NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

linethreader
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la linethreader » 15 sep 2023, 21:20

BatistutA19 je napisao/la:
15 sep 2023, 19:01
linethreader je napisao/la:
15 sep 2023, 15:37
Dragi Bati, hoce li Horic iz supka izvadit mobitel da ga snimi? :urnebes:
Nisam ni reko Horic ni bilo koji igrac ,ima ih sto nisu igraci a bili npr tu a da li su bili e to ne znam.Ja kazem da je bilo snimit i objavit.
Ma znam zajebajem se :mrgreen:

Nazalost radim pa se necu moci Deniju Alise najebavat k'o u srijedu :cry: Da ga je dokacit malo u tunelu negdje :mrgreen:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 15 sep 2023, 21:21

Mi smo u daleko boljoj poziciji nego Rudar, oni su u krizi, a mi smo se napunili samopouzdanjem protiv Banovića i onog Ćatiba na istoj strani, tako da će im biti teško dobiti nas i ako bude sudija na njihovoj strani. Do sada su samo Rahića uspjeli jedva dobiti. Jest da će biti ložiona protiv nas, ali sumnjam da će im to puno pomoći, jer i nas će gore biti ko i njih, tako da oni najviše tu mogu izvući X na oranicu. Mislim da možemo dobiti sutra pod uslovom da psihički budemo staloženi, u suprotnom sami ćemo sebe pobijediti.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 16 sep 2023, 07:22

Budemo li igrali kao u srijedu bice sve ok, samo strpljivo i sanse ce doci
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 sep 2023, 09:35

..............ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

slika

ĆATIBOVIĆ DENI
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 16 sep 2023, 11:25

Hoce li biti danas prenos neki?

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 16 sep 2023, 11:34

Ja danas ocekujem najtezu utakmicu do sad, mislim da nas ovi nece docekat na noz vec na motorku. Ovo nece biti lijepa utakmica kao protiv Banovica. Danas moramo biti izuzetno cvrsti, disciplinovani i koncentrisani. Kada smo igrali prijateljsku protiv njih dosta su se osanjali na kontre i prekide. Zbog toga smatram da bi bilo pametno da im malo svjesno prepustimo loptu i i inicijativu pa nek kontaju sta ce sa tim, a mi da cekamo svoju priliku iz tranzicije. Hrelja obavezno da strata jer trenutno moze napraviti najvecu razliku s obzirom na svoj individualni kvalitet. Zunu na desetku, Vardo i Begic na defanzivne vezne. Od svih nasih desetki Zuna najvise voli obavljati prljavi posao. I Isakovic je neophodan za ovakve utakmice da se bori sa onim njihovim Andy Carrollom u napadu.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 sep 2023, 11:40

Imali smo lekciju dobru prije 7 dana u Rahićima tako da danas očekujem mudriji i pametniji Čelik. Vjerujem u ekipu, znam da su kvalitetniji, sada kako će odigrati i da li će biti stvari na koje ne mogu utjecati ostaje da vidimo.
Volim te Čelik.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 16 sep 2023, 11:49

Oktopod je napisao/la:
16 sep 2023, 11:34
Ja danas ocekujem najtezu utakmicu do sad, mislim da nas ovi nece docekat na noz vec na motorku. Ovo nece biti lijepa utakmica kao protiv Banovica. Danas moramo biti izuzetno cvrsti, disciplinovani i koncentrisani. Kada smo igrali prijateljsku protiv njih dosta su se osanjali na kontre i prekide. Zbog toga smatram da bi bilo pametno da im malo svjesno prepustimo loptu i i inicijativu pa nek kontaju sta ce sa tim, a mi da cekamo svoju priliku iz tranzicije. Hrelja obavezno da strata jer trenutno moze napraviti najvecu razliku s obzirom na svoj individualni kvalitet. Zunu na desetku, Vardo i Begic na defanzivne vezne. Od svih nasih desetki Zuna najvise voli obavljati prljavi posao. I Isakovic je neophodan za ovakve utakmice da se bori sa onim njihovim Andy Carrollom u napadu.
100%

Jučer sam identičan post napisao, analizu Kaknja. I ovo što je @avenija napisao slažem se. Moramo ući u utakmicu 15 puta mudrije nego u Rahiću. Natrpati sredinu sa Begićem, Vardom i Žunom i Isaković ako je dostupan neka igra. Prvih 15 minuta umrtviti igru, ogaditi nogomet i našim i njijovim navijačima. Nikako ne ići svom silom u napad, prvo o vlastitoj odbrani razmišljati.

Isto sam i za Hrelju pisao. Imamo kvalitetnije U21 igrače i očekujem bolju našu igru u prvom poluvremenu. Hrelja može više poslužiti u prvom, nego u drugom kada oni odmah zamjene dva U21 i ubace Džafića i Žerića.

Dakle prvih 15 min izbij nabij i onda pokušati nešto odigraditi u drugoj polovini prvog poluvremena.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 16 sep 2023, 11:54

kirat410 je napisao/la:
16 sep 2023, 11:25
Hoce li biti danas prenos neki?
Hoće na Youtube kanalu NK Čelik.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 16 sep 2023, 12:01

Truhlo je napisao/la:
16 sep 2023, 11:49
Oktopod je napisao/la:
100%

Jučer sam identičan post napisao, analizu Kaknja. I ovo što je @avenija napisao slažem se. Moramo ući u utakmicu 15 puta mudrije nego u Rahiću. Natrpati sredinu sa Begićem, Vardom i Žunom i Isaković ako je dostupan neka igra. Prvih 15 minuta umrtviti igru, ogaditi nogomet i našim i njijovim navijačima. Nikako ne ići svom silom u napad, prvo o vlastitoj odbrani razmišljati.

Isto sam i za Hrelju pisao. Imamo kvalitetnije U21 igrače i očekujem bolju našu igru u prvom poluvremenu. Hrelja može više poslužiti u prvom, nego u drugom kada oni odmah zamjene dva U21 i ubace Džafića i Žerića.

Dakle prvih 15 min izbij nabij i onda pokušati nešto odigraditi u drugoj polovini prvog poluvremena.
Apsolutno, u suprotnom rizikujemo da opet iz neke gluposti primimo gol, pa da nam voda u usima bude do kraja. Rudar mi u prijateljskoj nije izgledao nesto narucito cvrsti u odbrani, zato ih treba malo izvuc. Pored tih njihovih igraca na koje treba obratit paznju,tu je i Safet Čago, igra lijevo krilo ima brzinu i dobar dribling u prijateljskoj je namucio Sivog dosta
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 16 sep 2023, 12:22

Oktopod je napisao/la:
16 sep 2023, 12:01
Truhlo je napisao/la:
16 sep 2023, 11:49
Oktopod je napisao/la:
100%

Apsolutno, u suprotnom rizikujemo da opet iz neke gluposti primimo gol, pa da nam voda u usima bude do kraja. Rudar mi u prijateljskoj nije izgledao nesto narucito cvrsti u odbrani, zato ih treba malo izvuc. Pored tih njihovih igraca na koje treba obratit paznju,tu je i Safet Čago, igra lijevo krilo ima brzinu i dobar dribling u prijateljskoj je namucio Sivog dosta
Ne moze jos Hrelja pocinjati, nazalost, nema ni za poluvrijeme jos snage ...

Hodza95
Kontakt:

Post Postao/la Hodza95 » 16 sep 2023, 14:18

973 ulaznice prodate protiv Buducnosti u kupu.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 16 sep 2023, 14:30

Nadam se da nas nece povaliti danas na celu sa sudijskom trojkom.

Samo hrabro momci isto kao protiv Banovića ne osvrcite se na provokacije.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 16 sep 2023, 15:05

Evo i sastava, vidi se da Duvnjak pokusava da pronađe idealnih 11, mijenja stalno. Niko nema zagarantovano mjesto. Drago mi je za Begića i Vardu, jedino sam misljenja da jos Karalic igra a nije mozda pokazao Bog zna sta do sad, al eto, vjerujem Duvnjaku. Idemo po tri boda abd
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Blake
Kontakt:

Post Postao/la Blake » 16 sep 2023, 15:10

Odličan sastav. Sve ono što je većina forumaša pisala, Duvnjak je to implementirao. Iskusna odbrana sa Horićem i Isakovićem, Vardo, Begić i Žuna u sredini. Pored njih i krila koja igraju odbranu. Idemo po pobjedu, naprijed Čelik!

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 16 sep 2023, 16:53

Hajmo zabiti još jedan u 2 poluvremenu i privesti polahko utakmicu.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 16 sep 2023, 16:56

Cod je napisao/la:
16 sep 2023, 16:53
Hajmo zabiti još jedan u 2 poluvremenu i privesti polahko utakmicu.
:salut:
Svaka čast momcima. Ovako treba igrat.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 16 sep 2023, 16:57

Nadam se da Hora nije teze povrijedjen. Poluvrijeme kako je bilo pocelo, odlicno zavrsilo.

Jos jedan uvaljati i to je to.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 16 sep 2023, 17:00

Kakva borba auu
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 16 sep 2023, 17:22

Setaju se u 16 odbrana nema snage.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: LloriS i 3 gosta.