Oktopod je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:34
Ja danas ocekujem najtezu utakmicu do sad, mislim da nas ovi nece docekat na noz vec na motorku. Ovo nece biti lijepa utakmica kao protiv Banovica. Danas moramo biti izuzetno cvrsti, disciplinovani i koncentrisani. Kada smo igrali prijateljsku protiv njih dosta su se osanjali na kontre i prekide. Zbog toga smatram da bi bilo pametno da im malo svjesno prepustimo loptu i i inicijativu pa nek kontaju sta ce sa tim, a mi da cekamo svoju priliku iz tranzicije. Hrelja obavezno da strata jer trenutno moze napraviti najvecu razliku s obzirom na svoj individualni kvalitet. Zunu na desetku, Vardo i Begic na defanzivne vezne. Od svih nasih desetki Zuna najvise voli obavljati prljavi posao. I Isakovic je neophodan za ovakve utakmice da se bori sa onim njihovim Andy Carrollom u napadu.
100%
Jučer sam identičan post napisao, analizu Kaknja. I ovo što je @avenija napisao slažem se. Moramo ući u utakmicu 15 puta mudrije nego u Rahiću. Natrpati sredinu sa Begićem, Vardom i Žunom i Isaković ako je dostupan neka igra. Prvih 15 minuta umrtviti igru, ogaditi nogomet i našim i njijovim navijačima. Nikako ne ići svom silom u napad, prvo o vlastitoj odbrani razmišljati.
Isto sam i za Hrelju pisao. Imamo kvalitetnije U21 igrače i očekujem bolju našu igru u prvom poluvremenu. Hrelja može više poslužiti u prvom, nego u drugom kada oni odmah zamjene dva U21 i ubace Džafića i Žerića.
Dakle prvih 15 min izbij nabij i onda pokušati nešto odigraditi u drugoj polovini prvog poluvremena.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.