. Cestitam

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- svrakino1921
- Kontakt:
organizaciji Općine Centar i Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“ organizirana je dvodnevna akcija čišćenja stadiona „Asim Ferhatović Hase“ a pred revanš susret prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Torpeda iz Kutaisija koji se igra u četvrtak, 20. jula sa početkom u 21 sat.
Ovako bih i ja mogao bit investitor kao gosp.Mirva
Samo bih fa sam ja investitor pored grba Grada Sarajeva i grba opcine Centar i grba Kantona Sarajevo nosili bi i natpis VISIT SVRAKINO
U akciji čišćenja i pranja stadiona uoči revanš susreta učestvuju pripadnici civilne zaštite Općine Centar, radnici Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“, KJKP „Rad“, te pripadnici DVD Bjelave.
Načelnik Srđan Mandić obišao je danas stadion i poručio da će Opština Centar učiniti maksimalne napore kako više nikada Fudbalski klub Sarajevo evropske utakmice ne bi morao igrati bilo gdje osim na Koševu.
-Izuzetno smo sretni i ponosni što se Evropa vraća na Koševo. Opština Centar i dalje ostaje partner FK Sarajevo, i učinit ćemo sve da Klub u budućnosti sve evropske utakmice igra na stadionu „Asim Ferhatović Hase“. U proteklom periodu, imajući u vidu prije svega opšti društveni interes i činjenicu da se projektom modernizacije glavnog terena stadiona „Asim Ferhatović Hase“ stvaraju preduslovi za odigravanje međunarodnih klupskih i reprezentativnih utakmica, Opština Centar je pristupila sufinansiranju projekta rekonstrukcije travnjaka na Koševu i obezbijedila 549.197 za tu namjenu. Pored navedenih sredstava dodatno je iz budžeta ove lokalne zajednice izdvojeno 79.852 KM za priključenje sistema grijanja travnatog terena stadiona na niskonaponsku distributivnu mrežu, a što je predstavljalo uslov za rad grijača i dodatne opreme. Također, u ovoj godini izdvojeno je 350.000 maraka za Omladinski pogon Fudbalskog kluba Sarajevo, te 100.000 maraka za troškove odigravanja utakmica kao pomoć Klubu. Važno je da i Opština i Klub ispunavaju ugovorne obaveze, jer zajedno možemo napraviti velike iskorake u modernizaciji Koševa, kazao je Mandić.
Načelnik Mandić je sa direktorom Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“ Mirzom Muzurović“ obišao i radove na sanaciji svlačionica te ostalih prostorija u kompleksu stadiona „Asim Ferhatović Hase“.

Samo bih fa sam ja investitor pored grba Grada Sarajeva i grba opcine Centar i grba Kantona Sarajevo nosili bi i natpis VISIT SVRAKINO
U akciji čišćenja i pranja stadiona uoči revanš susreta učestvuju pripadnici civilne zaštite Općine Centar, radnici Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“, KJKP „Rad“, te pripadnici DVD Bjelave.
Načelnik Srđan Mandić obišao je danas stadion i poručio da će Opština Centar učiniti maksimalne napore kako više nikada Fudbalski klub Sarajevo evropske utakmice ne bi morao igrati bilo gdje osim na Koševu.
-Izuzetno smo sretni i ponosni što se Evropa vraća na Koševo. Opština Centar i dalje ostaje partner FK Sarajevo, i učinit ćemo sve da Klub u budućnosti sve evropske utakmice igra na stadionu „Asim Ferhatović Hase“. U proteklom periodu, imajući u vidu prije svega opšti društveni interes i činjenicu da se projektom modernizacije glavnog terena stadiona „Asim Ferhatović Hase“ stvaraju preduslovi za odigravanje međunarodnih klupskih i reprezentativnih utakmica, Opština Centar je pristupila sufinansiranju projekta rekonstrukcije travnjaka na Koševu i obezbijedila 549.197 za tu namjenu. Pored navedenih sredstava dodatno je iz budžeta ove lokalne zajednice izdvojeno 79.852 KM za priključenje sistema grijanja travnatog terena stadiona na niskonaponsku distributivnu mrežu, a što je predstavljalo uslov za rad grijača i dodatne opreme. Također, u ovoj godini izdvojeno je 350.000 maraka za Omladinski pogon Fudbalskog kluba Sarajevo, te 100.000 maraka za troškove odigravanja utakmica kao pomoć Klubu. Važno je da i Opština i Klub ispunavaju ugovorne obaveze, jer zajedno možemo napraviti velike iskorake u modernizaciji Koševa, kazao je Mandić.
Načelnik Mandić je sa direktorom Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“ Mirzom Muzurović“ obišao i radove na sanaciji svlačionica te ostalih prostorija u kompleksu stadiona „Asim Ferhatović Hase“.

- BordoBBoja
- Kontakt:
Evo se i siftar pojavio nakon pocetnog soka
Ja kontao da ga nisu u pritvor odveli sinoc
Nigdje ga
Ja kontao da ga nisu u pritvor odveli sinoc
Nigdje ga
Izgleda da su slabo veslali na raftingu?
I GOŠK,ne zaboraviti Gabelski omladinski športski klub -za prijatelje s grbavice ,kratko GOŠKCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 sep 2023, 10:54Mozda je Zeljkanu najbolje da krene Celikovim stopama iz kantonalne lige jer ovakvim funkcionisanjem samo ce biti kanta uredjenim klubovima tipa Sarajevo Velez Borac Siroki Zrinjski
Nece im tesko pasti dvoboji sa Saobracajcem i Famosom iz Hrasnice posto su dosta puta u proslosti kao nizeligasi vodili bitke![]()

Momku dali aplauz kad je izasao tako da bulaznis gluposti.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Ma vas treba naučiti nešto da radite. Od ovih donacija nema hajra. Izgledate mi ko one porodice sto im se skuplja humanitarna, naprave im kuću i dodju za 5 godina oni prodali prozore vrata opet žive u siromaštvu. Opet akcija i tako na svako 5 godina. Ili ko onaj “Ko nema nek uzme halal je”, daju vam pare za trafostanicu vi plate podijelite pa poslije vam opet moraju skupljati.
Vas treba zaposlit nešto drustvenokorisno, naučit vas neki zanat da se sami o sebi možete brinut, opismenit, “dat hljeb u šake”.
Šta vam je sa tribinom i terenom jebote to vam je prioritet održavat.
Vas treba zaposlit nešto drustvenokorisno, naučit vas neki zanat da se sami o sebi možete brinut, opismenit, “dat hljeb u šake”.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:10Kralju ja mislim da ste vi prvi pijacari bar po pricama starijih![]()
Stočna pijaca je namijenjenja za spajanje kupaca i prodavaca stoke te poljoprivrednih dobara

Onako realno,
Bolje vam ide prica o genitalijama Edisa Kovacevica predsjednika Zelje sa kojima ste poprilicno optereceni, nego ovo.
Hulahopka vam oci otvarao o radu uprave, vi ga pljuvali. Ne može ni
napraviti pitu od gov*na.
Jeste, niko ne konta na kog aludiras i o cemu pricas. Samo nece niko na taj nivo da se spusta, nemoc cista.Argentina je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:32Zelen si, ne znas o cemu pricam. Da znas, poklopio bi se.
Klub im zavrsi iza nas, Sloga uradinisto stoni Gosk, mi se ne oglasavamo, oni vise o tome.nego o tekmi danas koju igraju. Cestitam![]()

Au, kakva je ovo istina. Njih ce tacno unistiti sto su navikli na donaciju i sadaku. Oni su fudbalski ekvivalent nase drzave. Nema nsprijed sa sadaka mentalitetom.jurisicduska je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:55Ma vas treba naučiti nešto da radite. Od ovih donacija nema hajra. Izgledate mi ko one porodice sto im se skuplja humanitarna, naprave im kuću i dodju za 5 godina oni prodali prozore vrata opet žive u siromaštvu. Opet akcija i tako na svako 5 godina. Ili ko onaj “Ko nema nek uzme halal je”, daju vam pare za trafostanicu vi plate podijelite pa poslije vam opet moraju skupljati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad malo bolje skontam i ja bi pisao ove gluposti da mi klub 10 godina nije titulu osvojio ahahhahahahaha jao koliko klece ljudi pa ovo su scenesvrakino1921 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:35organizaciji Općine Centar i Javne ustanove „Centar za sport i rekreaciju“ organizirana je dvodnevna akcija čišćenja stadiona „Asim Ferhatović Hase“ a pred revanš susret prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv Torpeda iz Kutaisija koji se igra u četvrtak, 20. jula sa početkom u 21 sat.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- svrakino1921
- Kontakt:
nemojte vise ljudi,igra se derbi veceras,ocekujem kisu golova sa nekim pogreskama golmana po ovom vremenu
znamo da nema kluba a da im je zeljo drag,ali pretjerali ste,neka ih neka broje posjetu,valjda do Doboja i izbroje
znamo da nema kluba a da im je zeljo drag,ali pretjerali ste,neka ih neka broje posjetu,valjda do Doboja i izbroje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, amypitar, Hrammm1921, Resolute i 29 gostiju.