Evo smanjili sa 1.75 na 1.30, sigurno raja uplacivala haos

Moderator/ica: GracanicaAA
Vidjećemo večeras mogu li sa vama u istu rečenicu pa druže šta se kurcite u Premijer ligi vas dero ko je stigo čak jedna sloga iz Doboja vas mlati u sred Tuzle kad vam je gorjeloIceTea je napisao/la: ↑16 sep 2023, 13:00Derbi nije i nikad neće biti. Raja će doći na Tušanj da iskoristi lijepo vrijeme i dobar termin, da uživa još u fudbalu. Kad krenu kiše i hladnije vrijeme, samim tim će i posjeta opadati a i raja će više birati da prati utakmice iz toplih domova. Jedan jedini derbi nama na Tušnju će biti kada Čelik bude dolazio. Na proljeće nekad. Tad očekujem pun Tušanj i bar 200 Robijaša/Zeničana. Možda bude derbi ako naletimo na jačeg prvoligaša u Kupu. Nemojte mi tog Stupčanica, Olovo, qrc, palac. Bez potcjenjivanja, ali ne mogu s nama u rečenicu. Nadam se da će to i igrači večeras pokazati.
Šumar dobrodošao u civilizaciju, nadam se da si tu i da ćeš prošetati pravom čaršijom.BaselJasko1946 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 16:48Vidjećemo večeras mogu li sa vama u istu rečenicu pa druže šta se kurcite u Premijer ligi vas dero ko je stigo čak jedna sloga iz Doboja vas mlati u sred Tuzle kad vam je gorjeloIceTea je napisao/la: ↑16 sep 2023, 13:00Derbi nije i nikad neće biti. Raja će doći na Tušanj da iskoristi lijepo vrijeme i dobar termin, da uživa još u fudbalu. Kad krenu kiše i hladnije vrijeme, samim tim će i posjeta opadati a i raja će više birati da prati utakmice iz toplih domova. Jedan jedini derbi nama na Tušnju će biti kada Čelik bude dolazio. Na proljeće nekad. Tad očekujem pun Tušanj i bar 200 Robijaša/Zeničana. Možda bude derbi ako naletimo na jačeg prvoligaša u Kupu. Nemojte mi tog Stupčanica, Olovo, qrc, palac. Bez potcjenjivanja, ali ne mogu s nama u rečenicu. Nadam se da će to i igrači večeras pokazati.
Pa ostali klubovi su se radovali kad treba igrati sa Slobodom tim imenom velikim čega ste veliki svake godine borba za opstanak sa budžetom od grada
Šta ste vi veliki ko god je došo na tusanj navijači vas je nadjačao taj veliki klub sa 25 fukara na sjeveru
Horde vas zgaze navijanjem u sred Tuzle svih 90 min se samo čuje Tuzlom za bordo bijele za bordo bijele
I vi mi neki veliki klub
Sretno Stupčanica sretno Olovo srce Bosne
Iskqrali smo vas i u Zenici i u Banovićima.BaselJasko1946 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 16:48Vidjećemo večeras mogu li sa vama u istu rečenicu pa druže šta se kurcite u Premijer ligi vas dero ko je stigo čak jedna sloga iz Doboja vas mlati u sred Tuzle kad vam je gorjeloIceTea je napisao/la: ↑16 sep 2023, 13:00Derbi nije i nikad neće biti. Raja će doći na Tušanj da iskoristi lijepo vrijeme i dobar termin, da uživa još u fudbalu. Kad krenu kiše i hladnije vrijeme, samim tim će i posjeta opadati a i raja će više birati da prati utakmice iz toplih domova. Jedan jedini derbi nama na Tušnju će biti kada Čelik bude dolazio. Na proljeće nekad. Tad očekujem pun Tušanj i bar 200 Robijaša/Zeničana. Možda bude derbi ako naletimo na jačeg prvoligaša u Kupu. Nemojte mi tog Stupčanica, Olovo, qrc, palac. Bez potcjenjivanja, ali ne mogu s nama u rečenicu. Nadam se da će to i igrači večeras pokazati.
Pa ostali klubovi su se radovali kad treba igrati sa Slobodom tim imenom velikim čega ste veliki svake godine borba za opstanak sa budžetom od grada
Šta ste vi veliki ko god je došo na tusanj navijači vas je nadjačao taj veliki klub sa 25 fukara na sjeveru
Horde vas zgaze navijanjem u sred Tuzle svih 90 min se samo čuje Tuzlom za bordo bijele za bordo bijele
I vi mi neki veliki klub
Sretno Stupčanica sretno Olovo srce Bosne
+1
Pokrali jadne Kakanjce...
71'
Rudar postiže gol, koji je poništen nakon što je pomoćni sudija signalizirao ofsajd. Hrustanović je pogodio, Rudar u ovoj situaciji vrlo vjerovatno oštećen.
Hajd barem neće biti kmečanja na sudije.
Nisam vidio dobro, bio sam na drugoj strani tribine. Suđenje generalno ok, domaćinsko gdje su bili grublji startovi bez kartona. Mahači su dizali sve i svašta za offside.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.