Ma ostavio bih ja Mahmica, bolje njega gledati kao u21 nego Šikala i Kadrića. Mozda s 3 nazad ako budemo igrali svakako najbolja opcija bi bila Mahmic Bruno Ante. Bajrica na posudbu svakako.JimmyPage je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:47Kad se oporave Bajrić i Mahmić oba mogu na posudbu.Balorda je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:43Prema naprijed je to izgledalo odlično, okomito i direktno, kako treba.
Vezni red nije igrao odbranu nikako i tu smo imali problema, i stoper i golman su bili izloženi često. Pršeš ne zna igrati odbranu, a Šikalo ne zna igrati. Kadrić isto tanko skroz. Šteta je što su nam najlošiji igrači domaći, Zvonić, Šikalo i Kadrić, ali šta se može.
Suljić vrhunski, Gulaš dobar.
Kako rekoh poslije Željezničara, ima ovdje lijepog potencijala i daleko smo od maksimuma, ali moraće se srediti vezni red.
Eh da, Krajnc daleko najbolji danas![]()
Dobar destruktivac u ovakvom timu, tipa Hasanovića ili Halilovića i bit ćemo 30% jači
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
19V22
-
- Kontakt:
Kao sto sam sinoc rekao da sam svasta dozivio i prozivio s Velezom da bi sa Ancelotijem oprezan bio. Imamo toliko veznih igraca i tih krila da niko sebe nije zacementirao u prvih 11, a niko i nije zasluzio da sjedi na klupi. Po ovom danas, Dzafa je odsjedio citavu a ima znanje da igra fudbal. O fizickoj spremi ne mogu pricati,ne znam,ali bas smo nabacali svega. Ocekujem na zimu neke rezove i ostavljanje onih koji stvarno mogu pomoci Velezu. Jucer bi rekao da je i Vehabovic zrel za ici, a on odigra danas dobro
@ovi iznad
Kakav mahmic na posudbu, jedan od 3 najbolja stopera lige,a ako uzmem u obzir godine onda je to druga prica.nemojte te nerealne stvari pisati
@ovi iznad
Kakav mahmic na posudbu, jedan od 3 najbolja stopera lige,a ako uzmem u obzir godine onda je to druga prica.nemojte te nerealne stvari pisati
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 16 sep 2023, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
- GrimReaper
- Kontakt:
Kakva budala majko*p!p!t@* je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:44Ja ne znam šta vam nije jasno, kako će Šturm biti slovenac kad je to klasićno blagajsko prezime.Balorda je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:43Prema naprijed je to izgledalo odlično, okomito i direktno, kako treba.
Vezni red nije igrao odbranu nikako i tu smo imali problema, i stoper i golman su bili izloženi često. Pršeš ne zna igrati odbranu, a Šikalo ne zna igrati. Kadrić isto tanko skroz. Šteta je što su nam najlošiji igrači domaći, Zvonić, Šikalo i Kadrić, ali šta se može.
Suljić vrhunski, Gulaš dobar.
Kako rekoh poslije Željezničara, ima ovdje lijepog potencijala i daleko smo od maksimuma, ali moraće se srediti vezni red.
Eh da, Krajnc daleko najbolji danas![]()
![]()

Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Kad god sam pao psihički u toku tekme komentator me digao. Zavro brat Krajnc i Krajnc 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Vehabović je vojnik kluba i neka ga tu, prošao je sve s nama. Ne buni se, igra koliko zna i može, koristi ga se na više pozicija, dobar je za širinu, nije za prvih 11.
Inače, strašno je pomisliti gdje bi bili da smo zabili penal protiv Goška i da nam nisu ukradena tri boda na Koševu. Strašno.
Inače, strašno je pomisliti gdje bi bili da smo zabili penal protiv Goška i da nam nisu ukradena tri boda na Koševu. Strašno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jimmy je mislio na Kadrića i Šikala da ih treba poslati na posudbu 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Je li iduca protiv Sloge kuci?
- GrimReaper
- Kontakt:
Nemoj ga bolan nije covjek puno pogrijesio kad je rekao Sturm .... ovaj Kranjc, izvinjavam se

FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Kaze na kraju one izjave trenera "to je bio trener Veleza Klafuric, sada ce sa nama biti trener Veleza Cosic".
Ali generalno i Arena je ove sezone karna,dosad su bolje radili prenose u globalu
Ali generalno i Arena je ove sezone karna,dosad su bolje radili prenose u globalu
- GrimReaper
- Kontakt:
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Jes, jes, i to je na kraju bilo, tu sam ugasio nisam mogao više. Nije mu lahko sinoć mu Željkan popušio, danas mora prenositi pobjedu Veleža. I sad ga proklinjem zbog komentara nisam siguran da je ovo faul nad Hadžikićem, mayku yebavao...Direktorcic je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:00Kaze na kraju one izjave trenera "to je bio trener Veleza Klafuric, sada ce sa nama biti trener Veleza Cosic".
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Pobijedili smo, ali ova igra ne ulijeva povjerenje. Sredina ne postoji. Stojim i dalje da je ovaj Klafurić velika prevara od trenera, možda i više od onog demagoga.
Sloga dočekuje željkana u srijedu, te onda dolaze k nama. Morali bi iskoristit to i upisati 3 boda.
Pa igra li se sada kuci protiv Sloge ili u gostima kod ravnogoraca?
-
- Kontakt:
Inace place mi se zbog Haskicevog penala protiv goska
Bola kad igramo prptiv nositelja europskih vrijednosti
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 16 sep 2023, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Svaka čast ako neko nakon jedne utakmice koju smo pobjedili može proglasiti trenera prevarom...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ma go.vnar, ne treba obraćati pažnju.Bazinga12345 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:07Svaka čast ako neko nakon jedne utakmice koju smo pobjedili može proglasiti trenera prevarom...
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mozda je ovo onaj Amer Bahtijar, vidim da je i on ogorcen kako je Klafuric vodio utakmicu
Pise na rezultatima 18.10. Vjerovatno taj vikend.Direktorcic je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:07Inace place mi se zbog Haskicevog penala protiv goska
19V22
-
- Kontakt:
Hoce li se Puce sad vratit u roster, zatvorila dalekaCernica22 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:14Pise na rezultatima 18.10. Vjerovatno tek vikend.Direktorcic je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:07Inace place mi se zbog Haskicevog penala protiv goska

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.