Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Nakon 2-3 utakmice sam uvidio da Edo i neće baš nešto napredovati u klubu kakav je danas City.Jednostavno ovo je čisto naprđavanje,Manchinijeva filozofija igre i ovakvo izdanje igrača su ispod svakog nivoa.Za Edu je pozitivna stvar što je došao u jaku ligu gdje je svaka tekma derbi ali sudeći kako igra klub u cjelini-nije to baš nešto.Evo prvi jači protivnik i donji su,nije mi samo jasno kako su treći u PL.
- spielführer_21
- Kontakt:
O čemu vi raspravljate, Bože mili
Pa vidite da ovaj City nema ni i od igre, a vi našli kritikovati napadača, a oni svi skupa od golmana do Džeke ne znaju gdje se nalaze. Zbog čega? Pa zbog tupana od trenera koji nema pojma ni o čemu, ne samo o taktici.. Napadača možeš kritikovati ako igra u ekipi tipa Barca, Dortmund itd. gdje svaku utakmicu ima 4-5 čistih prilika, a ako je Džeko večeras imao takvu onda sam ja u krivu.. 
I ne treba ništa govoriti protiv bilo kojeg igrača u Cityu kad oni sami ne znaju ni šta igraju ni zbog čega..

I ne treba ništa govoriti protiv bilo kojeg igrača u Cityu kad oni sami ne znaju ni šta igraju ni zbog čega..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da ni sam Mancini nezna sta radi uopste,nema autoritet isto kao da je rekao igraci igrajte kako sami znate raspodjelite se i skontajte taktiku pa igrajte,Jaja ture,pa Zabaleta,Baloteli sve to treba biti na klupi,jedan De jong da nema mjesta u timu bruka....
Ali svaki napad se svodi na vracanje lopte odbrani i tako jedno 1000000005555 puta urade u napadu ...
Tesko je kriviti pojedince ali cijeli tim igra ocajno,ustvari ni oni sami neznaju sta igraju,prvo nemaju povjerenja u svoje sposobni a o timskom povjerenju i kompaktnosti da negovorim,igraju se gluhih telefona po terenu,Balotelio posle svake izgubljene lopte sline brise i gleda njega u nebo,setka se....Zabaleta bi i glavom kroz zid,Jaja ture mislim da ce mu se igraci sami sklanjati i da ce moci proci igraca bez ikakvog napora....
Blackpool ljepse i tecnije igra od City-a!
Ali svaki napad se svodi na vracanje lopte odbrani i tako jedno 1000000005555 puta urade u napadu ...
Tesko je kriviti pojedince ali cijeli tim igra ocajno,ustvari ni oni sami neznaju sta igraju,prvo nemaju povjerenja u svoje sposobni a o timskom povjerenju i kompaktnosti da negovorim,igraju se gluhih telefona po terenu,Balotelio posle svake izgubljene lopte sline brise i gleda njega u nebo,setka se....Zabaleta bi i glavom kroz zid,Jaja ture mislim da ce mu se igraci sami sklanjati i da ce moci proci igraca bez ikakvog napora....
Blackpool ljepse i tecnije igra od City-a!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 mar 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Taslačio je Dinamo i veće klubove od ovih plaćenika iz Manchestera.
Jednostavno, naletili su na klub koji ima glavu i rep, za razliku od njih, i rastavljeni na proste faktore.
Džeko ništa lošiji nije bio od ostatka ekipe.
Jednostavno, naletili su na klub koji ima glavu i rep, za razliku od njih, i rastavljeni na proste faktore.
Džeko ništa lošiji nije bio od ostatka ekipe.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ni Tevez nista nije pokazao veceras, mada su onn i Dzeko imali par super kombinacija.. I Dzeko je odigrao dobro nakon ulaska Teveza.. Sve u svemu, ubio ih Dinamo veceras.. Lete iz Europa lige a Mancini ce ovdje najvise najebat.
A igra im je inace odlicna kad Dzeko ne igra? Igraju ko qurac u svakoj utakmici. Mancini je gotov na ljeto. Nadam se da ce nastavit, jer s njim nikad nece nista osvojit. Vecu kukavicu u zivotu nisam vidio.BAN_Jelacic je napisao/la:a mozda City ne napreduje zbog Dzeke, sto ste svi toliko ubijedzeni da je Dzeko tolika igracina....City dobro igra do te faze kad trebaju naprijed a to sto se igrac od 100 miliona u napadu gubi ko abdest mnogo koci igru, city nije sanse imao veceras...kakav dzeko, kloc, povratna...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Džeko ne da je igrao dobro, ne da je igrao super, ne da je igrao odlično, nego koliko sam ja odlgedao Džeko je odigrao FENOMENALNO! Najveći krivac za sve je David Silva i onaj Tevez koji ga je čitavo vrijeme s klupe provocirao.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Gdje ode iz Wolfsburga, oni su Barca za ovakav Man City. Igra nula, jadna Engleska liga kad su ovi treci na tabeli. Nezna se koje gori onaj ludi Balotelli ili onaj sebicni Argentinac. Kolarov nebi imo mjesta u nasoj ligi, frajer nezna izvest korner a da ne govorim o centarsutu. Katastrofa i igraci i Mancini. Bjezi Dzeko dok jos mozes, upropastit ce ti ove hablecine karijeru.
Ja koliko znam City je do dolaska Dzeke bio nadomak prvog mjesta i to je bilo u 5 bodova za prvo mjesto,ipak ce biti da je do njega
A cuj ovog Tevez sa klupe provocirao Dzeku

A cuj ovog Tevez sa klupe provocirao Dzeku

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
kolketivno su lose odigrali i nema velikog i malog krivca svi su oni jednako krivi 
Treba ovo Mancini na sljedecem treningu "nagradit" !

Treba ovo Mancini na sljedecem treningu "nagradit" !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Džeko je opako dobar igrač u opako lošem klubu...
nit su uigrani, nit imaju timskog duha, onaj dolazi po minute nakon pocetka poluvremena, ovi ostali drkaju po terenu...
HEBO TI OVAKAV MANCHESTER CITY
nit su uigrani, nit imaju timskog duha, onaj dolazi po minute nakon pocetka poluvremena, ovi ostali drkaju po terenu...
HEBO TI OVAKAV MANCHESTER CITY
Nil Satis Nisi Optimum
Ne moze Dzeko doci do izrazaja u ekipi koja ne zna sta je brz napad. Podsjecaju me na nasu reprezentaciju nekada, par minuta drkanja lopte na sredini, i onda bezidejno probijanje kroz 11 protivnickih igraca. U drugom poluvremenu nisu imali jednog jedinog brzog ubacaja sa strane, brzih dodavanja kroz sredinu, nista. Naravno, da se u takvoj igri Dzeko i ne vidi bas nesto. Istina, je da ne povuce loptu do kraja kao nekada u Nejmackoj, previse dodaje iz prve. Mora imati drskost pa osutati i povuci do kraja kao i Tevez, i Silva. Za Dzeku bi bilo bolje kada bi vise igrali Filips i Johnson.
Puno ljudi ovdje poplitko gleda ovo preko TV-ja. Pogledajte kako je Dynamo imao par finih kontri i polukontri, iz jedne takve je pao drugi gol. Kod onakvih akcija bi Dzeko zabijao ko naruceno. Onako, i iz onakih akcija Dzeko i bombardirao u Njemackoj, a City nema ama bas nista od toga trenutno. Silva ocito ne moze igrati zajedno sa onakvom pozicijskom sredinom, i igracima tipa Rahimica, a takvih je i previse kod Mancinija u prvih 11...
Puno ljudi ovdje poplitko gleda ovo preko TV-ja. Pogledajte kako je Dynamo imao par finih kontri i polukontri, iz jedne takve je pao drugi gol. Kod onakvih akcija bi Dzeko zabijao ko naruceno. Onako, i iz onakih akcija Dzeko i bombardirao u Njemackoj, a City nema ama bas nista od toga trenutno. Silva ocito ne moze igrati zajedno sa onakvom pozicijskom sredinom, i igracima tipa Rahimica, a takvih je i previse kod Mancinija u prvih 11...
Jedno je pitanje ovdje igra CIty-a a drugo Edin Dzeko. Ovaj Dinamo je mnogo jaka ekipa !!!
Hvala bogu pa nisam navijac City-a , smijesne ekipe majko draga. Nije lako biti ni navijac Veleza ali se kladim da npr. Demic zna kada da kada je situacija za nabacit a kada ne,. Volio bih vidjeti statistiku koliko je lopti CIty ubacio/nabacio pred go Dinama. A situacija je bilo mali milion za centarsut, oni od toga naprave nauku. Ono TELE Kolarov misli da je spic i da je zadatak spic igraca pokusati dati go i mrtvog ugla, njega treba na tribine sve dok ne skuzi da je njegov zadatak nabacivanje lopte i to iz prve kada je napadac jos uvijek u trku i ima sansu za pravi udarac. Al to izgleda Manchini ili ne vidi ili nema autoriteta da nametne. On im je glavni kocnicar igre a ne Tevez. Covjek sprci 99% situacija za centarsut koje se izgrade na lijevoj strani. Cudna smijesna ekipa majke mi , ovo u 30 godina pracenja fudala ne vidjeh do sada
.
Dzeko je jedini skolovani ofanzivni fudbaler ondje medjutim on ima neke druge probleme. Fizika mu sucks big time , sada mi je jasno zasto u svojoj karijeri maltene nikada nije povrijedjen. Igra udobno i ispod fizckog limita nikada on nije opteretio svoje tijelo do maksimuma. Al i takav da je dobio koju normalnu loptu imam osjecaj da bi je pospremio. Kazem njegov sam zestok kriticar al ovo veceras jednostavno za njege nemoguca misija !!!
Trenutno se nalazi u zoni SUMRAKA. Trci previse za svoje navike i kondiciju (time gubi koncentraciju i jednostavne lopte) a jos uvijek trci premalo za visoke standarde da na vrijeme pokriva teren trkom. Vrlo zajebana situacija u jednom ovakvom klubu, gdje covjek nece imati previse sanse za dokazivanje.
Hvala bogu pa nisam navijac City-a , smijesne ekipe majko draga. Nije lako biti ni navijac Veleza ali se kladim da npr. Demic zna kada da kada je situacija za nabacit a kada ne,. Volio bih vidjeti statistiku koliko je lopti CIty ubacio/nabacio pred go Dinama. A situacija je bilo mali milion za centarsut, oni od toga naprave nauku. Ono TELE Kolarov misli da je spic i da je zadatak spic igraca pokusati dati go i mrtvog ugla, njega treba na tribine sve dok ne skuzi da je njegov zadatak nabacivanje lopte i to iz prve kada je napadac jos uvijek u trku i ima sansu za pravi udarac. Al to izgleda Manchini ili ne vidi ili nema autoriteta da nametne. On im je glavni kocnicar igre a ne Tevez. Covjek sprci 99% situacija za centarsut koje se izgrade na lijevoj strani. Cudna smijesna ekipa majke mi , ovo u 30 godina pracenja fudala ne vidjeh do sada

Dzeko je jedini skolovani ofanzivni fudbaler ondje medjutim on ima neke druge probleme. Fizika mu sucks big time , sada mi je jasno zasto u svojoj karijeri maltene nikada nije povrijedjen. Igra udobno i ispod fizckog limita nikada on nije opteretio svoje tijelo do maksimuma. Al i takav da je dobio koju normalnu loptu imam osjecaj da bi je pospremio. Kazem njegov sam zestok kriticar al ovo veceras jednostavno za njege nemoguca misija !!!
Trenutno se nalazi u zoni SUMRAKA. Trci previse za svoje navike i kondiciju (time gubi koncentraciju i jednostavne lopte) a jos uvijek trci premalo za visoke standarde da na vrijeme pokriva teren trkom. Vrlo zajebana situacija u jednom ovakvom klubu, gdje covjek nece imati previse sanse za dokazivanje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- NoName
- Kontakt:
@kimbo, dobar post.
Edin u drugom nije bio loš, međutim, koliko sam primjetio, on je počeo nešto trčati kad je vidio da Tevez stoji pored aut linije
Fkt, nije ovdje niti jedan faktor sam za sebe odlučujući ali skup faktora je itekako zeznut za City. Protiv dobrih klubova oni nisu loši jer imaju dobre destruktivce u igri ali kad treba da oni izdominiraju protivnika onda ih nema ni na mapi, nema nikoga ko bi izgradio igru. Silva je krilo, on ne može biti taj ko će biti mozak ekipe, on svakim danom sve više igra kao Tevez a rezultat toga je poguban za tim. Naravno, kada Tevez ili Silva imaju svoj dan onda i bude neki rezultat, ali to ga znači da tim zavisi od toga, što nikako nije dobro.
Ja imam osjećaj da oni nemaju niti jednu uigranu kombinaciju, stvarno ne znam šta zapravo rade na treninzima. Mancini je itekako kriv ali bi svakom treneru svijeta bilo teško posložiti dobar tim od ovoga, jer se radi o nekim kvazi zvijezdama koji su, uglavnom zbog svog ponašanja, otpisani iz drugih timova. Imaju 20 super skupih igrača ali niti jednog pravog kreativca, svi su usmjereni nazad. To je dobro kad se braniš ali ako trebaš napasti onda imaju problem.
Edin svakako ne može dati dobar rezultat ali i ne pokazuje pretjeranu želju. Ipak je on novi u timu, ipak je veoma skupo plaćen da bi se onako ponašao na terenu.
City mora krenuti sa rekonstrukcijom tima, a to treba početi od Mancinija. Kao prvo, mora doći neki engleski trener, moraju kupiti 1 ili 2 dobra kreativca, objasniti pojedinim čobanima u timu da se treba igrati za klub a ne samo za sebe i tada možda bude hajra od te ekipe ali i od našeg Edina. Do tada ćemo svaki put proklinjati što smo uopšte iščekivali utakmice ovog tima i uzalud potrošili sate ispred tv-a moleći Boga da napokon nešto vidimo od ove ekipe.
Edin u drugom nije bio loš, međutim, koliko sam primjetio, on je počeo nešto trčati kad je vidio da Tevez stoji pored aut linije

Ja imam osjećaj da oni nemaju niti jednu uigranu kombinaciju, stvarno ne znam šta zapravo rade na treninzima. Mancini je itekako kriv ali bi svakom treneru svijeta bilo teško posložiti dobar tim od ovoga, jer se radi o nekim kvazi zvijezdama koji su, uglavnom zbog svog ponašanja, otpisani iz drugih timova. Imaju 20 super skupih igrača ali niti jednog pravog kreativca, svi su usmjereni nazad. To je dobro kad se braniš ali ako trebaš napasti onda imaju problem.
Edin svakako ne može dati dobar rezultat ali i ne pokazuje pretjeranu želju. Ipak je on novi u timu, ipak je veoma skupo plaćen da bi se onako ponašao na terenu.
City mora krenuti sa rekonstrukcijom tima, a to treba početi od Mancinija. Kao prvo, mora doći neki engleski trener, moraju kupiti 1 ili 2 dobra kreativca, objasniti pojedinim čobanima u timu da se treba igrati za klub a ne samo za sebe i tada možda bude hajra od te ekipe ali i od našeg Edina. Do tada ćemo svaki put proklinjati što smo uopšte iščekivali utakmice ovog tima i uzalud potrošili sate ispred tv-a moleći Boga da napokon nešto vidimo od ove ekipe.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Veceg cirkusa od kluba od Citya nisam vidio. Nevjerovatno...
Kolarov ne zna centrirat loptu. Baloteli izvodi slobodan udarac sa 45 metara i puca po golu. Silva samo 2 metra vidi ispred sebe. Tevez od 5 dodavanja 4 Dinamu. Berry i Zabaleta ne mogu igrat ni u Mladosti iz Puracica,smijesni likovi. I Milner kad igra. I pored svega nasi Bosanci navale na Dzeku.
Sad sam saznao je je i Y.Toure igrao, hahaha, isto kao i da nije.
Dzeko imao vise tacnih dodavanja od pola ekipe, al ne moze nazalost sam sebi centrirat. Bjezi Edo iz tog cirkusa kud te noge nose.
Kolarov ne zna centrirat loptu. Baloteli izvodi slobodan udarac sa 45 metara i puca po golu. Silva samo 2 metra vidi ispred sebe. Tevez od 5 dodavanja 4 Dinamu. Berry i Zabaleta ne mogu igrat ni u Mladosti iz Puracica,smijesni likovi. I Milner kad igra. I pored svega nasi Bosanci navale na Dzeku.
Sad sam saznao je je i Y.Toure igrao, hahaha, isto kao i da nije.
Dzeko imao vise tacnih dodavanja od pola ekipe, al ne moze nazalost sam sebi centrirat. Bjezi Edo iz tog cirkusa kud te noge nose.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bolje da je otisao u Stoke nego u ovo smece od ekipe.
Stvarno sramota citati ovo kao Kolarov nebi mogao igrati u nasoj ligi, ili ovaj onakav ovaj ovakav. To se desava kad se u klub dovedu zvucna imena, kad igra svako za sebe a nemas trenera koji se nesto pita. Desavalo se i Realu, ali.....MC je jaka ekipa, a ovo je fudbal nemogu pobjediti svaku. Naravno da ocekujem bolju igru kuci, i prolazak dalje. Dzeko je bio dobar, ali veceras niko od njih nije bio posebno raspolozen za igru. Dinamo je vise zelio pobjedu, i dobio ju je. Idemo dalje...
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ako si gledao utakmicu onda se moras sloziti sa njima.

Sta ce se sloziti. Y.Toure najbolji igrac Citya veceras? Tevez 5.5 za pola sata, a Dzeko 4.5 za 90 min. Tevez NISTA NIJE URADIOasylum je napisao/la:Ako si gledao utakmicu onda se moras sloziti sa njima.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.