+1
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam to isto prvo konto, valjda julardzija, ne znammuhamedhulk je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:52Ko je zadnji vezni? Bice veselo na sredini…
Sretno svima!

Mustafic odigrao fantastično protiv Zrinjskog u Čitluku(2:3), ako odigra tako danas bit će dobro
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Mustafic i Juraldzija dva zadnja veznamuhamedhulk je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:52Ko je zadnji vezni? Bice veselo na sredini…
Sretno svima!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ajde pljujte Rozmana,zna forumska elita sve,imal ko na ovom hebenom svjetu da valja,kad ste zivotom Dudica branili i podrzavali i Rozmana podrzite,niko za 10 tekmi nece sklopiti i uigrati tim samo onako da znate. Mustafic je igrac skontace i Rozman to. Kao sto sam i mislio nece se kod Rozmana naigrat pozeri i oni koji nisu sposobni da trce.
Jah vala što i možete srat
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Malo cudno al ok,da vidimo i ovo,ako bude slab rezultat Rozman je kriv i niko drugi.
-
- Kontakt:
Mustafic

- muhamedhulk
- Kontakt:
Jedino pozitivno sto mi se svidja je promjena formacije u 433, zato i kontam da se moze bez prave sestice (mada ni Bayern ne moze bez nje ali eto..) jer imamo 3 u sredini gdje svi igraju i odbranu. Samo se bojim da se mora i znati oduzeti lopta, nije bitno samo trcati ako stignes igraca i napravis faul (ne znas tackle uraditi).
Na hajr.
Svidja mi se trojka naprijed
Na hajr.
Svidja mi se trojka naprijed

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ti ga svakako pljujes svaku tekmu,samo nismo svi glupi da sudimo trenera nakpn par tekmi,uostalom lik ima 3 pobjede i jedan nerijesen sta bi bilo da je imao 3 poraza,kako bi ga ti profi hrako svaki danSanchez87hz je napisao/la: ↑16 sep 2023, 20:02Malo cudno al ok,da vidimo i ovo,ako bude slab rezultat Rozman je kriv i niko drugi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- napoleon72
- Kontakt:
Vecina prizeljkuje neki kiks da popljuju Rozmana. Polahko, da je izveo 8 defanzivnih igraca ko Sablic i to bi se popljuvalo. Bolje napast od prve minute pa sta Bog da. Nemamo se cega bojat, nije Totenhem s druge strane. Napast i natamburat ih pred 10 milja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Covjek zeli motorični vezni red, gdje svi znaju igrati lopte i tačka. Vidjet cemo gdje ce nas to odvesti na kraju sezone.
-
- Kontakt:
Ima li neko link gdje ce biti utakmica, na balkanprenosi ne radi im link za bh arenu.
-
- Kontakt:
Ti svoje ja svoje,od mene nece imati podrsku ako krenu losi rezultati,ako je za tebe on Ferguson onda ok.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 20:07Ti ga svakako pljujes svaku tekmu,samo nismo svi glupi da sudimo trenera nakpn par tekmi,uostalom lik ima 3 pobjede i jedan nerijesen sta bi bilo da je imao 3 poraza,kako bi ga ti profi hrako svaki danSanchez87hz je napisao/la: ↑16 sep 2023, 20:02Malo cudno al ok,da vidimo i ovo,ako bude slab rezultat Rozman je kriv i niko drugi.
Sa ovakvom ekipom je minimalno da na kraju zavrsimo na drugom mjestu,pa cemo vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bavaracmujo, johntravolta123, kanarinac, MokraKifla, Nantess, NeSamSafetee, Rajvosa4ever, sarajevo19461987, senad82, skoJaa, Vanja8, Varijantas8 i 89 gostiju.