Nebitno ja ne znam jel on kriv, ali i vasih se pobilo, na kraju njega nalupase i odvedose

Nebitno ja ne znam jel on kriv, ali i vasih se pobilo, na kraju njega nalupase i odvedose
Druže da je gov.no najveće ne treba ga policajac onako tući!
Izveli su jos dvojicu u crvenim majicama. Naravno kao i uvijek ne one koji su najvise ucestvovali. Sem lika u kosulji sa kravatom, on je ucesnik ipakscudetto89 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 16:51Nebitno ja ne znam jel on kriv, ali i vasih se pobilo, na kraju njega nalupase i odvedose![]()
Jok trebo je rec de me izvedite,izudarajte i uhapsite,ako je moguce i mjesec dana zatvora. Nemoj bit pangluh1a2s3o4 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 16:54Druže da je gov.no najveće ne treba ga policajac onako tući!
Bukvalno krenuo da onesposobi čovjeka, vidi mu se na faci da je isfrustriran i retardiran. Morao ga kolega smirivati inače bi on nastavio. Najgori su takvi koji sebi umisle ako su policajci da su bog i batina. Takvi ljudi su obični smećari.
A bio je i onaj neki ružni navijač Veleža. I on je kuhao i udarao kao hinja krijuci se i na kraju se izvuče ko prdež.
Babo mu je otac....
Evo tako mi pricaju isto raja iz Konjica oko mene
Ma bjezi, evo sjedim na tribinama,sve Mostarci oko mene,sve normala,niko ruznu rijec nije rekao i od svih se on nadje da sere. Ne kazem da nije provocirao i neko iz Mostara al ima toga svugdje,necu se udarat za svaku sto mi neko kaze,nidje veze
Zamisli o kakvom se debilu radi...
Ma šta mi napriča?! Nije poenta što je umakao, nego što je hinja. Zavali lika pesnicom doslovno krijući se iza nekog čovjeka.Direktorcic je napisao/la: ↑16 sep 2023, 16:57Jok trebo je rec de me izvedite,izudarajte i uhapsite,ako je moguce i mjesec dana zatvora. Nemoj bit panglu
Al udara mostarska raja zivotom
Znam ga ja licno,da se fora sakrit,ne bi se ni gurao. Stolice,stampedo,jedan korak nsprijed,jedan nazad,gura se i ovaj celo uspred njega i njega znam. Opusti seh1a2s3o4 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 17:04Ma šta mi napriča?! Nije poenta što je umakao, nego što je hinja. Zavali lika pesnicom doslovno krijući se iza nekog čovjeka.Direktorcic je napisao/la: ↑16 sep 2023, 16:57Jok trebo je rec de me izvedite,izudarajte i uhapsite,ako je moguce i mjesec dana zatvora. Nemoj bit panglu
Al udara mostarska raja zivotom
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, Herpes, Vanja8 i 24 gosta.