RŠD Velež Mostar
- crveniratnik
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
MUMINOVIC, PRSES I ZVONIC.....hvala momci, dovidjenja
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Koliko se Gulaš ubacivao danas prema naprijed, zaslužio je ovaj gol.
Briljantna pobjeda, ali i dalje mi je krivo zbog Oreča
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Oreč će abd biti ok, drago mi je iz zbog Haskica što je dobio samopouzdanja...Kako god mi smo prvi na tabeli...Zali bože onog penala protiv Goška, ali idemo dalje...Bazinga12345 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 17:57Koliko se Gulaš ubacivao danas prema naprijed, zaslužio je ovaj gol.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ekipa s dodatna dva pojacanja izgleda dosta ozbiljnije.
Mahmic je za Sikala i Kadrica dofktor fubala sto se tice mladih igraca.
Vidjet cemo kako ce se ovo nastaviti. Steta poraza u Sarajevu ali vratit ce se to sigurno ekipi.
Siroki nije toliki kiks ali jest Gosk. Idemo dalje, optimizam treba.
Mahmic je za Sikala i Kadrica dofktor fubala sto se tice mladih igraca.
Vidjet cemo kako ce se ovo nastaviti. Steta poraza u Sarajevu ali vratit ce se to sigurno ekipi.
Siroki nije toliki kiks ali jest Gosk. Idemo dalje, optimizam treba.
Haskić is on fire! Protiv Sloge ide gol isto 

Osman Hadžikić je prekucao ovu ligu, vezati ga ugovorom što je duže moguće.
Olivera odličan stoper, vrijeme će pokazati ali klasa za Zvonića.
Guliša strašna utakmica, dečko je spreman ko armirani beton
Pohvalio bih i stručni štab, fantastično su vodili utakmicu, pomoćni trener nije sjeo nonstop je davao podršku i instrukcije igračima
O Suljiću je suvišno trošiti riječi, kad mu se igra maestralno izgleda na terenu
Pohvalio bih i stručni štab, fantastično su vodili utakmicu, pomoćni trener nije sjeo nonstop je davao podršku i instrukcije igračima
O Suljiću je suvišno trošiti riječi, kad mu se igra maestralno izgleda na terenu
Šta rade Guliša i Suljić 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Jao amatera-reportera na Areni majko mila...umjesto da kaže Šturm je primio loptu, on sto puta ponavlja Krajnc...Odlično odrađen posao i Klaf je pravi dingospo, bez eforije i idemo dalje...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Haskicu trebao samo jedan gol da ga motivise za dalje,pretrcao je,kupio lopte, vracao se.
A za Gulasa sam napisao poslije Sirokig,veoma pismen igrac s mozgom. On nije toliko fudbalski potkovan koliko ima u glavi gdje treba uci,gdje trcati i to je danas pokazao. Drago mi je zbog njega. Zavidna statistika s 2 asistencije i golom i puno napada i eventualnih sansi preko njega.
Bruno mi je skroz okej,miran,stalozen,ne pravi se pametan, dok upozna ekipu vidim ga u prvih 11.
Hadzikic je danas primio 2 gola gdje on nista nije mogao,na streljani je bio. Sve ostalo je pokupio i nema kiksa. Ja mislim da bi Meho Kodro trebao da ga zovne jer nije nista losiji od prvog golmana Sehica kojeg buse iz vikenda u vikend, a da mjesto na klupi moze naci, to sigurno. Danas Kadric bolji od Sikala. Muminivic nikako nema predstavu gdje se nalazi igrac kojem treba dodat loptu,ali eto ako moze Klaf izvuci iz njega nesto,neka ga do zime.
Za kraj sto se tice brze analize, Suljic je jedan majstor s loptom, da ga zdravlje posluzi,raja ga je zavoljela brzo, bez incidenata nekih i bit ce odlicno pojacanje. Momak je odlican
Ovaj gol za 4-2 iz udzbenika kako se moze odigrati akcija iz AUTa.
Bravo momci,bravo sefe
A za Gulasa sam napisao poslije Sirokig,veoma pismen igrac s mozgom. On nije toliko fudbalski potkovan koliko ima u glavi gdje treba uci,gdje trcati i to je danas pokazao. Drago mi je zbog njega. Zavidna statistika s 2 asistencije i golom i puno napada i eventualnih sansi preko njega.
Bruno mi je skroz okej,miran,stalozen,ne pravi se pametan, dok upozna ekipu vidim ga u prvih 11.
Hadzikic je danas primio 2 gola gdje on nista nije mogao,na streljani je bio. Sve ostalo je pokupio i nema kiksa. Ja mislim da bi Meho Kodro trebao da ga zovne jer nije nista losiji od prvog golmana Sehica kojeg buse iz vikenda u vikend, a da mjesto na klupi moze naci, to sigurno. Danas Kadric bolji od Sikala. Muminivic nikako nema predstavu gdje se nalazi igrac kojem treba dodat loptu,ali eto ako moze Klaf izvuci iz njega nesto,neka ga do zime.
Za kraj sto se tice brze analize, Suljic je jedan majstor s loptom, da ga zdravlje posluzi,raja ga je zavoljela brzo, bez incidenata nekih i bit ce odlicno pojacanje. Momak je odlican
Ovaj gol za 4-2 iz udzbenika kako se moze odigrati akcija iz AUTa.
Bravo momci,bravo sefe
Bruno mi se pari kao stabilan igrac!
Suljic & Gulas
Haskic 🫡
Suljic & Gulas
Haskic 🫡
- GrimReaper
- Kontakt:
Haskic i Grande Hadzija na golu
Sulja dan te nece ja mislim da je lik 5-6 puta preletio ogranicenje brzine, Gulash ko iz citaba sto bi rekli.
A ovaj Mumin mi pocinje na neku stvar ici ne mozes toliko pogubljen biti brate dragi.
Nisam stigao gledati prvo sta bi sa Antom ? jel povreda ili ?

Sulja dan te nece ja mislim da je lik 5-6 puta preletio ogranicenje brzine, Gulash ko iz citaba sto bi rekli.
A ovaj Mumin mi pocinje na neku stvar ici ne mozes toliko pogubljen biti brate dragi.
Nisam stigao gledati prvo sta bi sa Antom ? jel povreda ili ?
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
Pa bolan cojk moze igrati vani...ne vjerujem da ce ostatiJimmyPage je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:03Osman Hadžikić je prekucao ovu ligu, vezati ga ugovorom što je duže moguće.
Fulio si temu. Vozi.Hazre je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:29Pa bolan cojk moze igrati vani...ne vjerujem da ce ostatiJimmyPage je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:03Osman Hadžikić je prekucao ovu ligu, vezati ga ugovorom što je duže moguće.
19V22
-
- Kontakt:
Ultra Offensivo Velez 
Jao jedno na drugom protiv Sloge
Jao jedno na drugom protiv Sloge

Bravo Rodeni! ide ovo jako dobro. Vjerujem u Klafurica.
Zadnja izmjena: Devil1922, dana/u 28 avg 2024, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi samo da upitam gdje je, i šta radi šlagirani Stefanel. Njemu je najgore večeras, gore nego ikome... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Prema naprijed je to izgledalo odlično, okomito i direktno, kako treba.
Vezni red nije igrao odbranu nikako i tu smo imali problema, i stoper i golman su bili izloženi često. Pršeš ne zna igrati odbranu, a Šikalo ne zna igrati. Kadrić isto tanko skroz. Šteta je što su nam najlošiji igrači domaći, Zvonić, Šikalo i Kadrić, ali šta se može.
Suljić vrhunski, Gulaš dobar.
Kako rekoh poslije Željezničara, ima ovdje lijepog potencijala i daleko smo od maksimuma, ali moraće se srediti vezni red.
Eh da, Krajnc daleko najbolji danas
Vezni red nije igrao odbranu nikako i tu smo imali problema, i stoper i golman su bili izloženi često. Pršeš ne zna igrati odbranu, a Šikalo ne zna igrati. Kadrić isto tanko skroz. Šteta je što su nam najlošiji igrači domaći, Zvonić, Šikalo i Kadrić, ali šta se može.
Kako rekoh poslije Željezničara, ima ovdje lijepog potencijala i daleko smo od maksimuma, ali moraće se srediti vezni red.
Eh da, Krajnc daleko najbolji danas

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ja ne znam šta vam nije jasno, kako će Šturm biti slovenac kad je to klasićno blagajsko prezime.Balorda je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:43Prema naprijed je to izgledalo odlično, okomito i direktno, kako treba.
Eh da, Krajnc daleko najbolji danas![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kad se oporave Bajrić i Mahmić oba mogu na posudbu.Balorda je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:43Prema naprijed je to izgledalo odlično, okomito i direktno, kako treba.
Eh da, Krajnc daleko najbolji danas![]()
Dobar destruktivac u ovakvom timu, tipa Hasanovića ili Halilovića i bit ćemo 30% jači
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.