Ko god podjebava na racun smrada radovana ili paljenja Grbavice je papak i nista vise.inzomni je napisao/la: ↑16 sep 2023, 15:44Lik ti je s ovim "ocigledno nisi iz Sarajeva "htio rec da prosipanje takvih zajebancija u Sa je vrijedna gubljenja glave i davno prevazidjena uvreda za Horde i FKS i da to koriste oni koji su sklonili guzicu u kraj pa provociraju, jer je raja to ne prosipa zbog vlastitog obraza a ne hoce li drugog ponizit.Argentina je napisao/la: ↑16 sep 2023, 14:43Spominjanje Karadzica je cinjenica, nisam slagao. Bio je dio vaseg kluba, ali to ne znaci da je vas klub takav i mislim da nije nikad ni bio.FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 sep 2023, 14:37Argentina ti se pravo ofiras na ovom forumu. Spreman si toliko nisko ici da spominjes Karadzica jer vas prcamo zato sto ste izgubili. Zamisli da, svaki put kad mi izgubimo i vi krenete prcat, mi krenemo pisat o paljenju Grbavice. Debil si kume i sigurno nisi iz Sarajeva cim provociras na tu temu.
Iz Sarajeva sam, ali odakle je ko, to nije bitno za pocetak, tim komentarom guras da je neko vrijedniji i vazniji ako je iz Sarajeva. Ima puno odron ljudi i zlocinaca iz tog grada, ali i perfektnih ljudina, tako da prica ko je odakle je poprilicno glupa.
Meni je fascinantno, ne mogu da vjerujem da neki navijaci Sarajeva (pisao sam da to radi i dio Zeljovaca), vise spominje Zelju, nego svoj klub i vise se sladi, provocira i vrijedja radi nase tekme. Vise se prati Zeljo nego Sarajevo, pa danas 1001 post o Zelji, a ni rijeci o tekmi koju dabas igra Sarajevo. Meni je to retardirano.
U najmanju ruku kada takvi pisu, rekli bi da je Sarajevo bolje od Real Madrida.
Kad to prosipas i pokusavas da podbodes, ne postizes nista osim gubljenja vlastitog obraza.
A ti si se odmah ufatio neke FGR price
Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Gledaoci susreta igman Velez imate li problema slika zvuk
Ima li link za utakmicu
-
- Kontakt:
Sve ostalo domacinifks74 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 15:18Gostovali samo na Grbavici.scudetto89 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 15:05Jel ovo realno da borac igra koju vec tekmu kao domacin, imali sta sa strane vicinim pulenima?

04.10.2009 !
Link? Hvala
- Meraak1921
- Kontakt:
Najgori fudbal igraju Velez-Sloga-Željo - realno
-
- Kontakt:
Polako polako...
-
- Kontakt:
Sto se pobise hahaha
Koji ih **** stavljas zajedno, ko da se vole

Koji ih **** stavljas zajedno, ko da se vole

04.10.2009 !
Što hinjski udaraju ovoj u kravati momka
Sve mangupi u masi.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Onom drotu **** i majku i dijete. Kako tuče čovjeka na zemlji. **** najveće. Ali ima snimak. Vidjelo se ko je.
Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 16 sep 2023, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ko se s kim pošamaro
-
- Kontakt:
Ne znam sta je u pitanju, onaj u kosulji je najvise popusio, drotovi picke kao i uvijek 5 na 1 , onda rodjeni se upetljali, ali najvise popusi u bijeloj kosulji ccc
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Sta vam je bolan, pa onaj sa kravatom je najvise i guzvao. I sa navijacima i sa policijom. Udara specijalca sa leđa nešto objašnjava on njemu...
Samo udri **** dok krv ne propiša
Samo udri **** dok krv ne propiša

Kravatas je tatin sin .. dobio je po picci dobro.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Pobise se 2 planine Bosno teska li si.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: fks74, Paromlinac i 15 gostiju.