FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zaguzvalo se iza istoka, sve vise ljudi, sve manje parking mjesta, pozurite ko ide sa autom hah
A vi u svojim krugovima ljudi s kojima se druzite nemate neke nadimke?napoleon72 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:21thebain666 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:16Kakve mi seljacke nadimke dajemo svojim igracima, ko da smo navijaci sloge doboj kakanj.
Cuj Gulas, nidje veze s vezom, haj Guli ili Gulisa i nekako al Gulas.... Isto i npr za Djokanovica, Djokan, ko da je neki konj za utrke....![]()
![]()
![]()
Ma generalno su glupi ti skraceni nadimci. Isto Zeljini, Veca, Coca, Ara, Stila, Meka... Yebo to, ima covjek ime i prezime.

Danas kroz Kiseljak prolazim kad ono manja grupica (5-6 momaka) sa nasim dresovima i salovima, vjerovatno krenuli ka Kosevu 

-
- Kontakt:
Sarajevo: Šahinović, Duraković, Đuričković, Aničić, Beganović, Julardžija, Mustafić, Avramovski, Hasić, Ziljkić i Oliveira.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Buljubasic vjerovatno pauza zbog reprezentacije. Crnogorac na stoperu nije mogao "gori" debi odma na Bilbiju
Jedino mi je Mustafic malo klimav al ok da ne palamudim previše,sretno momci i obradujte nas 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Đuričković je izgleda doveden da bi se imao izgovor zašto Zeljković ne može biti ni na klupi.
Durickovic u prvoj
Uci ce u igru sigurno. Neka malo da ne pregori.
- napoleon72
- Kontakt:
Za HŠK Zrinjski igraju: Marić, Čanađija, Ćorluka, Sabljić, Ivančić, Čuže, Jakovljević, Memija, Tičinović, Senić, Bilbija.
Nema Barisica.
Nema Barisica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ko je zadnji vezni? Bice veselo na sredini…
Sretno svima!
Sretno svima!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Jedino Mustafic -> Vrancic ali trener najbolje zna.
Idemo po pobjedu.
Idemo po pobjedu.
-
- Kontakt:
A ima svak nadimke, al brate Gulas, Djokan, ili sto ovaj kaze Rajvo... sutra ce malog Buljubasica zvati Bulja, ne znam ne mogu da se sjetim svih ofirnih nadimaka, ovi su malo novijiMorpheus je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:33A vi u svojim krugovima ljudi s kojima se druzite nemate neke nadimke?napoleon72 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:21thebain666 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:16Kakve mi seljacke nadimke dajemo svojim igracima, ko da smo navijaci sloge doboj kakanj.
Cuj Gulas, nidje veze s vezom, haj Guli ili Gulisa i nekako al Gulas.... Isto i npr za Djokanovica, Djokan, ko da je neki konj za utrke....![]()
![]()
![]()
Ma generalno su glupi ti skraceni nadimci. Isto Zeljini, Veca, Coca, Ara, Stila, Meka... Yebo to, ima covjek ime i prezime.![]()
Uz dužno poštovanje, ali Rožman fura ideologiju Feđe Dudića, a ako ovako nastavi i završit će kao on.
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, JavierBosnia, mnon46, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, pitarcenga, propoklopac, soe, UltraNorth, Uvijeknapravojstrani, Varijantas8 i 115 gostiju.