Kimmich asked whether his substitution was due to injury, he smiled and said: "Ask the coach"

Penal je smijesan, i prelako dosudjen, to su svi rekli.
To ne umanjuje cinjenicu da Lever zasluzio barem bod.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kimmich asked whether his substitution was due to injury, he smiled and said: "Ask the coach"
I onda dođe ozbiljan klub i od njega ništa (za mene ono nije penal, ali njegov potez je svejedno još jedan od šupljoglavih kao što su radili i Pavard, Musiala itd.)
@Bundesliga i @ Lenabayernmiasanmia je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:07E Tuchelu klempo jedan , 5 minuta do kraja tekme ubacuje de Ligta kod rezultata 1:1 , i desava se da imamo petoricu u zadnjoj liniji i kada leverkusen napada , nasi se medjusobno poceli sudarati!!
Klempavi definitivno pokazuje i dokazuje da nije trener za bayern.
Poenta je da kod navijača dođe jedan potez i odmah ne valja, pa ti ljudi su od krvi i mesa, griješe. Ono što do tad uradi se olako baca. I treba li postaviti pitanje kako to da nama ne valja a jednom Real Madridu valja?Pips je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:12I onda dođe ozbiljan klub i od njega ništa (za mene ono nije penal, ali njegov potez je svejedno još jedan od šupljoglavih kao što su radili i Pavard, Musiala itd.)
15 minuta igraju ozbiljno a kasnije lagano i onda zadnjih 10 minuta moraš strahovati koji će mentalni prdac sad izvesti![]()
Mathys Tel in the Bundesliga 23/24 so far:
6 minutes vs Werder
19 minutes vs Augsburg
9 minutes vs Gladbach
20 minutes vs Leverkusen
18 years of age. A pure difference-maker.
Bravo kolegaeffe_sa je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:29Ali ako će na kraju, pored ovakvog kadra, gdje je toliko varijacija moguće, izgovor na kraju biti to što nije došao još jedan veznjak, onda odmah izbacuj i trenera, zatvaraj kapije stadiona, a ako će se o tome palamudit o tome na temi, zatvaraj i temu odmah, tu nema onda kvalitetne diskusije, niti promišljanja..![]()
U bocu si ubo. Jedan Real Madrid bi sad istog momenta dao 70-80mil€ za njega, ljudi znaju da bi riješili tu poziciju narednih 10 godina, a naš klub koji je otkrio igrača, dao priliku tom igraču, izgradio ga, treba se oslanjati na nekoga ko će napuniti 30 za tri mjeseca. Ili nas je Davies brzo zasitio ili smo mi naviknuti na stalne top partije, pa smo zaboravili da su to ljudi od krvi i mesa. Nama izgleda treba opet kao onomad Kroos, ne valja, nije nešto, spor, dizelaš. Ode u Real i ostalo je historija.
Suza po suza kap po kap život nam nije lakBundesliga je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:51Davies će svakako otići, plakali vi ovdje po forumu ili ne. A plačete bez razloga, jer se precjenjuje do bola.
Ma smiješno. Tako su i za Alabu govorili, ma nije do njega, ima pravo tražiti povećanje plate, a onda ode u Real gdje igra za manje pare nego što su mu nudiliBalon je napisao/la: ↑16 sep 2023, 09:38Pa @Bundesliga je u pravu 100%, iz aviona se vidi da Davies vec mjesecima priprema teren za odlazak a nogiranje Hasana mu je pogotovo doslo kao kec na desetku, kao sa Hasanom je vec sve bilo dogovoreno ali sad se karte mijesaju iznova
Price za malu djecu da nebi zakuhao sa navijacima...
To je ako mi padneš na zub, prekrižio sam te za sva vremena.sljivo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:55Nije bruka da ide u Barsu ili Real, Real pogotovo. To je najveci klub na svijetu a pogotovo su tamo dobri popularnost, market i klima. Ja da sam osvojio sve sa Bajernom gledo bih da idem u Barsu ili Real.
Drugi, bruka je kad odes u Mancester i onda se hvalis da je to veci klub, kao recimo idol Svajnstajger. Po klubu je srao i Ribery i Muller ali suti, sveto, ne diraj. Kako je to meni sve odvratno, kad se uzimaju razlicita mjerila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.